Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

iyi akşamlar kimse yok yine yanlızım bu gün pek iyi degilim inşallah böyle devam etmez hamileligim yoksa geçmek bilmez dualarınızı bekliyorum

Tünaydın arkadaşlar
Birkaç gündür uğrayamadım ,hastaydım,kızlar iyileşti bu seferde ben hastalandım,şimdi iyiyim,sizlere bakayım dedim,okişilkim aramıza hoşgeldin canım,ayvenurcum sen nerelerdesin canım özlettin,egem abla sen nasılsın,umutfurkan bebeğin hayırla doğar inşallah.Zepp sanada kolay gelsin arkadaşım iki çocuklular kervanına hoş geldin.

Zepp merhaba canım ne haber bebek nasıl,selim mert neler yapıyor kardeşinin başından ayrılmak istemiyor değilmi.ne çok soru sordum ben ya

Zepp merhaba canım ne haber bebek nasıl,selim mert neler yapıyor kardeşinin başından ayrılmak istemiyor değilmi.ne çok soru sordum ben ya

gecmis olsun canim dikkat et kendine :teselli: bol bol C vitamini al :1hug:

Zor valla aktinyacigim :bbo:yoruluyorum
Selim Mert iyice degisti hic soz dinlemiyor :çok üzgünüm:
ayrilmiyor gercekten yalniz birakamiyorum zaten ..Selim Mert'im de kucuk teyzesi :asigim:

İYİ GECELERRRRRRRRR

cok-sey-sunlara-bak-812198319562-orta.jpg

zepp başından ayrılmaması normel benim oglan küçük dogunca aynısını yapmıştı bir süre sonra geçiyor çok hayır denilirse kıskançlıga dönüyor senin yaptıgın şeyleri yapmak istiyor çocuk ama kısa zamanda geçiyor dikkat et aama hiç kızma ogluşuma

Günaydınlar mutlu haftalar diliyorum depişik cadılarımŞeniz
egem abla ve zepp teşekkür ederim dikkat ediyorum ama yinede oluyorum hasta.
burada dün çok güzel kar yağdı,ve biz gece gezmeden gelirken kartopu oynadık küçük kızım çok eğlendi,

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar ...
aktinyacigim burda da kar var canim dunden beri yagiyor ...bembeyaz heryer

:1shok:kiz lal sen buralar...?:1shok: seni gordugume sevindim canim Şeniz

canım özledim napimm...bi bakıım biism depüşükler napıo dedimm....:eek:
hergün gelmek istiomdaa kısımın okulu çok yoğunn..şuan bir tarafdanda cadıma cümle sölüom o yasıooo....
çok öpüom cnım seniŞeniz
gelerim ben yinee:eek:

selamlar saygılar hürmetler efendimsositososito gelir gelmez hoş bir süprizle karşılaştım ve gözlerime inanamadım.ıllacım gelmiş.canikom hoşgeldin bizi birara çok merakta bıraktın seni tekrar burda görmek çok güzel.Şenizumarım iyisindir ve herşey yolundadır.bende pek giremiyorum iş yoğunluğu vs dolayısıyla ama sen bizi çok ihmal ettin.aktinyacım sanada çok geçmiş olsun kuşum.zeepim bende çılgınımı ösledim ve merak ettim.gelsin artık.bizi varlığıyla şenlendirsin yoksam küsücem hiç şarkı sölemicem amasenağlama:jeyyar:
hepinizi kocaman öpüyorum yine görüşürüz sevgiyle kalınŞenizŞenizŞenizdelikafadulden

selamlar saygılar hürmetler efendimsositososito gelir gelmez hoş bir süprizle karşılaştım ve gözlerime inanamadım.ıllacım gelmiş.canikom hoşgeldin bizi birara çok merakta bıraktın seni tekrar burda görmek çok güzel.Şenizumarım iyisindir ve herşey yolundadır.bende pek giremiyorum iş yoğunluğu vs dolayısıyla ama sen bizi çok ihmal ettin.aktinyacım sanada çok geçmiş olsun kuşum.zeepim bende çılgınımı ösledim ve merak ettim.gelsin artık.bizi varlığıyla şenlendirsin yoksam küsücem hiç şarkı sölemicem amasenağlama:jeyyar:
hepinizi kocaman öpüyorum yine görüşürüz sevgiyle kalınŞenizŞenizŞenizdelikafadulden

ozlemisim ayvem seni gel opeyim Şeniz
bitsin artik su yogunlugun gel artik :çok üzgünüm:

naber kızlar zepp senin hamileligin nasıl geçmişti bitermi günler aylar çok kötü geçiyor bugün serum yedim kilo vermeye başladım birşey yiyemiyorum çok kötü oluyorum sıktım sizide demi

X