Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Burdayim kizlar :jeyyar:
son 9 gun :asigim:
yakinda konu acacagim duyduk duymadik bolumune :asigim:

bu arada kizlar fena halde grip oldum tam da ameliyat arifesinde
devam ederse hastaligim genel degil lokal anestezi olacagim :bbo:

Burdayim kizlar :jeyyar:
son 9 gun :asigim:
yakinda konu acacagim duyduk duymadik bolumune :asigim:

zepp geçmişş olsun canım son 9 gün ne kadar heycanlısındır günlerde geçmez artık degilmigrip salgın herhalde bizde aile boyu gribiz allah şifa versin canım kendine iyi baka.s.a.s.

Nerdesiniz kizlar :mymeka:
ben su hasta halimle gelip yaziyorum; siz yoksunuz :mymeka:
geçmiş olsun zepp imŞeniz
depüşük cadılarım nasılsınız ben geldim:jeyyar::jeyyar:

olee bee kim gelmişhihoyyyt
ezbuz danası sen k.k nın yolunu bilirmiydin beee
hele bi daha git
bi daha konuşmam:mymeka::mymeka:

Ben geldim:icecream::icecream: Amanda aman kimler gelmis Ezbuz cadalozum nirdesin sen heeeee!!! Niye ugramaz oldun Hangim Cadilara takiliyorsun bakem ifadeni alayimşakkıdı Hayirli Haberler bekliyoruz Canim ZeppimŞeniz
Diger Cadalozlarimada göz atiyim bakiyim bi:jeyyar: Ayvem Kanaryam nirde Mikrofon Sende annem $aki bakiyim biyerimseniben

depüşük cadılarım nasılsınız ben geldim:jeyyar::jeyyar:

geçmiş olsun zepp im

olee bee kim gelmişhihoyyyt
ezbuz danası sen k.k nın yolunu bilirmiydin beee
hele bi daha git
bi daha konuşmam:mymeka::mymeka:

:1shok:Gozlerime inanamiyorum ;kimler gelmis :1hug:nerdesiniz be siz :mymeka:

hosgeldiniz :asigim:

Gelmenizle gitmeniz bir olmuş ama
ezik danam sende mi geldin özlemişim seniŞeniz
smhsmım Şeniz
zepim sen nasılsın günün iyice yaklaştı seninde hayırlı haberlerini alırız işallah en yakın zamanda:Saruboceq:
egemi bende göremiyorum 1 haftadır :uhm:

Sagol canim :asigim:
Az kaldi :CüvCüv:Bugun kontrole gidecegim ;bakalim onumuzdeki p.tesi yada sali gunu geliyor bebisimiz :ecrin_bebek:

Bugun ciktim alis veris yaptim ;bebek sekeri yapacagim :asigim:

:çok üzgünüm:kızlar nasılsınız zepp bebek şekerinden bende isterim benim panik atagım tekrarlamış bugün doktara gittim halsizlik ondan oluyormuş benim için dua edin

:çok üzgünüm:kızlar nasılsınız zepp bebek şekerinden bende isterim benim panik atagım tekrarlamış bugün doktara gittim halsizlik ondan oluyormuş benim için dua edin

ah canim gecmis olsun ;dikkat et kendine :teselli:
tum teyzelerininkini ayiracagim ama KK o kadar buyuk ki naparim bir kamyon mu tutarim bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

Bitince resmi eklerim canlarimyerimseniben

Tünaydinlar olsun Cadilar Nerdesiniz bakiyim!! Elma dersem hepiniz cikin ortaya!!! Karpuz diyem bari :lepi: (niye kimse cikmadigamyoncuiremsu) Canim mevsimi disi bir meyva cekti olsa gerek:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…