Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

kız zepp sen bu gidişle ya kuaförde yada şu çaylarda doguracan anam otur artık evinde bebek gelince uykusuz kalıcan yat uyu şaka yapıyorum inşallah kızmıyorsun canım gez hayatın tadını çıkar dogum ne zaman karar aldınızmı senin kadar bende heycanlanıyorum bendemi dogursam bi tane daha acaba küçücük minik ayyy ne güzel şey

:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3dogru diyorsun umut :)
valla bugun cok yoruldum bu vakit oldu ancak vakit buldum da yaziyorum kizlar :bbo:

haftaya yine kontrolum var canim o zaman kesin tarihi belirleyecegiz ama bayagi az kaldi ...cunku doktorum 25 kasin gibi alacagini soyledi ;bakalim hayirlisi ...

dogur dogur :jeyyar::asigim:

Son düzenleme:
zeppim çay nasıl geçti canım

egemcigim guzel gecti ama ev sahibi ben oldugum icin yorucu oldu acikcasi ...:bbo:

:mymeka: ah seni seni unuttun bizi :dilcikar:

ben bunu site saatinin bozuldugu gece atmıştım ve geriye kaymıştı..:)
herkese hayırlı akşamlar kızlar..a.s.

Eylül hoşgeldin nerelerdesin
canım işlerim biraz yoğundu o yüzden pek giremedim özlemişim sizleri
egemcigim guzel gecti ama ev sahibi ben oldugum icin yorucu oldu acikcasi ...:bbo:

:mymeka: ah seni seni unuttun bizi :dilcikar:

kim beni sizi unutmak asla asla aklım hep sizde zepimmŞeniz
özledim bir cee dedim iştee :1hug:
zepim az kalmış gerçekten 25 kasım büyük gün demek hayırlı ve kolay bir doğum olur işallah :Saruboceq:

kız zepp ev sahibi sensin bizi niye çagırmadın ayol yardım ederdik neler yaptın bakem o güzel pastalarından yolla yiyelim ayol bu arada herkese günaydın

kız zepp ev sahibi sensin bizi niye çagırmadın ayol yardım ederdik neler yaptın bakem o güzel pastalarından yolla yiyelim ayol bu arada herkese günaydın

ev sahibi bendim ama canim toplam 58 kisiydik o yuzden bizim bu caylar evde olmuyor ;yemekliydi ...:jeyyar:
bir daha ki sefere beklerim canim hepinizi :1hug:

ayvem ne allta bakiyorsun oyle :jeyyar:
nerelerdeydin sen soyle bakim :mymeka:gozum yollarda kaldi ...

CANLARIMMMMM.BİRTANELERİMM.GÖZÜMÜN NURU CANDOSTLARIM BENİMMM.ŞenizŞenizŞeniz
bakınn kim geldi vefasız assolist cadoşunuz ayveniz aman tanrım nekadder mesudum:roflol:sizin aranızda tekrar olmak biliyorum bana kırgınsınız ama inanın hafifletici sebeblerim var birrr:SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM.damardan girimde cezam hafiflesin dimi ama.kızlar inanın okdar fazla yoğunluk vardıki anlatamam.fuarlar sezon sebebbiyle üstüstte bindi.birde şirketin gidişi biraz muallakta boş kaldığımız anlarda bile intenete girdiğimiz yerlere çok dikkat etmek zorunda kaldık.yani aslında bunun gibi birçok şey.ama inanın herbirinizi çok ama çok özledim yoğunluk devam ama eskisi kadar değil artık dayanamadım dedim sat anasını yaa.benim cadoşlarım merak etmişlerdir dedim ve işte burdayım.umarım hepiniz iyisinizdir.:1hug:yeni arkadaşlarda var hepiniz hoşgelmişiniz.zeepimm bebiş nasıl doğum yaklaştımı anakraliçem birtanem.çılgınımda beni merak etmiştir.aşkom benim senide çok özledim.adıvarım.egem.şıpsevdim.eylülüm.aktınyam hepinizi kocaman öpüyorum.Şeniz
şimdi hemen sahneme çıkıp şöle gönlünüzü almak için şarkımı patlatıyom.hade mendiller elee.ahee aheee:teytey:

Aman bulguru kaynatırlar rrrrrr
Kuzum bulguru kaynatırlarrrr
Serinde yaylatırlar
Aman serinde yaylatırlar
Aman bizde adet böyledir
Kuzum bizde adet böyledir
Gzüeli ağlatırlar
Aman çirkini söyletirler
Fidayda da Ankaralım fidaydaaaaaa:sm_cool:
Beş yüz Altın yedirdim bir ayda
Gitti de gelmedi ne fayda
Başını da yesin bu sevda
Aman dama çıkma baş açık
Haydi dama çıkma baş açık
Arpalar kara kılçık
Aman Arpalar kara kılçık
Aman eğer gönlün var ise
Haydi eğer gönlün var ise
Al bohçanı yola çık
Aman al bohçanı yola çık
Fidayda da Ankaralım fidayda
Beş yüz Altın yedirdim bir ayda aaa
Gitti de gelmedi ne fayda
Başını da yesin bu sevdaaaa:teytey:

:1hug:ohh amannn yandannnn

ozledim seni ayvem :asigim:bak bir daha bu kadar ayri kalmayalim :mymeka:

:ecrin_bebek: bu arada bebis iyi teyzesi 20 gun sonra teyze oluyorsun :asigim:
kesin tarihi haftaya bildirecegim insallah ...

Amanda aman Kimler gelmis Hiiiiiiiiiiiii Canimin ici ici ge bi öpiyimŞeniz Tahminlerim dogru imis Seni soranlari aydinlatmakta isabetli cevaplar vermisim:jeyyarMeclis konusmasi gibi oldu bee aday olsammi:1closedeyes:)
Hosgeldin Melegim sefalar getirdin!!! Sahne senindir batlat sarkimizi:lepi:

Zeppim hayatim kisa alt yazi gecicem Sekerim Masallah Sana!!! kaydirigubbakcemile3

İNANMIYORUMM 20 güncükmü kaldı zeepim benim ALLAH saglıcakla tamamına erdirsin inşallah.teyzoş olucam he kaydirigubbakcemile5 keşke yakınlarımızda olsanda bebişimizde görsek neyse sen hayılısı ile bir doğumunu yapta birgün oda olur inşallah.
çılgınım benim güzel kelebeğim.kıs sen üyeliğini koy seçmen işini bana bırak bütün oylar sana feda olsun senden iyisinimi bulcaz.sengözlerimebaksanab

şarkımız geliyoo birtanem.

Benide bir benide birrrrr:sm_cool:
ÇILGINIMMM dünyada birŞeniz

Sultanıdır sulatanıdır
Gönlümün sultanıdırrrr

Canım demeniii:dance:
Gülüm demeni
Seviyorum bende seniii:dance:

Tatlı diline
Güzel yüzüne
Kurban olurum har yerine

Neremi neremiiii çılgınımmm:roflol:
Gözlerini
Neremi neremiiiii
Gülyüzünü
Neremi neremi
Dudaklarını
Neremi neremiiii:teytey:
Heryerini

Neremi neremi
Gözlerini
Neremi neremi
Gülyüzünü
Neremi neremi
Heryerini

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
ayvem hoşgeldin canım özlettiydin kendini,neyse geldinya ,çılgınım sende hoşgeldin,diğer arkadaşlarımızıda tekrar bekliyoruz aramıza,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…