Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

aaaaaa... kimse dukkani acmamis bile :mymeka:
nerdesiniz arkadaslar ...
guzel bir hafta olsun hepimize a.s.
yarin kontrolum var kesin tarih belirlenecek dogum icin :asigim:

kızlarr selam tünaydın gelir gelmez şarkı patlatıyım dedim biraz potpori olcek ama olsun anlayanlar anlar eveetttt geliyoo:sm_cool: lütfen eşlik edin

yine aylardan Kasımmm:teytey::hooray:
sanki sende kaldı bir yarım
her nefesim her anım,
sanadır canım.

bir teselli ver, kırılan gururuma
bir tebessüm et ,unutursun zamanla
yine dalmısım aynada yüzüm ağlar
yine dalmışım elimde fotoğraflar. burda şunu söylemek isterimki 4-1 kere maşallah:roflol:

bittimi bitmedi bir şarkı daha geliyoo

hatıralar sarmış dörtbir yanımı

baktığım heryerde izin duruyor
ben seni düşünmek istemesemde
bana herşey seni hatırlatıyor
beraber yürüdük biz bu yollarda
beraber ıslandık yağan yağmurda
şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
bana herşey seni hatırlatıyor
gökyüzünde güneş o gözlerini
çatlayan topraklar bu hasretini
yakılan her ateş bitmez sevgini
banaherşey seni hatırlatıyor

her yıl alışık olduğumuz galibiyetimizi sevgili ATATÜRKÜMÜZE armağan ediyorum.ve rahmetle anıyorum.a.s.

hepinizi kocaman öptümm:1hug:

atamzndeyzpq1.png

Cilgin Kanaryaniz geldi :lepi: Cadilik yapmiycam bugün kanaryalik yapcem Sari laciverthihoyyyt!! Güzel bir Hafta Diliyorum Canimlarim!! Hepinizi Ayri ayri kucakliyor öpüyorum!! Ayvem Seni star edcem ge buraya!!! kaydirigubbakcemile3
Birimizin elinden tutacagi yok kalkinalim artikin demi amakaydirigubbakcemile3

Kalkinirmiyiz dersingamyoncuiremsu

zeepim yarın bizi haberdar et olurmu kocaman öpüyorum seni

tabii haberdar edecegim canim :asigim:
Cilgin Kanaryaniz geldi :lepi: Cadilik yapmiycam bugün kanaryalik yapcem Sari laciverthihoyyyt!! Güzel bir Hafta Diliyorum Canimlarim!! Hepinizi Ayri ayri kucakliyor öpüyorum!! Ayvem Seni star edcem ge buraya!!! kaydirigubbakcemile3
Birimizin elinden tutacagi yok kalkinalim artikin demi amakaydirigubbakcemile3

Kalkinirmiyiz dersingamyoncuiremsu

:dilcikar:hih kanaryaymis laelaelaelaelae
ne var ayda yilda bir yendiniz cilginim kaydirigubbakcemile3

Caktirma yaaaa dönek kanaryalik benimkisi!!! Icim yaniyor icim -tatlicadiarzu- Tursuda iyi geliyor kazim efendi dicem ama kazimida kacirdim:1closedeyes:
Neysem zafer bizim olsun o zamansi barime:lepi:

yazıp kaçmak zorunda kaldım çünkü benim küçük velet odasını acayip dagıttı savaş alanı gibi yapmış mübarek ne var ne yok deşelemiş dagıtmış onları topladım sizler ne yaptınız bakem

Aaaaaaaa..bu saat olmus kimse yazmamis pes dogrusu :mymeka:
Bugun ku kontrolum yarin olacak ayyy cok heyecanli :asigim:
Umut kolay gelsin canim :1hug:

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
dükkanı açıyorum,temizliyorum ve sizlerin teşriflerini bekliyorum,hadi artık buyurun depişmeye.

Ben geldim gabilarimin camurunu nerye sileyim!! Aktinyam paspas nirde hayatimgamyoncuiremsu Hofffff mesgullerde yine cadalozlar!!!
Ana kralicem hayirli haberler insallahŞeniz Sevgiler gönderiyorum Kucak dolusu hemide:lepi:

tünaydınna.s. çılgınım enehter paspasın altındaymış buldumda girivedimm gı:roflol:
defterde şuan benim elimde yoklama başlıyoo hemencecik kendi adımı yazıvereyim.ayvee
(burdayım):lepi: enehteri aldığım yere bırakıyom gelen adını yazıversin yormayın beni ayol:nazar:
zeepimm haberlerini dörtgözle bekliyoruz..buarada zeepim burdaki dört'ün başka manalarıda var tabimm:lepi::roflol: anlayan anladı.kızmaca darılmaca yok galibiyetimizin haklı gururrunu yaşıyacaz tabi sıra size gelince nasıl olsa intikamınız acı oloacak.ama size hakveriyorum yani eger galatasaylıysan mahkemeye verseniz haklısınız.kolaymı bu işkence hersene hersenee:)))))))))))))))4-1 kere maşallahh:roflol:
tamm gidiyorumm kızma hepinizi kocaman öpüyorum gelecedim yine ama beni 4 kez çagırmanız lasım buaralar 1 kerede duymuyorumm.:roflol:
tmmm gitttimmŞeniz

Günaydin Tünaydin :lepi: Sabah tükkan acilmamis yine ne oluyor burda!! Benim toza alerjim var zati cekin bakem su kanaryalari -tatlicadiarzu-
Kükretmen beni:1closedeyes: Ayvem sen sarkini söyle mikrofonu alicam yoksa elinde banuya vercem ha:1closedeyes: Zeppim nerelerde hayirli haberler bekliyoruz Melegim!!!
Hic tasalanma anahtari gabtirmam kimseye ne dörtttttttttler gördük biz hey yavrum heyyyy:nazar:
Azcikin sevindirik yaptik sizi dua edin bize (ayve coskunu cagriram bak fena sarki süler:roflol:) Kanarya türküsü dimek istedimdi dilim sürrsssttüŞeniz

kızlar hadi nerdesiniz kimse yokmu zepp dogurdunmu efendimmmmmm duyamadım dogurmdınmı nerdesin kızım kayboldun egem sende yoksun diger arkadaşlar siz nerdesiniz aktinya çılgın kız ayvenur hım nesutayide yok bu aralar ne oluyor kızlar bize kış geldi döküldükmü

X