Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Günaydınlar,vede hayırlı cumalar arkadaşlarımŞeniz
zepp inşallah bebeğini hayırla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsınŞeniz

hayırlı cumalar bütün arkadaşlar zepp bebek şekeri bitmedimi canım bu gidişle doguma bitiremecen hastamede filan yaparsın bizede göstermeyi unutma

ben celdim da.selamlar saygılar hürmetler efendim.baglantım okadar yavaşki bu sayfaya ulaşmak sanırım bir saatimi felan almıştır.ama değdi.çünküm zeepimim hayırlı haberlerini almış oldum.birtanem gözümüz aydın.ALLAH inş hayırlısı ile tamamına erdirsin.sağlıcaklada doğum haberlerini alalım inş.dualarımız seninle kuşum.fazla kalamıyacagım özür dilerim yoğunluğunum devam etmekte maalesef.çılgınım güzel kelebeğim benim banu yingen özür diledi oda fenerliymiş ve seni kocaman öpüyomuş kuşum:))şarkılarımı ayvem sözlesin didi yakışır dedi hatta didiki bir kere değil 4 kere sölesin didi:))) yerim senii kelebeğim.geleceğim ve şarkımızı patlatıvereceğim.hepinizi kocaman öpüyorum tek tek.sevgiyle kalın.

hayırlı cumalar bütün arkadaşlar zepp bebek şekeri bitmedimi canım bu gidişle doguma bitiremecen hastamede filan yaparsın bizede göstermeyi unutma

canim bitti de firsat bulup foto cekemedim ama koyarim resmini er yada gec :eek:
anaa 4 gün mü kaldı
karnını cartttttt die kesip mi alıcaklar bebeyi
vah vahhhh
puhahahaaa

:mymeka:o nasil laf kiz ...:çok üzgünüm: evet oyle yapacaklar ...

canim bitti de firsat bulup foto cekemedim ama koyarim resmini er yada gec :eek:

:mymeka:o nasil laf kiz ...:çok üzgünüm: evet oyle yapacaklar ...

canım şimdiden allah hayırlı doğumlar versin
selim mert heyecanla bekliyordur
yavrum pabucunun dama atılacağından bi haber tabi:)
adı ne olacak

X