- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
günaydın canum depüşüklerüm nasılsınız ben bugün çok güzel bi haber aldım yerimde duramıyorum hayırlısı olsun inş inanamıyorum yaaaa
kusura bakmayın ne olduğunu anlatamayacağım ama paylaşmak istedim mutluluğumu.
sizi çoooook seviyorum
cilginim bugun cok yogundum ...Canlar Seker Depüsükler Cadalozlar!! Tükkan acilmis Sevindim yane!!! Egem ellerine saglik canim benim!! Ana Kralicem Kahvaltiya cagirmamis umarim hersey yolundadir:Saruboceq: Soguk bir kis havasi var buralarda!!! Kar bileme yagdi Ama Kardan Cadaloz yapamadim tutmadi-tatlicadiarzu- Elbet tutturacamgamyoncuiremsu
Hepinize Kocaman mucuklar sekerlerimŞeniz
kolay gelsin zepp tek çocukla herşey kolay 2. olunca işler zorlaşıyor
Tünaydinlar Canlarim benim!!! Hayirli Cumalar diliyorum Hepinize!! Tükkani acan Arkadasima Kocaman Sevgiler Muccuklar (hepinize dabii:jeyyar:)
Amanda aman benim Ana Kralicem gezmelerimi gidermis:lepisekerim daha dün bingöle geldin Masallah yane:icecream:) Dimekki istanbulda neyim olsan hic göremiycez buralardagamyoncuiremsu Allahim bir gün banada gezmeler nasib etsin:Saruboceq:
Dönerim Birazdan Sekerlerim Sizleri Seviyorum:asigim:
Güzel Bir hafta Sonu Gecirmenizi Diliyorum Cadalozlar Canlarim!!!
Bugün burada resmi tatil biz gercime öyle birsey tanimiyoruz!! Sehir sankime terk edilmis inler cinler (alaman ini ve cini oluyorlar dabii dogal olarak:1closedeyes:)top oynuyor!! Kimseler yok issiz nire gittiler acaba yok onlarindami günü varkaydirigubbakcemile3
Zeppcim Masallah sekerim yane iyiki dubai ellerinde kimseler yok idi!! Olsaymis tahminler edebiliyordum!! Yani Hep mesgullerdesinizgamyoncuiremsu Bir gün gelirim elbet Bingölde Airport varmi:1closedeyes: Yoksa gelmem Bir gün insallah Kahvemizi hüpürdetmek nasib olacakkaydirigubbakcemile5
Egem yine herzamanki gibi zinde ve aktif tesekkürler Canimcim!!
Topigimizi birakmayan diger depüsüklerimŞeniz Seviyorum Sizleri biline:asigim: