Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

zepp allah kavuştursun canım
çılgın sende hoşgeldin

herkese merhaba fazla uzun yazamıyorum işlerim tam bitti derken evin suyu patladı heryer battı ugraşıyorum ya sabır diyorum kendinize iyi bakın canlarım

Günaydin Canim Cadalozlarim!! Canim depüsüklerim Benim Hosgeldiniz diyen agziniza saglik emikaydirigubbakcemile2
Kahvalti denilmis Sanirim gelmemmiiii!!! Hemen ordayim Sen börekler Ac dur bana!!!
Geleken Hakiki Kayseri Pastirmasida getiremmigamyoncuiremsu Dubai ellerinden Arap bastirmasida kapip gelerem istersenŞeniz Sen yeterki iste

Hepinize Kocaman Mucccklar Yaninizdayim unutman benikaydirigubbakcemile3

:) ahh cilginim ahh Dubai deme bana senağlamaofff!!of!!!

Noliy burda noliy!!!(hahahaha bende arada bi gelip hesap sorasim tutuyorkaydirigubbakcemile3) Dünden bu yana ugranmamis yine!!! Nerede bu Depüsükler bakem heee:1closedeyes: Aciyim camlari havalansin azcikin!!! Toz neyim tutmus ayol!! Hamislere sözüm yok üzerinize cekmeyiniz nütfen:1closedeyes:
Zeppim Sen iste ben Dubaiyi getiriyim Sana seyhhhleri getiremem onnar ayveyle benim:lepi:
Yannis anlamayin sakin Fuarlar acisindan kastimgamyoncuiremsu

Toplaninda Hasret giderelim yaaaa!! Anahtar her zamanki yerinde Kapanisi yaparken kullaniniz lütfen:1closedeyes: Hoffff kahretsin ya ne kadar Icraatli bi Cadalozum-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

Şeniz
sositosositohaydi cilginim :sm_cool: depuselim azcik ...:jeyyar:

Şeniz
sositosositohaydi cilginim :sm_cool: depuselim azcik ...:jeyyar:

kaydirigubbakcemile5Sen dur bakayim Seni depüsmeye 1 ay gibi kisa bir zamandan Sonra alacagim Canimcim Benim!!! Ayvem olmus olsa idi Jehms ile ilgili yardimlar istiyecektim kendisinden-tatlicadiarzu- Ya sahime cizgimden cikarmayin beni nere gitti!!! Ezbuzum vardi Adivarim Sonrama Lall cadalozum???
Daimilerden egem kalmis Yok Yok Seviyorum ben bu ege CadalozumuŞeniz
Hofffffffff bende ilk göz agrililarindanim demi Ana Kralicem
(kendimi katmasam catlarimgamyoncuiremsu)

ama bende depusmek istiyorum senağlama

Dimek Depüsmek istiyorsun O zamansi Kolbasti oynayalim ne dersin!!!kaydirigubbakcemile2 Kendimi buluyorum o oyunda Tam cilginlik bi oyunsositososito

Ayvem ahlinden haberdar etmiyor!!! En son yogunluklardayim demisti!! Neysem gelir elbet keserim faturasini:roflol::roflol::roflol: vayyyy beeee Bagdat Pazarina Is basvurundami bulunsam ne:1closedeyes:

depüşüklerüüüüüm nassınız canlarum benüm ayol kaçgündür yokum hala nerdeyse bıraktığım yerdesiniz.
yeni katılan arkadaşlarım daha doğrusu depüşüklerüm hg canlarum
özlemişim sizleri yaw oh be sizi görünce rahatladım

cadıcıklarım,türkiye cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun

Günaydın,dükkan açılmış egem ellerine sağlık,içeriside misler gibi olmuş,bugün misafirim gelecek hazırlıklarım var görüşmek üzere canlarŞeniz

günaydın canum depüşüklerüm nasılsınız ben bugün çok güzel bi haber aldım yerimde duramıyorum hayırlısı olsun inş inanamıyorum yaaaa
kusura bakmayın ne olduğunu anlatamayacağım ama paylaşmak istedim mutluluğumu.
sizi çoooook seviyorum

Canlar Seker Depüsükler Cadalozlar!! Tükkan acilmis Sevindim yane!!! Egem ellerine saglik canim benim!! Ana Kralicem Kahvaltiya cagirmamis umarim hersey yolundadir:Saruboceq: Soguk bir kis havasi var buralarda!!! Kar bileme yagdi Ama Kardan Cadaloz yapamadim tutmadi-tatlicadiarzu- Elbet tutturacamgamyoncuiremsu
Hepinize Kocaman mucuklar sekerlerimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…