- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
zepp allah kavuştursun canım
çılgın sende hoşgeldin
çılgın sende hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba fazla uzun yazamıyorum işlerim tam bitti derken evin suyu patladı heryer battı ugraşıyorum ya sabır diyorum kendinize iyi bakın canlarım
Günaydin Canim Cadalozlarim!! Canim depüsüklerim Benim Hosgeldiniz diyen agziniza saglik emikaydirigubbakcemile2
Kahvalti denilmis Sanirim gelmemmiiii!!! Hemen ordayim Sen börekler Ac dur bana!!!
Geleken Hakiki Kayseri Pastirmasida getiremmigamyoncuiremsu Dubai ellerinden Arap bastirmasida kapip gelerem istersenŞeniz Sen yeterki iste
Hepinize Kocaman Mucccklar Yaninizdayim unutman benikaydirigubbakcemile3
Noliy burda noliy!!!(hahahaha bende arada bi gelip hesap sorasim tutuyorkaydirigubbakcemile3) Dünden bu yana ugranmamis yine!!! Nerede bu Depüsükler bakem heee:1closedeyes: Aciyim camlari havalansin azcikin!!! Toz neyim tutmus ayol!! Hamislere sözüm yok üzerinize cekmeyiniz nütfen:1closedeyes:
Zeppim Sen iste ben Dubaiyi getiriyim Sana seyhhhleri getiremem onnar ayveyle benim:lepi:
Yannis anlamayin sakin Fuarlar acisindan
Toplaninda Hasret giderelim yaaaa!! Anahtar her zamanki yerinde Kapanisi yaparken kullaniniz lütfen:1closedeyes: Hoffff kahretsin ya ne kadar Icraatli bi Cadalozum-tatlicadiarzu-
Şeniz
sositosositohaydi cilginim :sm_cool: depuselim azcik ...:jeyyar:
kaydirigubbakcemile5Sen dur bakayim Seni depüsmeye 1 ay gibi kisa bir zamandan Sonra alacagim Canimcim Benim!!! Ayvem olmus olsa idi Jehms ile ilgili yardimlar istiyecektim kendisinden-tatlicadiarzu- Ya sahime cizgimden cikarmayin beni nere gitti!!! Ezbuzum vardi Adivarim Sonrama Lall cadalozum???
Daimilerden egem kalmis Yok Yok Seviyorum ben bu ege CadalozumuŞeniz
Hofffffffff bende ilk göz agrililarindanim demi Ana Kralicem
(kendimi katmasam catlarimgamyoncuiremsu)