Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

canım benim o sizin datluluğunuz valla ben aslında acılı ezme gibi bir gacıyım ama sizlere takılıp sohbet ettikçe banada bulaşmış olmalı
sizi çok seviyom bunuda belirtmeden edemicem

sen gel yeterki canım ben seni alırım depişmenden degil tatlılıgından tanırım keşke aynı yerlerde olsakda birbirimizi görme tanıma imkanı olsa degilmi ama egem sen ben zepp filan ne güzel ya

zaten birkaç gün kk. giremeyince korktum sizleri birdaha nerede bulacam diye morelim bozuldu yaa ona göre kızım beni üzmeyin

gerçekten o günler çok zor geçti kk alışkanlıktan ziyade bağımlılık yapmış canım keşke mümkün olsada görüşebilsek

günaydın aktinya
hoşgeldin aşkböcüğü

Hoş buldukta hani depüşenler nerde ya ben geldim herkes kayip biz çalisiyoruz tatil yapiyolar heralde
bende tam depüşmeye geldimdi...

:asigim:klava:evet egem bagımlılık yapmış evi temizliyorum bugün dayanamıyorum oturup bakıyorum bi işte bir sürü iş var ben kk. yazıyorum okuyorum işe bak

len hain kızlar iyi dedimya sana ,canlarıma bakmadan benim burada ne işim var hııııımmm beni başka annelerle karıştırma bak geliyorum yanına ,
hem neden sen fink atacakmışsın ,ben kocişten izin aldım buradayım ,hahay ,kızlar çok iyi ALAHa şükür

Merhaba guzeller ...
bugun ancak vaktim oldu ...
oglum gece ateslendi sabaha kadar uyumadim ...canim kuzum ...
sabah daha iyiydi cok sukur ...
onunla ilgilendim ...

Merhaba guzeller ...
bugun ancak vaktim oldu ...
oglum gece ateslendi sabaha kadar uyumadim ...canim kuzum ...
sabah daha iyiydi cok sukur ...
onunla ilgilendim ...

:çok üzgünüm:Ay kıyamam ben Selim Mert'ime,çok geçmiş olsun annesi öp benim için ..
Hamişlik nasıl geçiyor birtanem:CüvCüv:artık baya baya büyüdü dimi..

zepp canım benim çok geçmiş olsun
berfinsenam kızma canom anneliğine asla lafım olmaz dünyanın en iyi annelerinden birisin sen yavrularına ne kadar düşkün olduğunu çok iyi bilirim
umutfurkancım inşallah birgün biryerlerde bir şekilde gönül isterse kavuşmak hayal olmaz kavuşuruz canım
egemcim sen nasılsın maraşlılar topiğine uğramışın çok memnun oldum berfinsenamı ziyarete gelmiş eşk olsun beni ziyaret etmemişin ne yapalım kader
aşkböcüğü sende hoşgeldin canom ben zati her zaman depüşüyom gel beraber depüşek komşularım sabahtan beri bıktı sürekli zıp zıp yop gibi yuvarlanıyom elim dursa ayağım durmuyo gel canom gel stres atrsın.benle yaşayan hayatta yaşlanmaz

:çok üzgünüm:Ay kıyamam ben Selim Mert'ime,çok geçmiş olsun annesi öp benim için ..
Hamişlik nasıl geçiyor birtanem:CüvCüv:artık baya baya büyüdü dimi..

sagol teyzesi :1hug:
artik safak sayiyorum adivarim :asigim:son 43 gun :ecrin_bebek:
hayirlisiyla bi' kurtulsam ...
zaman yaklastikca heyecan artiyor bende :asigim:

sagol teyzesi :1hug:
artik safak sayiyorum adivarim :asigim:son 43 gun :ecrin_bebek:
hayirlisiyla bi' kurtulsam ...
zaman yaklastikca heyecan artiyor bende :asigim:

:dance:Ay ay ayyyy bitmiş Zeppim bitmiş
Hadi bakalım hayırlısı ile şu son 43 günde geçerde sağ salim bebişimizi kucaklarız inşallah:ecrin_bebek:
Bak ben bile kendim doğuracak gibi heyecanlandım.Daha dün gibi Zeppim zaman nasıl geçiyor yaa,daha dün buradan herkeze Zepp hamile dedik.Şimdide gün sayıyoruz.Hayırlısı olur inşallah

zeppciğim bi selamın yokmu?geçip gidiyosun bebiş nasıl hamileliğinin son günleri zor zamanların ,ALLAHım yar ve yardımcın olsun ,hayırlısı ile sağsalim kucağına almayı nasip etsin ...

zeppciğim bi selamın yokmu?geçip gidiyosun bebiş nasıl hamileliğinin son günleri zor zamanların ,ALLAHım yar ve yardımcın olsun ,hayırlısı ile sağsalim kucağına almayı nasip etsin ...

aaa. askolsun canim Şeniz
iyi canim bebis cok sukur ..agirlastim iyice bol bol dinlenerek geciriyorum ...
sen nasilsin ?ne var ne yok ?

iyi akşamlar cadılarım nasılsınız
zepp selimmert e geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir
adıvar ı burda görmek ne güzel hoşgeldin canım
nestayi bir daha da senin için uğrayacağım canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…