Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

aktinya kolay gelsin canım
nesutayi merak ettik ama neyse mtlulğun daim olsn
çılgınım kardan cadalozunda başarılar dilerim inşallah tutturursun

egemcim hele bi gerçekleşsin gözümle görim anlatırım canım
ama şuan anlatamam büyüsü bozulur diye korkuyorum

günaydın canum depüşüklerüm nasılsınız ben bugün çok güzel bi haber aldım yerimde duramıyorum hayırlısı olsun inş inanamıyorum yaaaa
kusura bakmayın ne olduğunu anlatamayacağım ama paylaşmak istedim mutluluğumu.
sizi çoooook seviyorum

kiz nesutayi ne cok merak ettim :):jeyyar:
Canlar Seker Depüsükler Cadalozlar!! Tükkan acilmis Sevindim yane!!! Egem ellerine saglik canim benim!! Ana Kralicem Kahvaltiya cagirmamis umarim hersey yolundadir:Saruboceq: Soguk bir kis havasi var buralarda!!! Kar bileme yagdi Ama Kardan Cadaloz yapamadim tutmadi-tatlicadiarzu- Elbet tutturacamgamyoncuiremsu
Hepinize Kocaman mucuklar sekerlerimŞeniz

cilginim bugun cok yogundum ...:eek:

yarin da bayagi yogunum aslinda ogleden sonra arkadasa davetliyim aksam da bana misafir gelecek ...yarin bayagi yorucu benim icin :bbo:
sen de tontisim iki laflardik beekaydirigubbakcemile5Şeniz

kolay gelsin zepp tek çocukla herşey kolay 2. olunca işler zorlaşıyor

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

cumatebriki0mjbv9tb4.jpg

w477.png

Tünaydinlar Canlarim benim!!! Hayirli Cumalar diliyorum Hepinize!! Tükkani acan Arkadasima Kocaman Sevgiler Muccuklar (hepinize dabii:jeyyar:)

Amanda aman benim Ana Kralicem gezmelerimi gidermis:lepi:KK43:sekerim daha dün bingöle geldin Masallah yane:icecream:) Dimekki istanbulda neyim olsan hic göremiycez buralardagamyoncuiremsu Allahim bir gün banada gezmeler nasib etsin:Saruboceq:

Dönerim Birazdan Sekerlerim Sizleri Seviyorum:asigim:

Tünaydinlar Canlarim benim!!! Hayirli Cumalar diliyorum Hepinize!! Tükkani acan Arkadasima Kocaman Sevgiler Muccuklar (hepinize dabii:jeyyar:)

Amanda aman benim Ana Kralicem gezmelerimi gidermis:lepi:KK43:sekerim daha dün bingöle geldin Masallah yane:icecream:) Dimekki istanbulda neyim olsan hic göremiycez buralardagamyoncuiremsu Allahim bir gün banada gezmeler nasib etsin:Saruboceq:

Dönerim Birazdan Sekerlerim Sizleri Seviyorum:asigim:

aktif hanimimdir cilginim :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

gel bitanem beraber gidelim ...
hatta atla gel seni gezdireyim Bingol'de :jeyyar:
gerci o kadar dedim Dubai'deyken gel cilginim bak vakit geciyor; donecegim ben diye gelmedin :mymeka: :)

ben geldiiim nasılsınız depüşüklerüm
zeppcim merak etme bacum hele bi olsun derim inşallah
egzantirigcim hg canom
umutfurkanım kızma canım benim seni hiç unuturmuyum ben.ne yaptın işlerin bittimi?
egemcim sen nasılsın canım
aktinyam çılgınkızım sizede selam olsun sizlerden ne haber nasılmış bakalım benüm depüşük cadularum

Merhaba kizlar ...
bugun de cok mesgulum :jeyyar:
gunumuz var ...
cok SIK olmam lazim :jeyyar:
hazirlanayim ben yerimseniben

Güzel Bir hafta Sonu Gecirmenizi Diliyorum Cadalozlar Canlarim!!!
Bugün burada resmi tatil biz gercime öyle birsey tanimiyoruz!! Sehir sankime terk edilmis inler cinler (alaman ini ve cini oluyorlar dabii dogal olarak:1closedeyes:)top oynuyor!! Kimseler yok issiz nire gittiler acaba yok onlarindami günü varkaydirigubbakcemile3

Zeppcim Masallah sekerim yane iyiki dubai ellerinde kimseler yok idi!! Olsaymis tahminler edebiliyordum!! Yani Hep mesgullerdesinizgamyoncuiremsu Bir gün gelirim elbet Bingölde Airport varmi:1closedeyes: Yoksa gelmem :lepi: Bir gün insallah Kahvemizi hüpürdetmek nasib olacakkaydirigubbakcemile5

Egem yine herzamanki gibi zinde ve aktif tesekkürler Canimcim!!
Topigimizi birakmayan diger depüsüklerimŞeniz Seviyorum Sizleri biline:asigim:

Son düzenleme:
zeppcim eminim her zaman şıksın sen, iyi süslenmeler

Güzel Bir hafta Sonu Gecirmenizi Diliyorum Cadalozlar Canlarim!!!
Bugün burada resmi tatil biz gercime öyle birsey tanimiyoruz!! Sehir sankime terk edilmis inler cinler (alaman ini ve cini oluyorlar dabii dogal olarak:1closedeyes:)top oynuyor!! Kimseler yok issiz nire gittiler acaba yok onlarindami günü varkaydirigubbakcemile3

Zeppcim Masallah sekerim yane iyiki dubai ellerinde kimseler yok idi!! Olsaymis tahminler edebiliyordum!! Yani Hep mesgullerdesinizgamyoncuiremsu Bir gün gelirim elbet Bingölde Airport varmi:1closedeyes: Yoksa gelmem Bir gün insallah Kahvemizi hüpürdetmek nasib olacakkaydirigubbakcemile5

Egem yine herzamanki gibi zinde ve aktif tesekkürler Canimcim!!
Topigimizi birakmayan diger depüsüklerimŞeniz Seviyorum Sizleri biline:asigim:

kaydirigubbakcemile3airport yok ama komsu il'de var :mymeka:bahane istemem :mymeka:

:bbo:uykum geldi ...
ay iyice tavuk oldum erkenden uykum geliyor ..
yatiyorum ben ;dukkaninda kapatiyorum kimsenin geldigide yok zaten :mymeka:

:sm_cool:işleri bitirdim sonunda ama bende bittim nesutayi birde su borusu patladı işler tam bitti derken yeniden başladık neyse şükür hallettim baya depüşmüşsünüz adrenalin artmış

X