Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

nerdesiniz kızlar canım sıkılıyor bakıyorum kimse yok gelin artık toplanın hadi ama bekliyorum hikrobaz neler yaptın iyimisin biraz daha

depüşüklerüüüm nerdesiniz canlarum.bakın ben düğünden geldim yorgun argın size yazıyorum.hadi bakem toplaşalım.

Cadilarim nasilsiniz bgün kk ya giremedim sinir oldum
kk dan önce vakit nasil geçiyordu acaba

mrb kizlar bugun cok yogumdum ..cayimiz vardi
simdi geldim ama kimse yok sanirim :bbo:

iyiyiz seker sen nasilsin ?umut gitmissin canim ...guzel gecti cayimiz ...yerimseniben

ogluşlar rahat vermedi kapatmak zorunda kaldım baya çogaldık bütün kızlar toplandık filanmı desek dogumuna ne kadar var canım rahat geçiyormu uslu duruyormu bebiş

Günaydınlar depişiklerŞeniz
bende geldim işte,zepp çayının güzel geçmesine sevindim,ne yaptın ordada eminim çok arkadaş edinmişsindir,bugün benim kociş çalışıyor,yani bugün buralardayım.

ya canım depüşük ne beb anlamadım açık anlat beya:uhm::1no2:

ya kızlar allah aşkına nerelerdesiniz.bak ben bukadar işin içinde yazıyom size hadi bakem depüşek azucuk.özledim yaw.selam veren kaçmış yine.hadi bakem kahve yapemde içek hep beraber.bekliyom haaa çabuk gelin

anacım kk açılmadıki azucuk konuşup koklaşak şimdide açıldı ama ben işleri bitiremedim.ütü yapcem.oğluşlarımla duşa gircem.oğluşumun okul çantasını hazırlicem.bitmiyor bitmiyooor.ay ben artık istifa etmek istiyom kadınlıktan.canım çıktı.hadi hepinizi öpüyom sonra kahve molasında görüşmek üzere.

selam arkadaşlar,uyuyorsunuz demi bazı sihirler hazırlamak için uyandım bende hepinizi depişmeye çağırıyorum,tabiii sabah olunca,herkes umarım sabah burada olurŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…