- 21 Temmuz 2006
- 9.312
- 21
- 45
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
zepp canım sana birşeyler yazdım ama cevap yazmadın darılırım bak kahveyide bensiz içtiniz herkese selam
Günaydın arkadaşlar zepp nerelerdesin canımŞeniz
ogluşlar rahat vermedi kapatmak zorunda kaldım baya çogaldık bütün kızlar toplandık filanmı desek dogumuna ne kadar var canım rahat geçiyormu uslu duruyormu bebiş
Günaydınlar depişiklerŞeniz
bende geldim işte,zepp çayının güzel geçmesine sevindim,ne yaptın ordada eminim çok arkadaş edinmişsindir,bugün benim kociş çalışıyor,yani bugün buralardayım.
zeppcim şimdi çok heyecanlısındır tahmin edebiliyorum.normal doğummu sezaryanmı olacak.inşallah bebişini sağsağlim kucağına alırsın.süle bakem bebişimize neler alalım neler yapalım bende ilk olarak lastik don hedaye sonrada altın sırmalı yatak varmı arttıran
günaydıııııııııııııııın canum depüşüklerüm.nasulsunuz bakem.aktinyacum çok hoşuma gitti koşan kamyonetin.banada yer varmı içinde.
Ben ne zamandır uğrayamadım buraya :çok üzgünüm:
nasılsınız depüşükler iyimisiniz özlemişim sizi
hepinizi öperim Şeniz
kızlar nasılsınızdünden beri giremdim ama aklımdasınız dün çok kötü başım agrıyordu bugünde misafir gelecek hadi geliverin sizde çay içelim pasta yiyelim ne kadar isterdim bilemezsiniz hepinizi öpüyorum canlarım
umutfurkancım zeppcim günaydın canlarım.
umutfurkan canım benim ah keşke gelebilsem ne güzel olurdu.geçmiş olsun canımmm.benim arabam nasıl kızlar.özel yaptırdım.ayol bi kadına göre süper bu araba.tam benlik.hadi buyrun şehir turu yapalım