Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

zepp canım sana birşeyler yazdım ama cevap yazmadın darılırım bak kahveyide bensiz içtiniz herkese selam

canim ne sordun kacirmisim :uhm:
Günaydın arkadaşlar zepp nerelerdesin canımŞeniz

Merhaba canim telde konustuk yaa:asigim::1hug:
doktordaydim kizlar malum az kaldi doguma doktorum bazi testler istemisti onlari yaptirdim NST ye girdim (bebisimin kalp atislarini dinledim:asigim:)
iste geldim burdayim :jeyyar:

ogluşlar rahat vermedi kapatmak zorunda kaldım baya çogaldık bütün kızlar toplandık filanmı desek dogumuna ne kadar var canım rahat geçiyormu uslu duruyormu bebiş

Canim doguma 1 ay 3 hafta kaldi ;hayirlisiyla :asigim:
cok hareketli bir bebek :asigim:cok sukur bir SIKINtim yok canim ...
Senin cocuk kac tane ?

Günaydınlar depişiklerŞeniz
bende geldim işte,zepp çayının güzel geçmesine sevindim,ne yaptın ordada eminim çok arkadaş edinmişsindir,bugün benim kociş çalışıyor,yani bugün buralardayım.

aktinyacigim guzel gecti ama malum protekol iste :1rolleyes::teytey:bayagi cevre edindim canimkaydirigubbakcemile5

zeppcim şimdi çok heyecanlısındır tahmin edebiliyorum.normal doğummu sezaryanmı olacak.inşallah bebişini sağsağlim kucağına alırsın.süle bakem bebişimize neler alalım neler yapalım bende ilk olarak lastik don hedaye sonrada altın sırmalı yatak varmı arttıran

canlarım ben şimdi çıkıyorum arkadaşlarla toplaşıcaz.aktinyacım,umutfurkancım,egemcim,velvedcim hepinizi öpüyorumallah aşkına bi kerede karşılaşıp depüşelim yaaw.akşam dönerim inşallah geldiğimde sizleri görebilmek ümidiyle hoşçakalın allaha emanet olun.

zeppcim şimdi çok heyecanlısındır tahmin edebiliyorum.normal doğummu sezaryanmı olacak.inşallah bebişini sağsağlim kucağına alırsın.süle bakem bebişimize neler alalım neler yapalım bende ilk olarak lastik don hedaye sonrada altın sırmalı yatak varmı arttıran

Sagol canim :1hug:
sezeryan olacak canim ;ilki sezeryan oldugu icin ...
dusunmen yeterli canim tsk ederim :eek::asigim:

simdilik bende mutfaga kaciyorum yemek yapacagim
f025.gif

Ben ne zamandır uğrayamadım buraya :çok üzgünüm:
nasılsınız depüşükler iyimisiniz özlemişim sizi
hepinizi öperim Şeniz

günaydıııııııııııııııın canum depüşüklerüm.nasulsunuz bakem.aktinyacum çok hoşuma gitti koşan kamyonetin.banada yer varmı içinde.

eylülcüm merhaba canım iyiyiz sen nasılsın.neler yaptın anlat bakalım.bizde seni özledik depüşüğüm benüm

günaydıııııııııııııııın canum depüşüklerüm.nasulsunuz bakem.aktinyacum çok hoşuma gitti koşan kamyonetin.banada yer varmı içinde.

Canım olmazmıkaydirigubbakcemile3sen yeterki iste ,diyorumki seri üretime geçip acaba tüm kk nın hatunlarına alsakmı bunlardan:roflol::roflol:koşan kamyon güzela.s.

kızlar nasılsınızdünden beri giremdim ama aklımdasınız dün çok kötü başım agrıyordu bugünde misafir gelecek hadi geliverin sizde çay içelim pasta yiyelim ne kadar isterdim bilemezsiniz hepinizi öpüyorum canlarım

ayakkabisekilliarabalarns3.jpg
umutfurkancım zeppcim günaydın canlarım.
umutfurkan canım benim ah keşke gelebilsem ne güzel olurdu.geçmiş olsun canımmm.benim arabam nasıl kızlar.özel yaptırdım.ayol bi kadına göre süper bu araba.tam benlik.hadi buyrun şehir turu yapalım

kızlar nasılsınızdünden beri giremdim ama aklımdasınız dün çok kötü başım agrıyordu bugünde misafir gelecek hadi geliverin sizde çay içelim pasta yiyelim ne kadar isterdim bilemezsiniz hepinizi öpüyorum canlarım

kolay gelsin canim ...valla ne iyi olurdu :eek:gelebilseydim :içelim:

ayakkabisekilliarabalarns3.jpg
umutfurkancım zeppcim günaydın canlarım.
umutfurkan canım benim ah keşke gelebilsem ne güzel olurdu.geçmiş olsun canımmm.benim arabam nasıl kızlar.özel yaptırdım.ayol bi kadına göre süper bu araba.tam benlik.hadi buyrun şehir turu yapalım

kaydirigubbakcemile3canim cok guzel nerden aldin ?kac para ?:jeyyar:bana da alsan diyorum :jeyyar:

X