- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
umutfurkan istersen anlat biraz açılırsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim tekrar hg ben burda çok güzel dostluklar kurdum.eminim sende iyi bir dostsun canım benimbiraz degil baya sıkkınım çok sagol gerçekten çok ihtiyacım var sizin gibi dostlara evet kanki bie olabiliriz neden olmsın
canım benim sen üzülme herkes hakttiğini elbet bulur.görme duyma söyleme umursama.ama sakın kendinide ezdirme.eltim var benim ben ne yaparsam aynısını yapıyor çok gıcık oluyorum bizim eşler aynı yeri işletiyor yani ortakl gibiler ama para paylaşılmıyor ben bir kıyafet alırsam o gidiyor üç dört tane alıyor bana ailem bir şey alsa oda hemen alıyor yani dalyomlar gibi olduk çok sinir bozucu birde ukala kayınvaldede bir şey diyemiyor ondan yana gibi bazen aman diyorum ama haksızlıga gelemiyorum canım çok uzun
hikrobaz canım sende hg aramıza.ben çoçuk isteyipte çocugum olmayan bir bayanım
çocugu olmayıpta tedavi görüp çocugu olan bayanlar bana yardım edin ne ilk düşük yaptım karnımda bebek gelişemedigi için çok üzülüyorum eşime bir çocuk vermek istiyorum.tedavi görüyorum.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :jeyyar:
eee...nerde bu millet ?:mymeka: