Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

umutfurkan istersen anlat biraz açılırsın canım

eltim var benim ben ne yaparsam aynısını yapıyor çok gıcık oluyorum bizim eşler aynı yeri işletiyor yani ortakl gibiler ama para paylaşılmıyor ben bir kıyafet alırsam o gidiyor üç dört tane alıyor bana ailem bir şey alsa oda hemen alıyor yani dalyomlar gibi olduk çok sinir bozucu birde ukala kayınvaldede bir şey diyemiyor ondan yana gibi bazen aman diyorum ama haksızlıga gelemiyorum canım çok uzun

hoşgeldin canım herkesin kendine göre bir derdi var hiç üzülme allahın izni ile olur önemli olan saglıklı olması

çocugu olmayıpta tedavi görüp çocugu olan bayanlar bana yardım edin ne ilk düşük yaptım karnımda bebek gelişemedigi için çok üzülüyorum eşime bir çocuk vermek istiyorum.tedavi görüyorum.

umutfurkan takma kafana maalesef oluyor böyle şeyler
bak bu topik neşeli bir topiktir cadılarım size bir iksir hazırlar tüm sıkıntılarınız gider merak etmeyin

hikrobaz sende hoşgeldin canım bu topik stres atma topiğidir
benim güzel cadıcıklarım bir toplansa gam tasa keder kalmaz canlarım

benim görümceminde olmadı artık umutları kalmamıştıki rabbim ona 1 kız daha sonra erkek çocuk verdi dualarını esirgeme olur isyan etme ama hep saglıklı iste olacaktır düşük yaptım olmaz diye asladüşünme canım tedavide görüyormuşsun

1451219459964296584fsujwf6.jpg

w600.png

biraz degil baya sıkkınım çok sagol gerçekten çok ihtiyacım var sizin gibi dostlara evet kanki bie olabiliriz neden olmsın
canım benim tekrar hg ben burda çok güzel dostluklar kurdum.eminim sende iyi bir dostsun canım benim
eltim var benim ben ne yaparsam aynısını yapıyor çok gıcık oluyorum bizim eşler aynı yeri işletiyor yani ortakl gibiler ama para paylaşılmıyor ben bir kıyafet alırsam o gidiyor üç dört tane alıyor bana ailem bir şey alsa oda hemen alıyor yani dalyomlar gibi olduk çok sinir bozucu birde ukala kayınvaldede bir şey diyemiyor ondan yana gibi bazen aman diyorum ama haksızlıga gelemiyorum canım çok uzun
canım benim sen üzülme herkes hakttiğini elbet bulur.görme duyma söyleme umursama.ama sakın kendinide ezdirme.
ben çoçuk isteyipte çocugum olmayan bir bayanım
hikrobaz canım sende hg aramıza.
çocugu olmayıpta tedavi görüp çocugu olan bayanlar bana yardım edin ne ilk düşük yaptım karnımda bebek gelişemedigi için çok üzülüyorum eşime bir çocuk vermek istiyorum.tedavi görüyorum.

canım bende 2 düşük bir kürtajdan sonra 2 oğluş annesi oldum.aynen benimde bebeklerim gelişmiyor ve rahme yerleşmiyordu.ama dr tek neden stres demişti.bende kendimi 1 yıl her şeyden uzak tuttum.evimi taşıdım.tel.nomu değiştirdim.kafam öyle rahatladıki bebeğimde sağlıklı ve sakin oldu.sen üzülme allahım inşallah sanada hayırlı evlatlar verecektir.doğumla ölümün vakti saati asla şaşmaz canım.sen gönlünü ferah tut.

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :jeyyar:

eee...nerde bu millet ?:mymeka:

Adıvar,kendi yok burda efenim:1rolleyes:
:mymeka:Madem yoklama yapılıyor neden bana seslenmiyorsunuz yahuuu:nazar:
Bu aralar bir müsibet var ama anlamadım gitti her gelen ışığı görüp giriyor ''selam'' diyor saonra kayboluyor:jeyyar:
Ben en iyisi bir sihir neyim hazırlayayım şöyle ayağınızı bu topiğe bağlayıp bir daha isteseniz bile gidemiyeceğiniz bir büyüfisfisfis
Ben bir tılsımlı büyü kitabına bakıp geliyorum şekerlerimkötükedihüso

X