E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayıp kimse yok sen nerelerdeydin
Günaydin Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!
Ayy iyiki geldim demi:icecream: Cadalozlarim yogunluklardaydim Seminerler basladi kitablarimla bogusuyordum yeniden okullumu olacem ne!!! Zeppim bana dantelli söööle filfilli cancanli bi yaka alarmisin gamyoncuiremsu Ayyyyy ne yakisir ne yakisir!!!
Hepinizi cok özledim Hayden artikin depüsekkaydirigubbakcemile
gozlerime inanamiyorum kimler gelmis :1shokzledim seni cilginim :asigim:
alirim tabii yeter ki sen iste :asigim:
kolay gelsin canim benim ama fazla ozletme kendini ara sira ugra olur mu ?:mymeka:
Oyyyyyyyyyyy ben Sana Kiyamam yaaaa!!!!
Tamam Sen bana yaka al Ben yigenime gabi aliyim nooooooluryerimseniben
Sahi yaaaa belli oldumu Pembemi giydiricez mavimi!!!! Ayyyy Cenesi cilgin teyzosuna ceksin insallah
Diger Cadalozlarimiz nerde!! Insallah yeni bir izdiham cikmaz ise aranizdayim Canimlarim:icecream:
:asigim:
oooooo..cilginim sen bayagi uzak kalmissin ben su an kacinci aydayim 7 aylik oldum :CüvCüv::):mymeka:
3,5 aylik ogrendik yaa hatta yazdim ya buraya :mymeka:
bir oglus daha geliyor teyzesi ..gamyoncuiremsu evde 3 erkek olacak bir ben cicek :):asigim:
Hade yaaaaaaaaaa amooo o kadar oldumu Nasil bir teyzosum ben yaaaa inan ya unuttum yada duymadim bayagi bi geri kalmisim gamyoncuiremsu Yoksam yaslaniyormuyum olabilermi:1closedeyes:
Canim benim Allahim hayirlisini versin Cok Sevindim Senin adina birseycikler kalmamis
Millenium Bebegi olabiler ihtimali varmi???
Canimsin Sen benimŞeniz