Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Kizlar doktordan geldim ...bebisimi gordum :nazar:masallah ...buyumus
Bende toplamda 10 kilo almisim :bbo:iyice tombis oldum yaa :)
Artik 2 haftada bir gidecegiz kontrollere ...
Hadi teyzeleri bekliyorum oglusuma ne hediye aldiniz yada alacaksiniz :jeyyar: :)

227rm1.jpg

w508.png

337_kucuk.jpg

böyle bir hediyeye ne dersin
ayrıca oğlşuna da binkere maşallah

günaydın arkadaşlar bende depüşük olmak isteyom banane banane.hem bende kk lıyım benimde hakkım depüşmek.hemen gendümü kısaca tanıtayım
ellerinizden öper 2 dene aslanlar gibin oğluşum var.
evliyim ve bir kocam var
bende diplomalı ev hanımıyım.
yeterlimi canlarum.hadi sizde kendinizi tanıtın bana depüşük canlarum.
öpüyom hepinizi mucccccccck

günaydın arkadaşlar bende depüşük olmak isteyom banane banane.hem bende kk lıyım benimde hakkım depüşmek.hemen gendümü kısaca tanıtayım
ellerinizden öper 2 dene aslanlar gibin oğluşum var.
evliyim ve bir kocam var
bende diplomalı ev hanımıyım.
yeterlimi canlarum.hadi sizde kendinizi tanıtın bana depüşük canlarum.
öpüyom hepinizi mucccccccck

Yeterli yeterli :)
aramiza hosgeldin :lepi:

Günaydin Cadalozlar Kahvaltinin sesini duydum Koptumda geldimkaydirigubbakcemile3 Kolum kapiya takili kaldi alamda gelemkaydirigubbakcemile2

Yoklama var Kahvaltidan sonra bilinegamyoncuiremsu

Elini verene Gözünü degdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydin

oglusumu okuldan aldim, geldim ...
daha yemek yapacagim
f025.gif
...selim uyusun onlari hallederim ...sonra arkadasa kahve icmeye gidecegim ...
a026.gif

bugun ancak aksama gorusuruz kizlar yerimseniben

depüşükleeer merhaba canlarum nasılsınız.çok şükür ben bugünkü işleri bitirdim.yarın k.maraşa düğüne gidicem kedimi bi rektefeye sokmam lazum bugün.bildiğiniz bütün güzellik sırlarını anlatın bana emi.şu sivilceleri yok etmem gerek.aktinyacım hb canım.zeppcim canım benim oğluşum 2 öğün gidiyor okula.gelsin bende kahveye gitcem hıh sadece senmi gidersin kahveye.maşallah sende ben gibi 2 tane aslan annesisin.allah bağışlasın canım.
aktinya canum ben zati herzaman depüşüyom sizlede depüşmekten gurur duyarum.egem ablacım sanada artuk tünaydın diyecem kusura bakma emi.hepinizi öpüyom.

cadılarım nasısınız herkes de kahve içiyor ben de çay içtim de geldim

hoşgeldin umutfurkan tüm cadılıkları bu topikte bulabilirsin
aslında daha canlı bir topiktir ama daha yaz mahmurluğundan kurtulamadık

umut furkan hoşgeldin canım.anladığım kadarıyla sıkkınsın biraz.sen yeterki arkadaşlık iste biz senin kankin bile oluruz canım benim.

biraz degil baya sıkkınım çok sagol gerçekten çok ihtiyacım var sizin gibi dostlara evet kanki bie olabiliriz neden olmsın

X