- 19 Eylül 2007
- 48
- 0
- 50
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
İŞTE GELDİMM BURDAYIMM
:lepi:
CANLARIM BİRTANELERİM BENİM DÜNYA GÜZELİ CADOŞLARIM.Şeniz SİZİ ÇOK ÖZLEDİM.sizleri ihmal ettiğim için çok özür diliyorum.ama inanın yoğunve bir okadarda sıkıcı bir dönemdeyim.buğün dayanamadım ve bitanecik arkadaşlarıma bir selam vereyim hal hatır sorayım dedim.umarım herkezler iyidir.kendimi affettirebilmek için hemencecik çılgınımın şarkısını batlatıyom:sm_cool:hepinize gelsin kızlarr:teytey:
Benide bir benide bir
k.k nın fıstıklarıı dünyada birrrr:dance:
Sultanıdır sulatanıdır:sm_cool:
Gönlümün sultanıdır
Canım demeniiii:sm_cool:
Gülüm demeni
Seviyorum bende seni
Tatlı diline
Güzel yüzüne
Kurban olurum har yerine
Neremi neremiiiiiiii çılgınımmmmmmmm
Gözlerini
Neremi neremiiiii
Gülyüzünü
Neremi neremi
Dudaklarını
Neremi neremi
Heryerini
Neremi neremi:teytey:
Gözlerini
Neremi neremi
Gülyüzünü
Neremi neremi
Heryeriniiiiiii
zeepimm dünyatatlısı hamişim.adıvarımm.aktınyam.egemcim.şıpsevdim.çılgınımm ve tüm cadoşlar hepinizi koskocaman öpüyorum.gelirim yine:1hug:a.s.
:lepi:
CANLARIM BİRTANELERİM BENİM DÜNYA GÜZELİ CADOŞLARIM.Şeniz SİZİ ÇOK ÖZLEDİM.sizleri ihmal ettiğim için çok özür diliyorum.ama inanın yoğunve bir okadarda sıkıcı bir dönemdeyim.buğün dayanamadım ve bitanecik arkadaşlarıma bir selam vereyim hal hatır sorayım dedim.umarım herkezler iyidir.kendimi affettirebilmek için hemencecik çılgınımın şarkısını batlatıyom:sm_cool:hepinize gelsin kızlarr:teytey:
Benide bir benide bir
k.k nın fıstıklarıı dünyada birrrr:dance:
Sultanıdır sulatanıdır:sm_cool:
Gönlümün sultanıdır
Canım demeniiii:sm_cool:
Gülüm demeni
Seviyorum bende seni
Tatlı diline
Güzel yüzüne
Kurban olurum har yerine
Neremi neremiiiiiiii çılgınımmmmmmmm
Gözlerini
Neremi neremiiiii
Gülyüzünü
Neremi neremi
Dudaklarını
Neremi neremi
Heryerini
Neremi neremi:teytey:
Gözlerini
Neremi neremi
Gülyüzünü
Neremi neremi
Heryeriniiiiiii
zeepimm dünyatatlısı hamişim.adıvarımm.aktınyam.egemcim.şıpsevdim.çılgınımm ve tüm cadoşlar hepinizi koskocaman öpüyorum.gelirim yine:1hug:a.s.