Depresyonun dibini görmek.

Anladım eşten hayır yok yani.o zaman onu dinleme.al çocuğunu git annene kafanı dinle biraz.boşanmak için değil dinlenmek için gittiginide şöyle. Bu ne ya adama bak sen onun esirimisin?
Oyle olmami istiyor evlendigimde ilk bir sene esir gibiydim grinin elli tonundaki gibiydi desem abartmis olmam sanirimher yonden oyleydi.

Oglum 14 aylik gunasiri imkansiz ailem şehir disinda.
Halilarin nasil batiyor? O ilginc. Mama sandalyesi haricinde yemek yedirmem ve altina da bez acarim. Hicbiryer de kirlenmez. 14 aylik olmus coktan corbaya alismasi gerekir. Mercimek domates tarhana yogurt corbalarindan birini sevmezse digerini sever. Icine kiyma da koyulabilir.

O kocani da bosa.

Tabiki oyle camasirlarini kim yikacayacak bulasigi kim yikayacak bitmek bilmez cinsel ihtiyaclarini kim karsilayacak ve en onemlisi kime bagiracak bundan tabi.

Sessiz olup tavırları konuşturmak gerekiyor bu adama işte..
Allah kolaylık versin.

Bosayabilsem bosayacamda bi beceremedim gitti.

Mama sandalyesinde oturmuyor 5 dakika ya durur ya durmaz bende mecbur tv karsisinda otururken yedirmeye calisiyorum oda agzina bir lokma aliyor birkac tur atip yanima geliyor bi daha alip yine gidip gezip geliyor oyle yerse yer birkac lokma.

Ya ama iste nasil alisirsa oyle gider. Sen de buna alistirmissin. Bebege uymayacaksin kendi kurallarini koyacaksin. Tamam yine tv karsisanda yedir ama belli yeri olsun. Pesinde gezme. Yere bez ac ustunde yesin. Burdan cikmak yok de. Yani bu mesela basit bi olay ama boyle her dedgini yaparsan cocuga otorite saglayamazsin.

Oyle yapiyorum bazen birakiyorum kendi haline ama bu seferde karni ac oldugu icin butun gun miz miz geziyor.

Sofra bezi serip oturtuyorum oda ne varsa elinde geziyor heryeri batiyor hayir otur dediginde oturmuyor belki kucuk suan zamani degil mi bilemedim.

Sofra bezi serip oturtuyorum oda ne varsa elinde geziyor heryeri batiyor hayir otur dediginde oturmuyor belki kucuk suan zamani degil mi bilemedim.
Kucuk degil. Artik verilen komutlari anlayacak zamanda. Benim oglum da 15 aylik. 6 ayliktan itibaren yemegini mama sandalyesinde verdim. Oyle alisti. Artik oturunca yemek zamani oldugunu biliyo. Ayni sekilde annem ve kv de evlerine mama sandalyesi aldilar. Orda da sorun yasamiyorum.

Giderli Hatun çok haklı. Çocuğa belli bir disiplin kazandirirsan sende rahat edersin.
Yemeklerini sadece mama sandalyesinde yedir,yere tukurdugunde ikaz et.Yemek saatlerini ayarla hep aynı zamanda olsun.uyku saatlerinide tabiki.
Bebeğini bir düzene alistirsan sende rahat edersin

Merhaba canim cok fazla gerilmissin birazda detaycisin sanirim.Bebegin ev yogurdu ver once ekmekle falan yogurt uyumasinada cok yardimci olur o uyurken sende uyu evin halilarinni cok kafana takma inan hepsi gecici...esine gelince gimen gerektigini soyle simdi gedemezsen okul donemlerinde hic gidilmiyo,yzadan yaza anca.sabir herseyin ilaci Allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…