- 14 Ekim 2016
- 144
- 43
-
- Konu Sahibi asabikaramel
Oyle olmami istiyor evlendigimde ilk bir sene esir gibiydim grinin elli tonundaki gibiydi desem abartmis olmam sanirimher yonden oyleydi.Anladım eşten hayır yok yani.o zaman onu dinleme.al çocuğunu git annene kafanı dinle biraz.boşanmak için değil dinlenmek için gittiginide şöyle. Bu ne ya adama bak sen onun esirimisin?
Halilarin nasil batiyor? O ilginc. Mama sandalyesi haricinde yemek yedirmem ve altina da bez acarim. Hicbiryer de kirlenmez. 14 aylik olmus coktan corbaya alismasi gerekir. Mercimek domates tarhana yogurt corbalarindan birini sevmezse digerini sever. Icine kiyma da koyulabilir.Oglum 14 aylik gunasiri imkansiz ailem şehir disinda.
Tabiki oyle camasirlarini kim yikacayacak bulasigi kim yikayacak bitmek bilmez cinsel ihtiyaclarini kim karsilayacak ve en onemlisi kime bagiracak bundan tabi.Vallahi şu eşini ailesine yollamayan kocaları oklavayla tek tek pataklayasım var...belliki çok bunalmışsın ve ihtiyacın var yardıma,bari annen yardım etsin dinlen bir kaç gün,ama adam evdeki hizmeti göndermek istemiyor belliki...vallahi genelleme olacak belki ama şu türk erkeklerinin eğitilme şekli gına getirdi yaaa çok sinirlendim şimdi
Sutum yok gibi cok az ben her firsatta emzirmeye calisiyorum ama doymuyor onunla yemegide reddediyir butun gun mizmiz bi sekilde dolaniyor yads biberonda sut iciyor basks yediği ictigi yok resmen.Esim olacak sahisa gelince guzel bi dille soyluyorum yok bagiriyorum yok anlayisi kit.Dedigim dedik caldigik duduk misali.
Basedilmiyor ki battaniye falan seriyodum oda olmadi.Halılarına çarşaf yada yorgan ser
ben salonda koca bir yorgan serdim halı niyetine...başka türlü olmuyor çünkü...
Hemde ne hoduk.Pffff ne hödük bir adam
Bosayabilsem bosayacamda bi beceremedim gitti.Halilarin nasil batiyor? O ilginc. Mama sandalyesi haricinde yemek yedirmem ve altina da bez acarim. Hicbiryer de kirlenmez. 14 aylik olmus coktan corbaya alismasi gerekir. Mercimek domates tarhana yogurt corbalarindan birini sevmezse digerini sever. Icine kiyma da koyulabilir.
O kocani da bosa.
Amin tesekkur ederim.Tavirids anlayacak biri lazim iste.Sessiz olup tavırları konuşturmak gerekiyor bu adama işte..
Allah kolaylık versin.
Denedim tadini begenmiyor.çorbayı soğutup biberonla verebilirsin
Ya ama iste nasil alisirsa oyle gider. Sen de buna alistirmissin. Bebege uymayacaksin kendi kurallarini koyacaksin. Tamam yine tv karsisanda yedir ama belli yeri olsun. Pesinde gezme. Yere bez ac ustunde yesin. Burdan cikmak yok de. Yani bu mesela basit bi olay ama boyle her dedgini yaparsan cocuga otorite saglayamazsin.Bosayabilsem bosayacamda bi beceremedim gitti.
Mama sandalyesinde oturmuyor 5 dakika ya durur ya durmaz bende mecbur tv karsisinda otururken yedirmeye calisiyorum oda agzina bir lokma aliyor birkac tur atip yanima geliyor bi daha alip yine gidip gezip geliyor oyle yerse yer birkac lokma.
Oyle yapiyorum bazen birakiyorum kendi haline ama bu seferde karni ac oldugu icin butun gun miz miz geziyor.asabikaramel bir de yemek konusunda rahat olmani tavsiye ederim. Yerse yer yemezse emsin bosver. Benim oglanda cok sorun yasadim. Hala sorunlu yemesi.
Kizi saldim cayira mevlam kayira. Su an 20 aylik dun tabak tabak turlu yemegi yedi. 14 aylikken hic bir sey yemedigi gunler olurdu. Takma bosver. Vitamin ver gec. Kendisi gelsin istesin.
Oglumu hala yedirirken cinlerim tepeme cikar. Babasi evdeyse ona paslarim ki 4 yasinda.
Cahillik iste.Böyle güzel evlilikleri çocukla taçlandırmak gerek.
Sofra bezi serip oturtuyorum oda ne varsa elinde geziyor heryeri batiyor hayir otur dediginde oturmuyor belki kucuk suan zamani degil mi bilemedim.Ya ama iste nasil alisirsa oyle gider. Sen de buna alistirmissin. Bebege uymayacaksin kendi kurallarini koyacaksin. Tamam yine tv karsisanda yedir ama belli yeri olsun. Pesinde gezme. Yere bez ac ustunde yesin. Burdan cikmak yok de. Yani bu mesela basit bi olay ama boyle her dedgini yaparsan cocuga otorite saglayamazsin.
Kucuk degil. Artik verilen komutlari anlayacak zamanda. Benim oglum da 15 aylik. 6 ayliktan itibaren yemegini mama sandalyesinde verdim. Oyle alisti. Artik oturunca yemek zamani oldugunu biliyo. Ayni sekilde annem ve kv de evlerine mama sandalyesi aldilar. Orda da sorun yasamiyorum.Sofra bezi serip oturtuyorum oda ne varsa elinde geziyor heryeri batiyor hayir otur dediginde oturmuyor belki kucuk suan zamani degil mi bilemedim.