Okuyup da depresyona fayda edn kitap varsa lütfen paylaşalım arkadaşlar.Geçmedi 8yıldır.Geçmedikçe içe kapanıyorum ve cadı dedikodu rekabet kazanı işyerinde sorun oluyor.İşte sorun oldıukça depresyonum azıyor içe kapanıyorum.Kinseyle konuşacak konu bulamıyorum işyerinde ve bu sorun oluyor.Önceden böyle değildim.Resmen konuşacak konu bulamaz oldum.Ve içim hep tatsız can sıkıntısı.iş aile ilşkiler aşk bir sorun oldu mu tepetaklak oluyırum.Sinirlerin yıprandı artık..Birkaç dr denedim çok ilaç denedim..Çok ayrılık terkedilmişlik yaşadım belim doğrulmadı..Lütfen ilgilenelim konuyla.Gerçekten faydalı olan kitaplar olursa daha iyi olur.
Geçmiyor lanet olası.
Benim okuyup da faydasını gördüğüm bir kitap var. İyi hissetmek-david burns. Öyle okuyup bir kenara bırakılacak bir kitap değil daha değişik içinde alıştırmalar var. Zaten gaz veren bir kitap değil daha bilimsel ve uzun vadede etkili. Vakit ayırıp üzerinde çalışmak gerekiyor. Yıllar boyu süren depresyonu zaten iki günde geçiremezsiniz, algılarınızı değiştirmeye başlayınca çok daha iyi hissedeceksiniz.Allah yardımcımız olsun
Mustafa ulusoy un kitaplarını öneririm.
Gerçekten imsanın hayatını zorlaştıran bir durum bu yaşadıklarımız depresyon dediğimz şey ama bir şeklde kurtulmak gerek
Tulipa bende major depresyon ve panik atak tedavisi goruyorum baya bir duzelme oldu ama onerilere lutfen kulak verOkuyup da depresyona fayda edn kitap varsa lütfen paylaşalım arkadaşlar.Geçmedi 8yıldır.Geçmedikçe içe kapanıyorum ve cadı dedikodu rekabet kazanı işyerinde sorun oluyor.İşte sorun oldıukça depresyonum azıyor içe kapanıyorum.Kinseyle konuşacak konu bulamıyorum işyerinde ve bu sorun oluyor.Önceden böyle değildim.Resmen konuşacak konu bulamaz oldum.Ve içim hep tatsız can sıkıntısı.iş aile ilşkiler aşk bir sorun oldu mu tepetaklak oluyırum.Sinirlerin yıprandı artık..Birkaç dr denedim çok ilaç denedim..Çok ayrılık terkedilmişlik yaşadım belim doğrulmadı..Lütfen ilgilenelim konuyla.Gerçekten faydalı olan kitaplar olursa daha iyi olur.
Geçmiyor lanet olası.
Tulipa bende major depresyon ve panik atak tedavisi goruyorum baya bir duzelme oldu ama onerilere lutfen kulak ver
Oncelikle ilaclarini aksatmadan ic daha sonra bol bol dogada vakit gecir kalabalik ve alisveris merkezlerinden ziyade ormanlik alanlara git gunesli gunlerde mutlaka disarda ol havuz veya denize gir mutlaka sik sik su ile temas et evdede dus ve banyo iyi gelir taze sikilmis meyve sulari ozellikle portakal suyu cok iyi geliyor rahatlatiyor duzenli masaja git komedi turu seyleri izle dramdan uzak dur seni bunaltan insanlardan uzak dur bir de kitap onerim olacak viktor staudt - intiharimin hikayesi
Major depresyon hastasi bir kisinin nasil duzeldigini anlatiyor bana cok iyi geldi birde seni bunaltan daraltan kiyafetler giyme bir sure cok gecmis olsun
Bendede ayni durum var bu durum hastalikla alakali o yuzden iyilesmek icin mucadele vermek gerekiyorMasaj istiyorum ama çok pahalı ya.Bunaltan işyeri tek şuan için..Başka yere geçmeyi artık istiyorum ama bir aylık bölüm sertifikası alacam.O sertifikayı istiyprum.Onu alınca da hemen geçemem başka yere.Bir süre çalışmam gerek orda
Ama başka yere geçtiğimde eminim iyi gelecek bana değişiklik.Şuan 30kişilik bir grupla çalışıyorum.Çok kişinin çok derdi oluyor.İşler de ahbablıkla ilerliyor.Kimseyle ahbap olasım yok.Gelmedi kafama göre biri.Bir değişikler.Yeni gelen yeni atamalar kendi arasında samimi oldu eskiler zaten kendi aralarında samimilikleri vardı yine yalnız kaldım.Bu insanlarla frekansım tutmadı.Ki bu meslekte çoğu bu tip. Ahbap olmayınca da sorun oluyor.Yalnızlığı seviyorum işyerinde.
Asıl sorun şuki:Sıkıldım sürekli herkesle mıhabbet etmek zorunluluğundan sıkıldım.İş yoruyor muhabbet ayrı yoruyor.İnsanlar geyiği muhabbeti nekadar seviyor şaşıyorum ya...Biraz kendi hallerinde olsalar ya..Biraz konuşmadan durabilseler ya..İnsan iş arkadaşıyla sürekli ne konuşur.Ya samimi olsan da sürekli konuşulmazki.Bunlar sürekli konuşuyor.Ben değişik kalıyorum.Çıldırıcim.
.Oyüzden tek kişilik biryer bana süper olur var yaaa.Süper olur yaaa daha kolay iyileşirim darlanmam konuşma kasacam diye.
Ama iki kişilik yerleri verirler.Oralar torpilli.Buradan iyidir sanırım...Ama zaman lazım işte oraya geçmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?