Masaj istiyorum ama çok pahalı ya.Bunaltan işyeri tek şuan için..Başka yere geçmeyi artık istiyorum ama bir aylık bölüm sertifikası alacam.O sertifikayı istiyprum.Onu alınca da hemen geçemem başka yere.Bir süre çalışmam gerek orda
Ama başka yere geçtiğimde eminim iyi gelecek bana değişiklik.Şuan 30kişilik bir grupla çalışıyorum.Çok kişinin çok derdi oluyor.İşler de ahbablıkla ilerliyor.Kimseyle ahbap olasım yok.Gelmedi kafama göre biri.Bir değişikler.Yeni gelen yeni atamalar kendi arasında samimi oldu eskiler zaten kendi aralarında samimilikleri vardı yine yalnız kaldım.Bu insanlarla frekansım tutmadı.Ki bu meslekte çoğu bu tip. Ahbap olmayınca da sorun oluyor.Yalnızlığı seviyorum işyerinde.
Asıl sorun şuki:Sıkıldım sürekli herkesle mıhabbet etmek zorunluluğundan sıkıldım.İş yoruyor muhabbet ayrı yoruyor.İnsanlar geyiği muhabbeti nekadar seviyor şaşıyorum ya...Biraz kendi hallerinde olsalar ya..Biraz konuşmadan durabilseler ya..İnsan iş arkadaşıyla sürekli ne konuşur.Ya samimi olsan da sürekli konuşulmazki.Bunlar sürekli konuşuyor.Ben değişik kalıyorum.Çıldırıcim.
.Oyüzden tek kişilik biryer bana süper olur var yaaa.Süper olur yaaa daha kolay iyileşirim darlanmam konuşma kasacam diye.
Ama iki kişilik yerleri verirler.Oralar torpilli.Buradan iyidir sanırım...Ama zaman lazım işte oraya geçmek için.