• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda miyim acaba?

Dolmusluk bıkkınlık, yorulmak zaten depresyona sebep olur:) insan dolduğu zaman bosalmak zorundadır.depresyon da insanın duygusal boşaltım saglamasidir bir nevi.
Size tavsiyem sizi dolduran şeyleri çekmek zorunda değilsiniz, hayatınızdan yavaş yavaş çıkarmaya bakın. Eğer yapamayacaginizi düşünüyorsanız destek alın
Ay ne olur kafamı karıştırmayın kendimi iyi olmaya adapte ediyorum :) ama dediginiz gibi hayatımda beni dolduran şeyleri hayatımdan çıkarıyorum yavaş yavaş. Buna bazı karar değişiklerine giderek başladım hayatta herşey monoton olmak zorunda değil. Fikirlerde esnek olmaya karar verdim,

Ay ne olur kafamı karıştırmayın kendimi iyi olmaya adapte ediyorum :) ama dediginiz gibi hayatımda beni dolduran şeyleri hayatımdan çıkarıyorum yavaş yavaş. Buna bazı karar değişiklerine giderek başladım hayatta herşey monoton olmak zorunda değil. Fikirlerde esnek olmaya karar verdim,
Çok güzel:) böyle devam edin sevindim adınıza

Back