- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Mavidenizz01
-
Kelimeler arası nokta falan yok çok anlamadım ama cep telefonları kafayı yedirdi diyorsun sanırım :) biraz sakin olmak gerek sanırım tahammül edemiyoruz bu bi gerçek ama onların suçu yok sonuçta ben sonradan çok pişman oluyorum neden öyle davranıyorum diye belki de o yüzden durup durup ağlıyorum ama kendimizi toplamak ta bizim elimizde değil mi :) ben özür dileyerek başladım meselaCanım bende bu aralar eşimle ıyiyiz ama o benim üzerine geldikçe bende bibokadae artık birbirimizi anlayamaz oldik ben tahammül edemiom bole değildim ama yasadiklarimiz bile yapıo ben şunu farkettim rabbime du kuran namaz artık o kadar bozdukki bu telefonlar kafayı yedirmek bize ben bıraktım namaz kuran durduk yere sarioz birbirimize gıdis iyi değil sonumuz kötü
Adamın aynen suçu yok düşük yaşadım ikimizde bunalimlardayiz ozurde diliyorum ama bir şeye sinirlenip aynı şeyler yaşayınca ortalık kopuyor telefon mevzusuda artık çareyi telefonda buluyoruz ona dedim biraz toplayıp düzeltmem lazım aynenKelimeler arası nokta falan yok çok anlamadım ama cep telefonları kafayı yedirdi diyorsun sanırım :) biraz sakin olmak gerek sanırım tahammül edemiyoruz bu bi gerçek ama onların suçu yok sonuçta ben sonradan çok pişman oluyorum neden öyle
davranıyorum diye belki de o yüzden durup durup ağlıyorum ama kendimizi toplamak ta bizim elimizde değil mi :) ben özür dileyerek başladım mesela
Düşük çok kötü bende bi tutmayan tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım hamile öğrendim bir hafta sonra düşük yaptım tekrar tüp bebek denemesi var onun stresi falan insan doluyor demek tahammülü kalmıyor hiçbirşeye. Ama ben düşükte değil de tüp bebek olumsuz olunca yıkılmıştım bunalıma girmiştim kimseyi görmek duymak bile istemiyordum sadece kendi sessizliğimde kaybolmak istiyordum. İletişimi kesmek istiyorsun eşinle bile konuşmak istemiyorsun anlıyorum seni. Ama kafaları dağıtmak gerek buna da en iyi gelen şey çok güzel bi tatil yaz gelse de gitsek :)Adamın aynen suçu yok düşük yaşadım ikimizde bunalimlardayiz ozurde diliyorum ama bir şeye sinirlenip aynı şeyler yaşayınca ortalık kopuyor telefon mevzusuda artık çareyi telefonda buluyoruz ona dedim biraz toplayıp düzeltmem lazım aynen
Inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bakalım demekki her insan yaşıyor bunu şimdi rahat bu kafa sakın olma zamaniDüşük çok kötü bende bi tutmayan tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım hamile öğrendim bir hafta sonra düşük yaptım tekrar tüp bebek denemesi var onun stresi falan insan doluyor demek tahammülü kalmıyor hiçbirşeye. Ama ben düşükte değil de tüp bebek olumsuz olunca yıkılmıştım bunalıma girmiştim kimseyi görmek duymak bile istemiyordum sadece kendi sessizliğimde kaybolmak istiyordum. İletişimi kesmek istiyorsun eşinle bile konuşmak istemiyorsun anlıyorum seni. Ama kafaları dağıtmak gerek buna da en iyi gelen şey çok güzel bi tatil yaz gelse de gitsek :)
Amin canım herşeyin hayırlısıInşallah canım herşeyin hayırlısı olsun bakalım demekki her insan yaşıyor bunu şimdi rahat bu kafa sakın olma zamani
Yok canim olur mu hic? Herkeste farkli olurTek belirti bunlar mi oluyor acaba? O
Benim bir aydır bu yana böyle ama mutsuz değilim ben depresyonda değilim ya dün gece karar verdim benimki yorgunluk dolmuşluk yorulmuşluk :)Gecenler izledim depresyonla mutsuzlugu karistiriyormusuz...tam hatirlamiyorum ama 2 haftami 2 aymine dedi bundan fazla suruyorsa depresyondur kuzum psikoloji kitaplari okuyun psikiyatrileri izleyin bazen bir kelimesiyle hayata farkli bakiyorsunuz once kafada derler ya aaa ama gercekten rahatsizsindir ilac gerekir o baska ...sahsen ben kisa vir sure sonra psikiyatriye gidip ilac kullanmayi dusunuyorum zira takontilarim basladi zorluyor kafam rahatlasin diye yani yalnoz degilsinoz ama cozumsuzde degilsiniz
Ben değilim :) sizi bilemicemEvet depresyondasin, depresyondayim,depresyondayiz....
Depresyonda mıyım diye konu açıyorsun, sonra da emin bir şekilde değilim diyorsun.Komik. Peki amaç?Ben değilim :) sizi bilemicem
Evet açtım. Amaca gelince yazlıklarımı okumuşsanız anlamış olmanız gerekirdi neden değilim dediğimi de. Okumadan bu yorumu yapıyorsanız bende sizdeki amacı sorgularım. Ben bendeki belirtilerden şüphelendim depresyon geçiren arkadaşlardan fikir istedim. Depresyon çok ağır geçen bir süreçmiş mutsuzluk vs dendi bende düşündüm benimki depresyon değilde dolmuşluk yorgunluk olduğuna kanaat getirdim bu açıklamayı üç beş kez yaptım zaten burdaDepresyonda mıyım diye konu açıyorsun, sonra da emin bir şekilde değilim diyorsun.Komik. Peki amaç?
depresyonla dönemsel ve mevsimsel bunalımı karıştırmamak gerekir.Size tavsiyem internetten okuduklarıniza göre teşhis koymayın.Depresyonda değilseniz bile depresyona girersiniz.Depresyonun ışaretleri insandan insana değışır.Mesela birisi çok uyur, diğerinin gözüne uyku girmez.Çok yemek yer ya da iştahsızlık gibi.Aşırı sosyallik bile bazen depresyon belirtisi olabilir.Üzerinde çok durmayın ve sizi rahatlatan şeylere yönelin.Yok yapamayacak gibiyseniz de destek alın.
Doğru söylüyorsunuz o yüzden depresyon değilmiş diyorum zaten kafamdan attım o düşünceyi. Tedavi süreçleri iki düşük olumsuz tüp bebek tedavisi şu an yine tüp bebek deneyecek olma süresi vs vs işte bütün bunlar çok gerdi sanırım beni bunun sonucunda böyle düşünmeye başladım sanırım. Ama bu düşünceleri bu konuyu açıp fikirler geldikten sonra kafamdan atma kararı aldım. Mutluyum huzurluyum herşey iyi olacak diyorum kendime
depresyonla dönemsel ve mevsimsel bunalımı karıştırmamak gerekir.Size tavsiyem internetten okuduklarıniza göre teşhis koymayın.Depresyonda değilseniz bile depresyona girersiniz.Depresyonun ışaretleri insandan insana değışır.Mesela birisi çok uyur, diğerinin gözüne uyku girmez.Çok yemek yer ya da iştahsızlık gibi.Aşırı sosyallik bile bazen depresyon belirtisi olabilir.Üzerinde çok durmayın ve sizi rahatlatan şeylere yönelin.Yok yapamayacak gibiyseniz de destek alın.
Evet depresyonBen herşeye ağlar oldum sürekli uyuyorum gözlerimden uyku akıyor resmen saçma sebeplerden bir haftadır eşime ters davranıyorum en küçük tartışmada bizim evliliğimiz bitmiş demeye başladım adam baka kalıyor dediğime kendim de şaşırıyorum bu depresyon gibi birşey mi başka birşey mi çözemiyorum
Dolmusluk bıkkınlık, yorulmak zaten depresyona sebep olur:) insan dolduğu zaman bosalmak zorundadır.depresyon da insanın duygusal boşaltım saglamasidir bir nevi.Sadece mutsuz değilim galiba :) ben depresyonda değilim kim demişti onu bende dolmuşluk bıkkınlık yorgunluk var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?