- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Mavidenizz01
-
Var benDepresyon geçirip neler yaşadığını bizlerle paylaşacak olan arkadaşlarımız varsa sevinirim Uzun süredir bu soru kafana takılıyor acaba bi depresyon yaşıyorum da farkında mi değilim diyorum cevap bulamıyorum umarım yardımcı olacak birileri çıkar
Tek belirti bunlar mi oluyor acaba? OVar ben
15 gun yataktan cikmadim. Hep dusundum. Ara sira birseyler yemek icin odadan ciktim hepsi o kadar. Sacim basim birbirine karisti hep agladim. Telefonlara cevap vermedim. Sonra bana iyi gelecegine inandigim bir arkadasimi aradim ve adres istedim ziyaretine gitmek
Ben herşeye ağlar oldum sürekli uyuyorum gözlerimden uyku akıyor resmen saçma sebeplerden bir haftadır eşime ters davranıyorum en küçük tartışmada bizim evliliğimiz bitmiş demeye başladım adam baka kalıyor dediğime kendim de şaşırıyorum bu depresyon gibi birşey mi başka birşey mi çözemiyorum
Siz neler yasiyorsunuz?Depresyon geçirip neler yaşadığını bizlerle paylaşacak olan arkadaşlarımız varsa sevinirim Uzun süredir bu soru kafana takılıyor acaba bi depresyon yaşıyorum da farkında mi değilim diyorum cevap bulamıyorum umarım yardımcı olacak birileri çıkar
Benim de kafamda yapmak istediğim çok şey var hiç birini yapamıyorum. En basitinden kitap okumak istiyorum günlerdir kitabı elime bile alamadımben hayatı anlamsız bulurum ve sevdiğim şeylerden bile zevk alamam. hiçbir şey yapasım gelmez, içim öyle daralır ki. bugünlerde de öyleyim.
Depresyon ağır bi durumdur, simdilerde millet diline dolamis olsa da, Allah kimsege vermesin, ciddi bi çöküntü halidir.. Tabii aşamaları var.. Sizinki dolmusluk, bunalmislik da olabilir..Ben herşeye ağlar oldum sürekli uyuyorum gözlerimden uyku akıyor resmen saçma sebeplerden bir haftadır eşime ters davranıyorum en küçük tartışmada bizim evliliğimiz bitmiş demeye başladım adam baka kalıyor dediğime kendim de şaşırıyorum bu depresyon gibi birşey mi başka birşey mi çözemiyorum
Ben yazdım zaten bana ne olduğunu anlamaya çalışıyorumSiz neler yasiyorsunuz?
Umarım öyledir canım yaa depresyonda olmak istemiyorum çünküDepresyon ağır bi durumdur, simdilerde millet diline dolamis olsa da, Allah kimsege vermesin, ciddi bi çöküntü halidir.. Tabii aşamaları var.. Sizinki dolmusluk, bunalmislik da olabilir..
Depresyon mutsuzlugun resmen dibidir.. Ara sira çöken buhranlari, caninin bi sey yapmak istememesini karistirmamak lazim onunla.. Kan degerlerine baktir istersen, demir düşüklüğü filan da halsizlik, keyifsizlik yapar..Umarım öyledir canım yaa depresyonda olmak istemiyorum çünkü
Sadece mutsuz değilim galiba :) ben depresyonda değilim kim demişti onu bende dolmuşluk bıkkınlık yorgunluk var sanırım.Depresyon mutsuzlugun resmen dibidir.. Ara sira çöken buhranlari, caninin bi sey yapmak istememesini karistirmamak lazim onunla.. Kan degerlerine baktir istersen, demir düşüklüğü filan da halsizlik, keyifsizlik yapar..
Bazen de yasananlar birikir ve insan patlar..
Onu da ben demistim : ))Sadece mutsuz değilim galiba :) ben depresyonda değilim kim demişti onu bende dolmuşluk bıkkınlık yorgunluk var sanırım.
Güzel demissin o zaman moralim yerine geldi teşekkür ederimOnu da ben demistim : ))
Aynı sorun suan bende: (Ben herşeye ağlar oldum sürekli uyuyorum gözlerimden uyku akıyor resmen saçma sebeplerden bir haftadır eşime ters davranıyorum en küçük tartışmada bizim evliliğimiz bitmiş demeye başladım adam baka kalıyor dediğime kendim de şaşırıyorum bu depresyon gibi birşey mi başka birşey mi çözemiyorum
Depresyon değilmiş :))Aynı sorun suan bende: (
Canım bende bu aralar eşimle ıyiyiz ama o benim üzerine geldikçe bende bibokadae artık birbirimizi anlayamaz oldik ben tahammül edemiom bole değildim ama yasadiklarimiz bile yapıo ben şunu farkettim rabbime du kuran namaz artık o kadar bozdukki bu telefonlar kafayı yedirmek bize ben bıraktım namaz kuran durduk yere sarioz birbirimize gıdis iyi değil sonumuz kötüDepresyon değilmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?