Depresyon

cigdemcibo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
3
0
son 1 1bucuk yıldır hıcbırseyden zevk almamaya basladım.sureklı karamsarım ve gelecekte mutlu olamayacagımı dusunuorum.bu yuzden cok sevdıgım erkek arkadasımla bıle evlenmeye cesaret edemıorum.asosyallestım canım evden dısarı cıkmak ıstemıo.guzel bı bayan olmama ragmen kendımı hıc begenmıorum.evde yalnız kaldıgımda sureklı olumsuz dusunuorum.buaralar ölüm korkusuda basladı.bıde hep kendımı mutsuz hıssedıorumçdepresyondamıyım?

Merhaba Çiğdem Hanım, anlattıklarınız kuvvetle bir depresyonu düşündürtüyor. Depresyon ciddiye alınması gereken bir hastalıktır. Yaşam kalitemizi çok ciddi biçimde düşürtür.
Lütfen vakit geçirmeden yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun.
Depresyonunuz tedavi edilsin ki , tekrar hayata dönün

bn 20 yaşındayım bnde hayattan hiç zevk almıyorum hiç bişeyden mutlu olamıyorum ve her an ölecekmişim korkusu var mesela 2 saat snra öleceğim korkusu geliyo içimden o 2 saati bekliyorum derslerimi bile tam olarak çalışamıyorum herşeyden korkuyorm hep kötü bişey olacakmış hissi var içimde. Bu korkularımda dolayı nefes alamamaya başlıyorum ve bütün vücudum uyuşuyo aşırı bi korku yaşıyorm buz gbi oluyorm bna yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım_?

Sevgili Kübra, yukarıdaki soruya verdiğim cevap sizin için de geçerli. Şikayetleriniz bu derece şiddetliyse, yapmanız gereken şey açık ve nettir: bir uzmana başvurmak.
Bir uzmana başvurmadan bu kadar şiddetli şikayetleri aşmayı kendinizden beklemeyin.

X