- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Ama gözüm gercektende farkli keske bana öyle geliyor olsa. Ben aynada goruyorum.Acilen tekrar bir psikiyatriye gidip ilaca baslamakisiniz.Yazilan yan etkiler korkutmasin onlarin cogunun gorulme ihtimali binde bir.Ayrica yan etkiler 15 gun surer vucut alisinca gecer.15 gun sonra ilacin etkilerini gordukce kendinizi iyi hissedeceksiniz o zaman gözünüze olan bakış açinizda degisecek ve gözünüz size öyle gelmeyecek.Bu tavsiyeyi dinlemezseniz kimse size yardim edemez boyle yarı ölü seklinde hayati kendinize de cevrenize de zindan ederek yasarsiniz
Bakin gozunuzu birakin once kafanizi duzeltin diyoruzAma gözüm gercektende farkli keske bana öyle geliyor olsa. Ben aynada goruyorum.
Ciddi bir asimetri sorununuz var sanıyordum. Şimdi kendimi incelesem ben de bir sürü asimetri bulurum. Gerçekten hastalık hastasısınız. Derhal psikolojik tedavinize devam etmelisiniz.
Etmedigimi nerden biliyorsunuz? Düzelmek icin evden bile uzaklastim ordan oraya gittim. Ama olmuyor sonunda yine ayniyim. Cunku gozlerim farkli duruyor ve cok uzuluyorum. Bu duruma
Konuda belirtmemişsiniz bende müneccim olmadığım için bilmedim.Etmedigimi nerden biliyorsunuz? Düzelmek icin evden bile uzaklastim ordan oraya gittim. Ama olmuyor sonunda yine ayniyim. Cunku gozlerim farkli duruyor ve cok uzuluyorum. Bu duruma
Ooo dehşet, gerçekten haklıymışsınız.
Ben asimetri demedimki odami var bende???Ciddi bir asimetri sorununuz var sanıyordum. Şimdi kendimi incelesem ben de bir sürü asimetri bulurum. Gerçekten hastalık hastasısınız. Derhal psikolojik tedavinize devam etmelisiniz.
Evet dedim demi bir gözüm daha sulu damarli duruyor degilmi??Ooo dehşet, gerçekten haklıymışsınız.
Hanımefendi, gözünüzde ne damar ne su diğerlerinden bir farkı yok işin kötü tarafı sizin sorununuz kafanızda gözünüzde değil.Evet dedim demi bir gözüm daha sulu damarli duruyor degilmi??
Bence farkı sadece siz görüyorsunuz.
Alttaki resim daha damarli degilmi????Bence farkı sadece siz görüyorsunuz.
Yani diyelim ki öyle bir daha çok damarlı bunda sorun ne ben inanın anlamadım.Siz söylemeseniz ben hiç bisey anlamam gerçi şuan da anlamıyorum amaBenimde bir gözüm buyuk digeri daha kücük duruyor. Benim gözümde damarlar daha cok solda olandaEki Görüntüle 3101908 Eki Görüntüle 3101909
Yoksa ben kendi kendimemi ediyorum allahim yarabbimBence farkı sadece siz görüyorsunuz.
Farkli duruyormu gozumun beyazi sence?Yani diyelim ki öyle bir daha çok damarlı bunda sorun ne ben inanın anlamadım.Siz söylemeseniz ben hiç bisey anlamam gerçi şuan da anlamıyorum ama
Hayır kardeş valla fark falan göremedim ben bildiğin normal gözFarkli duruyormu gozumun beyazi sence?
Tesekkur ederim yamukluk varmi gözümde peki? Bu durum beni cok uzuyor dedigim gibiHayır kardeş valla fark falan göremedim ben bildiğin normal göz
Bak canım sorun senin gözünde degil senin algılarında..Bu kadar kişi yalan söylemiyor yanlış görmüyor değil mi?Ki emin ol bir farklılık görsem ben açıkça söylerim seni niye yanlış yönlendireyim ki.Saglik konusunda evhamlısin galiba.Takıntı gibi bisey olmuş sende.Benimde gözümün içinde farklilikar varmış mesela şimdi sen deyince farkettim dümdüz bembeyaz lekesiz değilmişTesekkur ederim yamukluk varmi gözümde peki? Bu durum beni cok uzuyor dedigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?