• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acilen tekrar bir psikiyatriye gidip ilaca baslamakisiniz.Yazilan yan etkiler korkutmasin onlarin cogunun gorulme ihtimali binde bir.Ayrica yan etkiler 15 gun surer vucut alisinca gecer.15 gun sonra ilacin etkilerini gordukce kendinizi iyi hissedeceksiniz o zaman gözünüze olan bakış açinizda degisecek ve gözünüz size öyle gelmeyecek.Bu tavsiyeyi dinlemezseniz kimse size yardim edemez boyle yarı ölü seklinde hayati kendinize de cevrenize de zindan ederek yasarsiniz
Ama gözüm gercektende farkli keske bana öyle geliyor olsa. Ben aynada goruyorum.

Etmedigimi nerden biliyorsunuz? Düzelmek icin evden bile uzaklastim ordan oraya gittim. Ama olmuyor sonunda yine ayniyim. Cunku gozlerim farkli duruyor ve cok uzuluyorum. Bu duruma
Etmedigimi nerden biliyorsunuz? Düzelmek icin evden bile uzaklastim ordan oraya gittim. Ama olmuyor sonunda yine ayniyim. Cunku gozlerim farkli duruyor ve cok uzuluyorum. Bu duruma
Konuda belirtmemişsiniz bende müneccim olmadığım için bilmedim.

Fotoğrafı gördüm ve sorunun algılarınizda olduğunu anladım.Allah aşkına bende baya baya anormal bisey bekliyodum.Benim de tek gözüm diğerine göre büyük ve biri daha koyu biri daha açık renk bir çok insanda vardır bu durum..Siz derhal psikiyatriye gidip ilaclarinizi kullanın

Yoksa ben kendi kendimi bosu bosunami yiyip bitiriyorum ama farki ben goruyorum aynaya bakinca ozellikle gunes vuran yere bakinca :(

Tesekkur ederim yamukluk varmi gözümde peki? Bu durum beni cok uzuyor dedigim gibi
Bak canım sorun senin gözünde degil senin algılarında..Bu kadar kişi yalan söylemiyor yanlış görmüyor değil mi?Ki emin ol bir farklılık görsem ben açıkça söylerim seni niye yanlış yönlendireyim ki.Saglik konusunda evhamlısin galiba.Takıntı gibi bisey olmuş sende.Benimde gözümün içinde farklilikar varmış mesela şimdi sen deyince farkettim dümdüz bembeyaz lekesiz değilmiş 😀😃

Bakin zamanin bir vaktinde bende kendimde hep hastalik arardim.Benim de bir goz kapagim daha şişti kaç tane göz doktoruna gittim kortizonlu damla verip gonderdiler.Hep gozumde bir hastalik aradim.Aslinda bende de anksiyete vardi.Bu sekilde yasamak zor oldugu icin psikiyatriye gittim ilaca basladim ve kendimi artik daha iyi hissetmeye basladim o kaygilardan kurtuldum.Sonra gozum mucizevi sekilde gecti.Bakin biz gozunuzde bir fark gormedik ama velevki var biz gormuyoruz.Siz eger psikiyatrik tedaviye baslar ve kendinizi iyi hissederseniz gozunuzdeki soruna bakis aciniz da degisecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back