- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Gozlerim farkli ilac kullansamda ne degisecekki??? Etrafdakilere soruyorum yok öyle bisey diyolarpsikiyatriste gittiniz mi, ilaç kullanıyor musunuz?
Gözlerim farkli gercektende cok üzülüyorum. Biri daha damarli islak duruyor ve kafayi yiyorum dusundukce hic bisey yapmiyorum uykum var surekli. Ne yapicam ben boyle. Tedaviye baslanmisti yarida kaldi.Sizi burada daha önce defalarca yönlendirdik. Acil uzman desteği almanız, gerekiyorsa ilaç kullanmanız, tedavi görmeniz gerekiyor dedik. Başladınız mı tedaviye?
Birde kepekleniyorGözlerim farkli gercektende cok üzülüyorum. Biri daha damarli islak duruyor ve kafayi yiyorum dusundukce hic bisey yapmiyorum uykum var surekli. Ne yapicam ben boyle. Tedaviye baslanmisti yarida kaldi.
Yok kullaniyodum yarida kaldi. Kaygi bozuklugu ve hastalik hastasi dedi doktorgozlerinizden bahsetmiyorum, depresyon için ilaç kullanıyor musunuz onu soruyorum...
Yarıda bırakmamalıydınız. Tekrar psikiyatriye görünün.Yok kullaniyodum yarida kaldi. Kaygi bozuklugu ve hastalik hastasi dedi doktor
Yan etkileri cok korkuyorum acikcasi.Yarıda bırakmamalıydınız. Tekrar psikiyatriye görünün.
Başlandi ama yarida kaldi maalesefHanfendi gözünüzden bahsetmiyorum, psikiyatrik tedaviden bahsediyorum.
Düzenlemezsiniz tabi ki, düzelmek için bir çaba sarf etmiyorsunuz ki.Depresyondsyim
Cikamiyorum uyuyuprum tüm gün hicbirsey gelmiyor icimden yapmiyorumda zaten. Annem geldi yardima ama o gidicek. Nasil cikicam bu isin icinden. Doktor bana gözlerin cok kuru dedi. Bir gözüm bana daha farkli geliyor nasil diyim daha sulu damar dolu hep sol gözüm ayna elimde geziyorum maalesef artik kepekleniyor kirpiklerim.. Yüzüm artik karincalaniyor. Kulagim cinliyor gecmiyor kac gündür. Beni dibe cekiyor bu durum. Allahim saglikla kimseyi sinamasin.
Etmedigimi nerden biliyorsunuz? Düzelmek icin evden bile uzaklastim ordan oraya gittim. Ama olmuyor sonunda yine ayniyim. Cunku gozlerim farkli duruyor ve cok uzuluyorum. Bu durumaDüzenlemezsiniz tabi ki, düzelmek için bir çaba sarf etmiyorsunuz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?