E eminegulw Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2012 31 0 26 Kayseri 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eminegulw #1 merhaba arkadaşlar benım sorunum kendımle hayatımda hıc kımseyı ıstemıyorum hıc arkadasım yok sadece esım var yanımda kımseye tahammul edemıyorum .sınırlenıyorum bunalıma sokuyor ınsanlar benı süreklı yalnız kalmak ıstyorum sonrada yalnızlık benı bunaltıyor yenı dogum yaptım 4 ay önce
merhaba arkadaşlar benım sorunum kendımle hayatımda hıc kımseyı ıstemıyorum hıc arkadasım yok sadece esım var yanımda kımseye tahammul edemıyorum .sınırlenıyorum bunalıma sokuyor ınsanlar benı süreklı yalnız kalmak ıstyorum sonrada yalnızlık benı bunaltıyor yenı dogum yaptım 4 ay önce
S simliruj Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 23 0 0 Diğer 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eminegulw #2 canım o gerginlik bendede var malesef fırsatın varsa bi değişiklik iyi gelecektir 2 günlükte olsa eşinizle beraber tatil yapın iyi geleceğinden eminim
canım o gerginlik bendede var malesef fırsatın varsa bi değişiklik iyi gelecektir 2 günlükte olsa eşinizle beraber tatil yapın iyi geleceğinden eminim
_lara eşimi çok seviyorum! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2010 229 1 66 Ankara 18 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eminegulw #3 doğumdan sonra bu tür depresif durumlar olabiliyor :) kesinlikle doğumla ilgili...destek almanızı öneririm :)
doğumdan sonra bu tür depresif durumlar olabiliyor :) kesinlikle doğumla ilgili...destek almanızı öneririm :)