- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
2 seneye yakındır ruh halim berbat. İlk zamanlar cok cok kötüydü yemek yememiştim 1 hafta ağlayamıyodm içim daralıyordu yaşamak anlamsızdı. Saniyeler gecmezdi. Doktora gittik ilac kullanıyorum bu arada hayatım boyunca cok zayıftım kilo aldım 49 iken suan 58 kiloyum. Boyum 1.64 yasım 24. Bazen ilac içmek istemiyorm hatta bu ara azalttım dozu. C***Rex içiyorum ilacı bilenler bilir. Hafif ve en cok kullanılan ilaç zaten. Bana katkısı olmadı mı tabiki olmustur ilk halim gibi değilim hayata devam edebildim uyusmalarım mide ağrılarım gecti çok şükür. Anksiyetem azaldı. Fakat hala ağlama hissi geliyor birden içime birşey çöküyor. Psikoterapi de aldım bir süre. Aslında ihtiyacım olan dostlardı dertleşmekti ama bu süreçte herkesin cıkarcı oldugunu anladım. Herkes mutlu insanlarla eglenmek istiyor bunu anladım en yakın bildiklerim fıs cıktı. Hala arkadasız tabiki ama ben yıprandım cidden. Herkes gibi sahte olamadım. Sevgilisi olan arkadaslarım unutuyorlar hemen. Muhtac göründüm cogu zaman ama onlardan saklasam dost olmanın anlamı neydi ki? Şimdi ise ilaca devam mi edim tam doz bilmiyorum doktora gitsem işe yeni girdim izin konu su cok sıkıntı vermiyorlarmıs kolay kolay. Baska ilaç da içmek istemiyorum ilaçlarla yasamak istemiyorum. Baska ilaç içsem ne olcak ki diyorum hepsinin yan etkileri var. Cidden kurtulmak istiyorum normal olmak daralmamk sıkılmamak. Tabi aile sorunlarım bitmedikçe zor keşke bencil ve gamsız olsaydım