- 17 Temmuz 2022
- 76
- 23
- 29
-
- Konu Sahibi kimolduguonemlidegil
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun, EMDR terapisini araştırabilirsiniz. Bnde depresyon ve yaygın anksiyete şikayetiyle EMDR terapisi alıyorum. EMDR derneğinin sitesinden üye bul kısmından Ankarada yaşayan EMDR eğitimi almış uzmanlara ulaşabilirsinizArkadaşlar merhaba çok ağır depresyon anksiyete okb gibi bir sürü tanım var. Aylardır hiç iyi değilim ilaç tedavisi de görüyorum ama düşüncelerim değişmiyor. Öncelik olarak Ankara’da önerebileceğiniz psikoterapistler ya da farklı tedavi yöntemleri var mı yardımcı olabilir misiniz?
kaç seans aldınız bilmiyorum ama bnde mesela 8.seasndan sonra etkili oldu, ilk seasnlarda bnde acaba mı diyordum, daha kötü oldum diye bile düşünüyordumEmdr bende işe yaramadı bu tms tmu gibi şeyler işe yarıyor mu acaba bilginiz var mı
Hiçbir bilgim yok malesefEmdr bende işe yaramadı bu tms tmu gibi şeyler işe yarıyor mu acaba bilginiz var mı
Ankara’da önerebileceğiniz bi terapist ya da bi klinik falan var mı çok kötüyümYoutube da Tülay Kök var onun mavi oda aboneliği var ben faydasını gördüm canlı terapi olmasa çok iyi paylaşımları
Maalesef ankara'da hiç yok ama online alabilirim derseniz sosyal medyada şuan bir kaçtane beğendiğim var isimlerini paylaşabilirimmAnkara’da önerebileceğiniz bi terapist ya da bi klinik falan var mı çok kötüyüm
Online 3 seans aldım ama hiçbir faydası olmadı bana neden bilmiyorum. Olabilir isimleri söylerseniz bi bakayımMaalesef ankara'da hiç yok ama online alabilirim derseniz sosyal medyada şuan bir kaçtane beğendiğim var isimlerini paylaşabilirimm
çok üzüldüm. ben panik ataktım okb yoktu ama çok zor iyi bilirim. o dönemlerim kabus gibiydi. panik atak için bilişsel terapiyle emdr almıştım belki sizin içinde yararlı olur. doktorunuza çok dikkat edin ben iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusunu bulabilmiştim. 4 yıldır hiçbirşey yaşamadım. ilaç bende pek etkili olmamıştı o yüzden terapi almıştım. terapilerle atlatmıştım. inşallah iyi olursunuz dualarım sizinleArkadaşlar merhaba çok ağır depresyon anksiyete okb gibi bir sürü tanım var. Aylardır hiç iyi değilim ilaç tedavisi de görüyorum ama düşüncelerim değişmiyor. Öncelik olarak Ankara’da önerebileceğiniz psikoterapistler ya da farklı tedavi yöntemleri var mı yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim bende ağır anksiyete ağır depresyon okb hepsi var terapilerden de bi fayda göremedim ne yapıcam bilmiyorum. sizin belirtileriniz nelerdi ne yaşıyordunuz ben rüyada gibiyim hiçbişey gerçek değil gibiçok üzüldüm. ben panik ataktım okb yoktu ama çok zor iyi bilirim. o dönemlerim kabus gibiydi. panik atak için bilişsel terapiyle emdr almıştım belki sizin içinde yararlı olur. doktorunuza çok dikkat edin ben iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusunu bulabilmiştim. 4 yıldır hiçbirşey yaşamadım. ilaç bende pek etkili olmamıştı o yüzden terapi almıştım. terapilerle atlatmıştım. inşallah iyi olursunuz dualarım sizinle
merhabalar, ne zamandır ilaç tedavisi görüyorsunuz ve hangi ilaç acaba?Arkadaşlar merhaba çok ağır depresyon anksiyete okb gibi bir sürü tanım var. Aylardır hiç iyi değilim ilaç tedavisi de görüyorum ama düşüncelerim değişmiyor. Öncelik olarak Ankara’da önerebileceğiniz psikoterapistler ya da farklı tedavi yöntemleri var mı yardımcı olabilir misiniz?
merhaba bende 11 yıldır anksiyete var pazara kulkanıyordum şimdi son bir yıldır sülpir ve duxet kullanıyorum günde 3 tane ama faydası yok pek siz ne kullanıyorsunuzmerhabalar, ne zamandır ilaç tedavisi görüyorsunuz ve hangi ilaç acaba?
ben ilaç kullanmıyorum, kendi sürecimi hayatımda birşeyleri değiştirerek ve bir seminer ile yenmiştimmerhaba bende 11 yıldır anksiyete var pazara kulkanıyordum şimdi son bir yıldır sülpir ve duxet kullanıyorum günde 3 tane ama faydası yok pek siz ne kullanıyorsunuz
çok üzüldüm. bende panik atak vardı. kalbim sürekli çok hızlı atıyordu kalp krizi geçiriyorum sanıyordum. dışarı çıkmaya korkuyordum. dışarı çıkınca birşey olursa çocuğum ne yapar diye korkuyordum. bazen başım dönüyordu ama ona birşey deniyormuş unuttum adını. baş dönmesi değilmiş. her an bişey olacamış gibi hissediyordum her an kötü birşey olacak yada kötü bir haber alacağım. birkaç kez titremede olmuştu. siz neden fayda görmediniz acaba. doktorunuzla ilgili olabilir. bende 2 doktor değiştirdim üçüncüde doğrusunu bulabilmiştim. beni hayata döndürdü diyebilirim. 4 yıldan fazla oldu hiçbirşey yaşamadım. doğru doktor bilşisel terapi ve emdr benim ilacım. inşallah sizde en yakın zamanda iyi olursunuzteşekkür ederim bende ağır anksiyete ağır depresyon okb hepsi var terapilerden de bi fayda göremedim ne yapıcam bilmiyorum. sizin belirtileriniz nelerdi ne yaşıyordunuz ben rüyada gibiyim hiçbişey gerçek değil gibi
siz antidepresan kullandınız mı? kaç seans emdr almıştınız. iyileşmenize çok sevindim darısı bana ve tüm hastalarımıza inşallahçok üzüldüm. bende panik atak vardı. kalbim sürekli çok hızlı atıyordu kalp krizi geçiriyorum sanıyordum. dışarı çıkmaya korkuyordum. dışarı çıkınca birşey olursa çocuğum ne yapar diye korkuyordum. bazen başım dönüyordu ama ona birşey deniyormuş unuttum adını. baş dönmesi değilmiş. her an bişey olacamış gibi hissediyordum her an kötü birşey olacak yada kötü bir haber alacağım. birkaç kez titremede olmuştu. siz neden fayda görmediniz acaba. doktorunuzla ilgili olabilir. bende 2 doktor değiştirdim üçüncüde doğrusunu bulabilmiştim. beni hayata döndürdü diyebilirim. 4 yıldan fazla oldu hiçbirşey yaşamadım. doğru doktor bilşisel terapi ve emdr benim ilacım. inşallah sizde en yakın zamanda iyi olursunuz
ben paxil alıyordum ama terapiye başlamadan önce paxil kullanıyordum. ataklarım geçmemişti sadece azalmıştı. benim çok ağırdı günde 4 5 kez atak geçiriyordum. paxilden sonra günde 2 3 kez geçirmeye başlamıştım. panik atağımı bitiren doğru doktorla terapi olmuştu. bilişsel terapiyle emdr almıştım. emdr yanlış olmasın 6 ya da 7 seans olmuştur. 4 yıldan fazla oldu tam kaç seanstı hatırlamıyorum. ama aynı seanslarda bilişsel terapide yapıyorduk. doktorum çok iyiydi o açıdan çok sanslıydım. 2 doktor değiştirmiştim. inşallah sizde iyi olursunuz iyi doğru doktora denk gelirsiniz. mutlaka bilişsel terapiyle emdr alın. inşallah sizde şifa bulursunuzsiz antidepresan kullandınız mı? kaç seans emdr almıştınız. iyileşmenize çok sevindim darısı bana ve tüm hastalarımıza inşallah
Ne gibi düşünceler geliyor bende senin gibiyim düştüm bu batağaArkadaşlar merhaba çok ağır depresyon anksiyete okb gibi bir sürü tanım var. Aylardır hiç iyi değilim ilaç tedavisi de görüyorum ama düşüncelerim değişmiyor. Öncelik olarak Ankara’da önerebileceğiniz psikoterapistler ya da farklı tedavi yöntemleri var mı yardımcı olabilir misiniz?