• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresif haller, single momlar siz neler yapıyorsunuz

derin_elvinnn

Gülümse bitsin karanlık...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
660
959
103
Merhabalar. Yine ben ve artık kronikleşmiş depresif hallerim. Çocukluğumdan beri mutsuzluk peşimi bırakmadı. Yaptığım yanlış evlilikler , 2 küçük çocuğumla hayata tutunma çabalarım.

Şükürler olsun işim var. Gün içinde iş telaşı,günlük koşuşturmalar ve mesai sonunda çocuklarımla geldiğim ev üzerime üzerime geliyor sanki. İçim zaten kocaman bir boşluk.

Evli çocuklarıyla eşleriyle olan insanları işyerinde yada dışarıda görünce üzülüyorum. Ne için yaşıyorum diyorum artık evet çocuklarım için sadece. Onları çok istedim Rabbimden O da verdi şükürler olsun.

Ama ben de 39 yaşında bir kadınım. Cinsellik değil derdim hiçbir zaman olmadı ama hayatı paylaştığın, anlaştığın, iyi günde kötü günde yanında olan bir eşin olması çok başka olmalı.

Son günlerde hep insanlara özellikle işyerimdeki insanlara bakınca bu kadının, adamın eşi var ne güzel diyorum. Tabi ki herkesin evliliği ne durumdadır bilemem ama içim buruluyor işte.

Kadın boşanınca kendini çocuklarına adıyor, kadınlığını, hislerini unutuyor ne yazıkki.
Boşanmış ve hayatında kimse olmayan anneler sizler neler yapıyorsunuz neler yaşıyorsunuz nasıl başa çıkıyorsunuz kişisel mutsuzlukla, yalnızlıkla.
Boşanmış arkadaşlarım var ama onlar da mutsuzluktan netteki arkadaş sitelerine sarmış durumdalar. Bana çok ters ve saçma geliyor netten birileriyle görüşmek. Artık evlilik defterini de kapattım zaten çocuklarım var kimseye güvenemem. Sanırım ömrümün sonuna kadar yalnız olucam. Aile, çocuklar çok değerli evet ama sevmek, sevilmek çok başka.

Uzun oldu kusura bakmayın, içimi dökmek istedim. Kendimi çok yalnız hissediyorum. :( :(

Boşanmış anne olmak kendini sadece çocuklarına adamak olmamalı
Kadınlığını unutmak olmamalı (duygusal anlamda)
Her İNSAN, erkek de olsa kadın da sevmek ve sevilmek istiyor.
Yaşınız çok genç daha. Umarım hayat karşınıza hak ettiğiniz erkeği çıkarır. Her erkek aynı değil, bir daha asla evlenmem diye kendinizi şartlamayın.
Mutluluk herkesin hakkı, sadece evlilerin ya da hiç evlenmemişlerin değil.

Single Mom nedir yaa?
Çok mu zor bekar anne yazmak?
Aşırı itici buluyorum bu tarz Türkçe İngilizce karışık konuşanları.
İki dili ayrı ayrı konuşabilirsiniz ama Türkçe’nin içine İngilizce kelimeler serpiştirmek çok itici üzgünüm.
Şöyle bir başlıktan sonra derdinizden ölüyor olsanız ciddiye alamam.

Single Mom nedir yaa?
Çok mu zor bekar anne yazmak?
Aşırı itici buluyorum bu tarz Türkçe İngilizce karışık konuşanları.
İki dili ayrı ayrı konuşabilirsiniz ama Türkçe’nin içine İngilizce kelimeler serpiştirmek çok itici üzgünüm.
Şöyle bir başlıktan sonra derdinizden ölüyor olsanız ciddiye alamam.
Ne kadar da empatiden uzak ve saldirgan bir yorum yapmissiniz. Bu agresiflikle yasayabiliyor musunuz gercekten?

Kapatma kendini sevilmek hakkın geçmiş kötü diye ilerisi kötü olacak diye bir şey yok tekrar sevebilir evlenebilirisn

Uzun yiar "single mom" dim , hep derim hayatimin en guzel yillariydi
Ben bekar anne olmayi cok seviyordum , cocugumla inanilmaz keyifli vakit geciriyordum
Sizi ve duygularinizi anliyorum ama bir erkek olmadan da mutlu olabilirsiniz , yine sevme ve sevilme ihtiyaci duyarsiniz cok normal ama bu depresiflik hali normal degil
Bir koca , bir baba olmadan da cocuklarla sahane hayat yasanip cok eglenilebiliyor
Ayrica dogru kisi cikinca karsiniza evlenebilirsiniz de , ben esimle cikmya basladigimda oglum benden obce evlilik konusunu acip evlensenize dedi :) yani kendinizi boyle sartlamayin

Ne kadar da empatiden uzak ve saldirgan bir yorum yapmissiniz. Bu agresiflikle yasayabiliyor musunuz gercekten?

Saldırgan?
Buraya bir konu açıyorsanız eleştiriye açık olmanız gerekiyor.
Kuralları okumadınız sanırım?
Agresiflik benim bildiğim hakaret içerikli olur değil mi?
Bence biraz düşünüp tekrar bir cevap yazın derim.
Zira “single mom”ın iticiliğini göz ardı edemeyeceğim bu cevaba..

İyi akşamlar :KK25:

Saldırgan?
Buraya bir konu açıyorsanız eleştiriye açık olmanız gerekiyor.
Kuralları okumadınız sanırım?
Agresiflik benim bildiğim hakaret içerikli olur değil mi?
Bence biraz düşünüp tekrar bir cevap yazın derim.
Zira “single mom”ın iticiliğini göz ardı edemeyeceğim bu cevaba..

İyi akşamlar :KK25:

Agresiflik sadece hakaret icerikli olmaz.

Agresiflik sadece hakaret icerikli olmaz.

Agresiflik nedir?
Sinirli, asabi, çabuk sinirlenebilen, saldırgan olabilen kişi" anlamlarına gelmektedir.

Net mi?
Gayet sakince söylediğim gibi kendi fikrim değil mi?
O zaman konulara yazarın aksi cevap veren herkes “agresif” ?

Agresiflik nedir?
Sinirli, asabi, çabuk sinirlenebilen, saldırgan olabilen kişi" anlamlarına gelmektedir.

Net mi?
Gayet sakince söylediğim gibi kendi fikrim değil mi?
O zaman konulara yazarın aksi cevap veren herkes “agresif” ?
Karşıt düşüncede yorum yazmakla "çok iticisiniz keşke ölseniz" diye saldırmak aynı şeyler değil ne yazık ki.
Hakaret etmeden de agresif olunur, evet, gerçekten merak ettiyseniz.

İngilizce Türkçe karıştırarak konuşan biri değilim. Bir komedi dizisinde duyduğum bir terimdi single mom.durumumun yol açtığı karamsar havada sempatik ve komik bir terim olarak yazdım sadece.
Empati başka bir olay tabi herkesin harcı olamayabilir. Anlayıp dinlemeden yargılamak da single mom teriminden daha itici bana göre.
Ayrıca derdimden ölsem de olumsuz ve anlayışsız yorumlar olacaksa hiç olmasın.

Karşıt düşüncede yorum yazmakla "çok iticisiniz keşke ölseniz" diye saldırmak aynı şeyler değil ne yazık ki.
Hakaret etmeden de agresif olunur, evet, merak ettiyseniz.

Konu okuması 190 küsür cevap 7 demek ki sadece bana itici gelmemiş.
İtici hakaret değildir çekicinin tersi olarak insanda kötü bir izlenim bırakmaktır.
Tabi sizin anlayışınız ortadaymış.
Başka konularda destek çıktığınız bir insana burada bu şekilde cevap vermeniz baya ironik.
İşinize geldiği gibi yorumlara devam.
Daha fazla saçma bir muhabbeti yukarılara taşımayacağım.
Size “single mom”larla iyi eğlenceler

İngilizce Türkçe karıştırarak konuşan biri değilim. Bir komedi dizisinde duyduğum bir terimdi single mom.durumumun yol açtığı karamsar havada sempatik ve komik bir terim olarak yazdım sadece.
Empati başka bir olay tabi herkesin harcı olamayabilir. Anlayıp dinlemeden yargılamak da single mom teriminden daha itici bana göre.
Ayrıca derdimden ölsem de olumsuz ve anlayışsız yorumlar olacaksa hiç olmasın.

O zaman buraya konu açmayın bu kadar basit

İtici hakaret değildir çekicinin tersi olarak insanda kötü bir izlenim bırakmaktır.
Başka konularda destek çıktığınız bir insana burada bu şekilde cevap vermeniz baya ironik.
Konuya verecek cevap bulunamamıştır belki, itici bulduklarını nereden uydurdunuz ki?
Siz hep insanlarla bu şekilde mi konuşursunuz?
İtici demeniz değil son cümleniz olay zaten
Israrla söylenmeyen şeylere cevap veriyorsunuz. Ok, bye.

Aa pardon size sorup onaylatmadan konu açmışım.
Yazıp da konumu taşımayın yukarı. Daha cazip konular var bir zahmet siz de onlara takılın.
Aman boşverin ya.
Konunuza gelince, ben de çoğu zaman sahip olmadığım şeylere başkalarında daha çok dikkat ederim.
Kötü bir huy.
Siz sosyalleşin elinizden geldiğince, kapıları tamamen kapatmayın, hayatın ne getireceği belli olmaz ki :KK36:

190 kişi okuyup 7 kişi cevap veriyorsa durumu benzer olanlar yazdığı içindir; itici olduğu için değil.
Yazanlar arasında bir itik var, bilin bakalım kim?

Back