Tam alacaktım ki bitmiş Allahım kabul eylesinAllah razı olsun kızlar ağzınıza yüreğinize sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam alacaktım ki bitmiş Allahım kabul eylesinAllah razı olsun kızlar ağzınıza yüreğinize sağlık
Amin kuzum başka esma açtım ordan alabilirsinTam alacaktım ki bitmiş Allahım kabul eylesin
Sağol kuzum benim, hakkını helal etBlue_Black
Tubismavis
@Ada-anne
Canım kızlar bu el- er- ve ya eklerini bir hocamıza danıştık ve ikisinin okunmasında sıkıntı olmadığını zikir edilebilir dedi..
Şöyle; Mesela Er-Rahman Rabbimin ismidir..
Ama başına Ya Rahmân gelirse Eyy anlamında yani bir nida sesleniş anlamında olurmuş ..
Önemli olan kalplerde olan niyettir dedi, her iki şekilde de çekilebilir ..
Bende bu bilgiyi merak eden arkadaşlarıma hitaben sordum, attığım videoda ki gibi hiçbir sıkıntı yok
İstediğiniz gibi çekebilirsiniz kızlar
Selam ve dua ile dua arkadaşlarım
Helal olsun yerden göğe kuzum ne demek, sende hakkını helal et Adacım hep bilrikte yeni şeyler öğreniyoruzSağol kuzum benim, hakkını helal et
Allah razı olsun canım hakkını helal et öğrenmiş oldukBlue_Black
Tubismavis
@Ada-anne
Canım kızlar bu el- er- ve ya eklerini bir hocamıza danıştık ve ikisinin okunmasında sıkıntı olmadığını zikir edilebilir dedi..
Ama başına Ya Rahmân gelirse Eyy anlamında yani bir nida sesleniş anlamında olurmuş ..
Bende bu bilgiyi merak eden arkadaşlarıma hitaben sordum, attığım videoda ki gibi hiçbir sıkıntı yok
Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun canım hakkını helal et öğrenmiş olduk
Yaaa canimm Allah razı olsun.Blue_Black
Tubismavis
@Ada-anne
Allah senden de razı olsun TuğbacığımmmYaaa canimm Allah razı olsun.
Ya diye çekiyorum daha kolayıma geliyor dilime
O kadar ugrasmissin ne diyim