Depremzede akrabalar, napacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem öteki evime gelmesinler hem bu evimde de kalmasınlar=pastam dursun karnım da doysun.
Pastasız kal da anla demek istemiyorum, tez zamanda rabbim sana hidayet versin, tek çaren bu bence.

İçine sinmeyen nedir? Keyfi olarak mı geliyorlar yoksa ben mi algılamada sorun yaşıyorum?
Şaka gibisin gerçekten, doğal afet var. Kimse senin evine meraklı değil.
Zevkiniz de evinizde sizin olsun.
Aileyi mikser gibi karıştıran o insanlarda merhamet duygusu vardır.

Yuh artık ya, benim eşyalarım benim evim hayır hiçbir şey sizin değil. Depremi yaşadım, 1 saniyeye bakar evin yok olması. Nasıl bir vicdan kalp var sizde. O insanların ne yaşadığını tahmin edebiliyor musunuz? 1,5 dakikadan fazla sürdü. O korku, endişe, insanda biraz insaf olur ya. Ülkenin her yerinden insanlar arama kurtarma çalışmasına katılıyor, 1 can daha kurtarmak için çalışıyor. Sizin akrabanız üstelik.

Yapmayın insanların bir gece de hayatı alt üst oldu.Evleri, canları,sevdikleri yok oldu. insanlar normal zamanda gelmek istemezler herşeyi bırakıp canlarını alıp o cehennemden kaçıyorlar.Lutfen kendinizi onların yerine koyun Biz daha ne yapabiliriz diye düşünüyoruz.Siz yardım fırsatını kalbinizi karartarak elinizden kaçırmayın

Bahsettiğim insanlar yara almadı, allaha sükür cok iyiler en basından beri. Sadece kardeşlerinin gelip almasını beklediler. Maddi durumları iyi diyorum. Tv'de gördüğümüz depremzedelerden değiller lütfen aklınıza o durumu getirip yorumlamayon bu olayı ya.

ben de yeni evlendim yaklaşık 10 ay oldu o yüzden empati yapmaya çalışıyorum.
evlendikten 4 ay sonra sokakta beslediğim kedi, doğumdan 10 gün sonra öldü ve bebeklerini eve aldım.

evim yepyeniydi. şuan ne perdesi kaldı ne tülü ne yatak başlığı, bazası. kırılan vazo, bardak vs saymıyorum. Ama ben onları yaşatabildiğim için inanılmaz mutluyum, gün gelir zarar gören eşyaların yenisini alırım.

Ben eve 4 tane kedi yavrusu yani bazılarının deyimiyle "hayvan" aldım.
Siz ise depremzedelerden yani kanlı, canlı, acılı insanlardan bahsediyorsunuz, maddi durumum iyi diyorsunuz. Ama çarşafı düşünüyorsunuz, tabağı çanağı düşünüyorsunuz. Merak etmeyin kimse sizin evinize meraklı değil.

Dilerim biran önce toparlayıp kendilerini size fazla muhtaç kalmadan evlerini düzebilirler.

Allah herkesin kalbine göre versin.

O zaman öteki evi verin!!!
Sizin yerinizde olsam mı?
Sizin yerinizde olmak istemem. Şuan elimden gelse oradaki insanlara evimi açsam diye dertlenirken sizin yerinizde olmak nasıl birşey bilemem!
Biraz düşünün, evler kağıt gibi serildi. Mal mülk hepsi boş bunu görmeniz için daha ne olsaydı?!
Bu kadarı fazla!
Şimdi insanlık zamanı, şimdi tam da insan olduğunu göstermek zamanı.
Eltinizin mikserliği falan şuanda zerre kadar önemli değil. Onlar muhtaç şuan.
Ay deli çıkacam.
O insanları rencide edecekseniz gelmesinler!
O insanlara kötü bir bakış dahi atamazsınız!!
İnsaf edin, tövbe edin yanlış düşündüm diyin, susun lütfen.

Senin ben yaa ,zevkmi aliyorsun anlamiyorumki

Ya isterseniz hepiniz milyarder olun afet yaşadı bu insanlar evlerinden yuvalarından oldular siz aile değil misiniz kime sığınacaklar önce bir kucak açmak gerek. Yedi kat yabancıyı alırız yanımıza parası olsun olmasın bu insanlar eşinizin canı kanı unutmayın !

ben cocuklarima giydirmedigim kiyafeltleri koydum paketledim ceyizimdrn kullanmadigim yorganlarimi arabama yukleuip biraktim

belki oyle bir yorgani almaua bir daha imkanim olmayacak yada ilk ormustim deyip sakladigim yelegi bir daha ormeyecegim

bir insanin sirtoni sicak tutsun bir insan evladi isinsin diye 15 senedir kullanmaya koyamayip sakladigim ne varsa goturdum biraktim

esya degilde dert olan ne burda birak cevirmeyi nefret doluyum kusacak yer ariyorum !!

Allah razı olsun sizden

O insanlar evlerinden sıcak yuvalarından oldular farkında mısınız?

Ne eşyası ne titizliği neyden bahsediyorsunuz? Kendinize gelin lütfen! bu sizin de başınıza gelebilirdi..

Hata başımıza gelmiş gibi acı çekiyoruz biz.. Ne olur biraz hissedin şu bireyselleşme kafasından çıkın!
yeter!

Ne olur 2 düşünün bir konusun dehşetle okuyorum yazdiklarinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…