Depremzede akrabalar, napacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni Allah ıslah etsin. Şu durumda bile konu ettiğin mevzuya bak !! Dilerim konun kapanır yoksa senin yüzünden çok kişi banlanacak.

Evinizde ömür boyu kalmazlar psikolojileri biraz düzelsin ev tutarlar zaten ayrıca maddi durumları artık eskisi gibi değil evleri eşyaları gitmiş belki altınları, paraları gitti. Yaşanılan seyleri bu kadar hafife almayın evleri dursa bile psikolojisi bozuldu herkesin şimdi birlik olma zamanı maddi manevi yaraları sarma zamanı. Kimin başına ne zaman ne gelir bizler bilemeyiz

Evet kötü birisin. Hiç tanımadığım insanlara evim açık şu durumda. Gelebilen varsa gelsin diye yalvarıyorum hatta İstanbul’a benimde, aileminde etrafımdaki çoğu kişinin evi açık. Bu kadar kötü olmayın

Anlatamıyorsunuz çünkü anlatılacak bir şey yok. Öncesi falan önemli değil insanlar çok büyük bir felaket yaşadı. Sizin evinize de ölüp bilmiyorlardır merak etmeyin. Biraz toparlanınca bakarlar bağlarının çaresine.

Cidden sizin gibisini de az rastlanir. Ya hu insanlar keyfinden tatile gelmiyor, afetten ciktilar, cidden kendi kardeşiniz olsa duzenim var yeni evliyim diye eve sokmamayi mi dusuneceksiniz oturup.
Siz hayatinizda hiç bir şey yaşamadiniz da mi böyle oldunuz?
Sizin başiniza hic boyle seyler gelmez mi saniyorsunuz? Bu nasil bencillik.

Böyle felaket zamani o miksermiş bu dedikoducuymuş bilmem neymiş bunlar mi düşünülür. İnsanlik denen bir şey var, boyle zamanlarda yardim etmek icin o kisiyi sevmenize gerek yok. İnsanlar hiç tanimadiklari insanlara yer aciyor, yardim yapiyor ya pes

Ver boş evini ne var kalsınlar başlarını soksunlar gitme evinden düzeninden yaşadığın yerden
Pes ya pes 2 ev var biri boş , boş evin Bile düzeni bozulacak diyorsun

Hiç mi korkmuyorsun başına gelir diye bir saniyeye bakar hepsinin yok olması yazık
Eşinizin yerinde olsam gerçekten sizinle devam edip etmeyeceğimi düşünürdüm. Hayat böyle paylaşılmaz çünkü.

Madem o evden gidince bu kadar psikolojiniz bozulacaktı, bekar evinizi açsaydınız o zaman. Ona yok, buna yok. İnsanlara ve insanlığa bir gram faydam olmasın diye yemin mi ettiniz? Hiçbir şeyini paylaşmak istemeyen cimri bir insansınız sanırım. Olmasanız da olur.

Şu an deprem olmasaydı dahi ben şu eşya olayına ayar oluyorum ya. Dünya malı ya dünyada kalacak. Hele ki böyle bir durumda bunu düşünmek bilmiyorum. Zaten gelecekler de evini barkını yuvasını bırakıp birinin evinde sığıntı gibi olmayı çok istemiştir!

Siz tapuya gidip evinizi onların üzerine yapmaya gitmiyorsunuz ki bu acı günde kapınızı onlara açıyorsunuz, destek oluyorsunuz. Niye varınızı yoğunuzu satmışsınız gibi nefes alamaz hale geldiniz onu anlamadım?

Nerde misafir edeceksiniz ? Eviniz kaç+1 kalacak yer var mı ? yok
Kıvırmayın bal gibi evi eşyayı kiskaniyorsunuz o yengeden.bu cümle herşeyin özeti
Dilerim Allah sizi aynı durumla sınamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…