Amin inşallahAllah oradaki herkese yardım etsin.
Her şey daha çok yeni, bırakın kabuk bağlamayı yaralarımızın kanı bile durmadı. Evet bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama zaman geçince biraz sakinleşip yaralarımızı saracağız inşallah.Depremzede değilim.Hatta deprem riski düşük bir sehirdeyim. Zaten korkum deprem olması vs değil ama ben bu felaketi atlatamiyorum. Sürekli kafamda annelerinin babalarının yanında ölen çocuklar, çocukların yanında ölen anne babalar var. Enkaz başındaki O çaresizlik içimi öyle dağladı ki atlatamiyorum. Yıkıldığını gördüğüm her bina için içinde kim bilir kaç insan kaç hayat kaç çocuk vardı diyorum. Gerçekten yüzüm gülmüyor konuşalım gelmiyor. Birşeyler izleyip kafa dagitayim diyorum. Boş boş ekrana bakıyorum. Çok fazla icsellestirdim bu depremi. 17 Ağustos depremini gördüm hatta evimiz sallanmisti hatırlıyorum (13 yaşındaydım) ama bu kadar etkilenmedim. İzmir depreminde bu kadar etkilenmedim.(yaşadım).2017 Gökova depreminde Kelime-i şahadet getirdim bu kadar etkilenmedim. Bu depremi yaşamama rağmen görüntüleri kafamdan atamıyorum. Resmen 12 gündür ağlıyorum. Her gördüğüm video da kahroluyorum. Her gün dua ediyorum Allah'ım onlara yardım etsin diye. Her gün sovuyorum sebep olanlara. Ama gerçekten yaşamak anlamsız gelmeye başladı. Bir gün varken bır anda yoksun. Günlerce caresizce hem enkaz altında hem üstünde ölümü beklediklerini düşündükçe mahvoldum. Ölüm bile kurtuluş olmadı ya. Enkaz kaldırmak için çok erkendi. Cenazelere saygı duyulmadi. Bunları düşündükçe kendime eziyet ediyorum. Eşim acıyı sevdiğimi beni mutlu edecek şeyleri izlemem gerektiğini söylüyor. Onu da yapamıyorum.
Allah oradaki herkese yardım etsin.
Nasılsıniz canım çocukların nasıl, İstanbul'a gittim demiştin en sonSon on belki yirmi konu böyle bakarsanız. Zamanla geçecektir bu düşünceleriniz. Unutmak diye birşey var ve bu bazen ödül.
Teşekkür ederim çok incesiniz. İyiyiz elhamdülillah misafirhanede kalıyoruz lojman vereceğiz dediler öyle gelmiştik sonradan vazgeçtiler. Burdan sağlam bir ev tutmamız zor şu an . Eski bir eve de bu korku ile ben geçemiyorum. Tekrar Malatya ya dönüyoruz birkaç güne. Ailem çadırda evleri çatlak gündüz evde gece çadırda kalacağız beraberNasılsıniz canım çocukların nasıl, İstanbul'a gittim demiştin en son
Rica ederim kötü olmus niye vazgeçtiler ki? İstanbul deprem bölgesi zaten kalmamanız daha iyi. Eski evinizde hasar var mı? Biz de korkudan giremiyoruz da eğer hasar azsa mecbur gireceğiz ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun çoluk çocukla daha zor oluyorTeşekkür ederim çok incesiniz. İyiyiz elhamdülillah misafirhanede kalıyoruz lojman vereceğiz dediler öyle gelmiştik sonradan vazgeçtiler. Burdan sağlam bir ev tutmamız zor şu an . Eski bir eve de bu korku ile ben geçemiyorum. Tekrar Malatya ya dönüyoruz birkaç güne. Ailem çadırda evleri çatlak gündüz evde gece çadırda kalacağız beraber
Ailemin evi köyde. Çatlak var ve çok sallaniyor diyorlar hâlâ korkudan sadece giriş odayı kullanıyorlar. Bizde diyoruz nereye kadar böyle olacak diye ama bilmiyoruz tabi. Lojman işi de şöyle oldu komutan tamam dedi üsttekiler izin vermemiş iptal oldu. İki çocukla koştura koştura gelmiştim ama nasip değilmiş. Amin inşallah sizede tez zamanda yardım etsin Rabb'im CELLE CELALUHRica ederim kötü olmus niye vazgeçtiler ki? İstanbul deprem bölgesi zaten kalmamanız daha iyi. Eski evinizde hasar var mı? Biz de korkudan giremiyoruz da eğer hasar azsa mecbur gireceğiz ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun çoluk çocukla daha zor oluyor
Allah ailenize de yardım etsin, umarım en kısa zamanda şu yaralar sarılır, en azından kalanlara güzel bir hayat nasip olsun
Nasip değilmiş gerçekten, inşallah daha güzel bir hayatınız olur dualarımdasınız, mesajınızı görünce sormak istedim, önceden de gördüğüm sevdiğim naif üyelerdendiniz Rabbim sizleri korusunAilemin evi köyde. Çatlak var ve çok sallaniyor diyorlar hâlâ korkudan sadece giriş odayı kullanıyorlar. Bizde diyoruz nereye kadar böyle olacak diye ama bilmiyoruz tabi. Lojman işi de şöyle oldu komutan tamam dedi üsttekiler izin vermemiş iptal oldu. İki çocukla koştura koştura gelmiştim ama nasip değilmiş. Amin inşallah sizede tez zamanda yardım etsin Rabb'im CELLE CELALUH