Deprem sonrası yaşayabileceğim bir şehir arıyorum :(

Deprem sonrası yaşayabileceğim bir şehir arıyorum :(

• Ankete Katılan
    170
Ben zonguldak merkezdeyim. Ben seviyorum şehrimi hem denizi hem yeşil alanı bol. Ama dışarıdan gelen pek beğenmez genelde çabuk sıkılır

Sinop çok güzel bir yer, birkaç sene üst üste 'mutlu sehir' seçildi. İklimi Karadeniz iklimi, biraz yağmurlu. Ama şehir içi , ilçeleri,şelalesi, fiyordlari, deniz feneri,sahilleri... O kadar guzel ki, haftasonu canınız güzel bir yer görmek isterse arabayla yarım saatte gidecek pek çok harika yer var.. Sinoplu arkadaşlarım da sinopu çok överler.
Ben de birkaç kere gittim, fırsatım olsa her zaman giderim.
O yüzden benim oyum sinop'tan yana.
Zonguldak da güzel, ama şehir içi, trafiği, kesmekeşi...bir de ben çok denk gelmedim ama havası pis diyorlar. O yuzdn oyum Sinop'a .
Düşünürseniz Ordu da olabilir aslında, Karadeniz'in en yaşanacak şehirlerinden biri Ordu

Ben Sinop derim de çok pahalı olduğunu duydum Bir de işiniz müsait mi buna çünkü Sinop'ta iş imkanları da çok yok diye biliyorum. Ayrıca memleketim orduyu da önerebilirim. Tam bir sahil kasabası ama küçük bir sahil kasabası olarak değil de büyük bir sahil kasabası olarak görün

Konya Ilgın'da tam şehir merkezinde, en nezih mahallede 2 katlı müstakil bahçeli evim var. Evi satılığa çıkarmıştım ama siz kendinizi hazır hissedene kadar satmam. Zaten satış için de çok gönülsüzüm.

Kaymakamlığa evi depremzedelere tahsis etmesi için dilekçe vermiştim, dilediğiniz zaman gelip yerleşebilirsiniz.

Ev 2 katlı ama 2 ayrı girişi olan altlı üstlü 2 daire. Alt katı maalesef kiracı yakıp yıkmış ama üst katta daha düne kadar teyze yaşıyordu..

Kaymakamlığa anahtarları teslim ettim, belki birileri yerleşmiş bile olabilir. Bu sebeple mutlaka öncesinde oradan bilgi almalıyım, anahtar şu anda bende olmadığı için oturan olup olmadığını bilmiyorum.

hiç bir kira talep ETMİYORUM, tek isteğim ata evinin bacası tütsün, sizler de mağdur olmayın.

Evler betonarme min 150 m2 sıcak suyu olan sobalı evlerdir. Konya ovası deprem konusunda güvenli kabul ediliyor.

Bu önerim tüm depremzedeler için geçerlidir.
Allahım yorumun kalbin güzelliğine bak 🤲
Yorumu görünce cok mutlu oldum tüm depremzede kardeşlerimize de geçmiş olsun 🌺
Gerçekten sizin gibi insanlar sayesinde bu toplum güzellleşeecekk ne kadar güzel yorum yapsam azdır.

Çorum Amasya civarında da yıkıcı bir deprem bekleniyor.

Sinan Bozkurt’u takibe alın isterseniz. Hep nokta atışı yapıyor.
Çok alakasız bir yerden girdim ama önce konu sahibinden özür dileyerek size özel mesaj atabilir miyim?Farklı bir konu hakkında bir şey konuşmak istiyorum.🙏

Konya Ilgın'da tam şehir merkezinde, en nezih mahallede 2 katlı müstakil bahçeli evim var. Evi satılığa çıkarmıştım ama siz kendinizi hazır hissedene kadar satmam. Zaten satış için de çok gönülsüzüm.

Kaymakamlığa evi depremzedelere tahsis etmesi için dilekçe vermiştim, dilediğiniz zaman gelip yerleşebilirsiniz.

Ev 2 katlı ama 2 ayrı girişi olan altlı üstlü 2 daire. Alt katı maalesef kiracı yakıp yıkmış ama üst katta daha düne kadar teyze yaşıyordu..

Kaymakamlığa anahtarları teslim ettim, belki birileri yerleşmiş bile olabilir. Bu sebeple mutlaka öncesinde oradan bilgi almalıyım, anahtar şu anda bende olmadığı için oturan olup olmadığını bilmiyorum.

hiç bir kira talep ETMİYORUM, tek isteğim ata evinin bacası tütsün, sizler de mağdur olmayın.

Evler betonarme min 150 m2 sıcak suyu olan sobalı evlerdir. Konya ovası deprem konusunda güvenli kabul ediliyor.

Ay ne kadar can bi insansin Kazen ya 👋👋👋👋

Bu guzel teklifiniz icin oncelikle Allah razi olsun
Ama Konya/Ilgın, Aksehirde fay hattinin oldgu biyer deniliyo. Esim orali ondan Biliyorum bende

Biz tekirdaga geldik kardeşim burda diye ama eşime göre iş yok :KK43: esnafti oto yıkama ve kuafor u vardı araba al sat yapıyordu burda ortada kaldı adam birde şu İstanbul depremi olacak diye aklım çıkıyor 1 ay oldu hala uyku yok bilmiyorum bu psikoloji nasıl.duzelecek

Biz tekirdaga geldik kardeşim burda diye ama eşime göre iş yok :KK43: esnafti oto yıkama ve kuafor u vardı araba al sat yapıyordu burda ortada kaldı adam birde şu İstanbul depremi olacak diye aklım çıkıyor 1 ay oldu hala uyku yok bilmiyorum bu psikoloji nasıl.duzelecek
Kırklareli tarafi oldukça güvenli,ayrıca Çorlu sanayi bakımından çok gelişmiş bir yer.Lüleburgaz çok güzel ve çoğu fabrikaya servis var oradan.

Geçmiş olsun, umarım gittiğiniz yer neresi olursa olsun mutlu güzel başlangıçlara vesile olur 🙏
Ben Zonguldak Ereğli'de okudum. Yeşille mavinin buluştuğu harika bir şehir -ozellikle Ereğli ilçesi- insanlar samimi, yürümeyi seviyorsanız doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz aynı zamanda bir yerden bir yere ulaşım da çok kolay.
Ancak kuruttuğunuz çamaşırlar ne yazık ki hiç yeni yıkanmış gibi olmuyor. Evi ne kadar silerseniz silin muhakkak is dolmuş oluyor her yere. Havası kötü yani

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kaybınız varsa başınız sağolsun. Sinop güzel bir il, deprem konusunu bilemem. Ama yaşanılır bir şehir. Gidip gezmiştim.Arada yorumlara baktım Ordu yazanlar var. Ordu çok güzel. Perşembe ilçesine gitmiştim ben.Harika bir şehir. Eşimde Ordulu.Eğer iş olmasaydı Ordu'ya yerleşirdik.Lakin bu depremler de Ordu'da da hissedilenler var. Neresi güvenli olur bilemicem. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Tekrar geçmiş olsun
Biz Ordu' ya yerleşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'dan gidecegiz kısmetse..

Ben Sinop diyorum
Arkadaşlarımız Zonguldak'ta ve depremden once daha kiralik ev bulunmadığını soyluyorlardi

Biz Ordu' ya yerleşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'dan gidecegiz kısmetse..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gerçekten çok güzel bir şehir. Çok beğeneceksiniz. Düğünüm Ordu da yapıldı. Gezdim. Çok beğendim. Ben aslen Hatay'lıyım. Karadeniz nasıl olcak derdim. Cidden beğeneceksiniz. Yerleştiğinizde vakit geçsin biraz sonra memnuniyetinizi burdan öğreniriz inşallah

X