- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mardine gelin mardine burası çok güvenli bir şehir çok da sakin tatlı küçük memleketim benm yaDaha önceki konumda deprem bölgesinden başka bir ile gitme kararı almıştık onu yazmıştım fakat bazı durumlardan gidemedik. Hâlâ dışarda bir yerlerde kalıyoruz ramazandan önce en azından 1-2 aylık ramazanı güzel geçirelim ve kafamızı toplayalim diye iki şehir seçtik fakat neresi daha güvenli bilemiyorum Zonguldak ve Sinop düşünüyoruz ama hak verirsiniz ki o deprem korkusu içimizden bir an gitmiyor ve burdan kaçarken gittiğimiz yerde de depreme yakalanmak istemiyoruz.. bu şehirlerde yaşayanlar yardımcı olabilir mi hem deprem konusunda hem de insanları çevresi nasıl hangisinde daha iyi kafa dinleyebiliriz fikir verir misiniz ? Karadeniz taraflarinda veya başka yerde önerebilir misiniz şuan aklımızda sadece o iki yer var
Zonguldak’ta üniversite okudum küçük güzel bir şehirDaha önceki konumda deprem bölgesinden başka bir ile gitme kararı almıştık onu yazmıştım fakat bazı durumlardan gidemedik. Hâlâ dışarda bir yerlerde kalıyoruz ramazandan önce en azından 1-2 aylık ramazanı güzel geçirelim ve kafamızı toplayalim diye iki şehir seçtik fakat neresi daha güvenli bilemiyorum Zonguldak ve Sinop düşünüyoruz ama hak verirsiniz ki o deprem korkusu içimizden bir an gitmiyor ve burdan kaçarken gittiğimiz yerde de depreme yakalanmak istemiyoruz.. bu şehirlerde yaşayanlar yardımcı olabilir mi hem deprem konusunda hem de insanları çevresi nasıl hangisinde daha iyi kafa dinleyebiliriz fikir verir misiniz ? Karadeniz taraflarinda veya başka yerde önerebilir misiniz şuan aklımızda sadece o iki yer var
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kaybınız varsa başınız sağolsun. Sinop güzel bir il, deprem konusunu bilemem. Ama yaşanılır bir şehir. Gidip gezmiştim.Arada yorumlara baktım Ordu yazanlar var. Ordu çok güzel. Perşembe ilçesine gitmiştim ben.Harika bir şehir. Eşimde Ordulu.Eğer iş olmasaydı Ordu'ya yerleşirdik.Lakin bu depremler de Ordu'da da hissedilenler var. Neresi güvenli olur bilemicem. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Tekrar geçmiş olsunDaha önceki konumda deprem bölgesinden başka bir ile gitme kararı almıştık onu yazmıştım fakat bazı durumlardan gidemedik. Hâlâ dışarda bir yerlerde kalıyoruz ramazandan önce en azından 1-2 aylık ramazanı güzel geçirelim ve kafamızı toplayalim diye iki şehir seçtik fakat neresi daha güvenli bilemiyorum Zonguldak ve Sinop düşünüyoruz ama hak verirsiniz ki o deprem korkusu içimizden bir an gitmiyor ve burdan kaçarken gittiğimiz yerde de depreme yakalanmak istemiyoruz.. bu şehirlerde yaşayanlar yardımcı olabilir mi hem deprem konusunda hem de insanları çevresi nasıl hangisinde daha iyi kafa dinleyebiliriz fikir verir misiniz ? Karadeniz taraflarinda veya başka yerde önerebilir misiniz şuan aklımızda sadece o iki yer var
Aksaray da deprem olma ihtimali cok düşük eger yerleşicekseniz düşünebilirsiniz ama zonguldak sinop hakkinda bilgim yokDaha önceki konumda deprem bölgesinden başka bir ile gitme kararı almıştık onu yazmıştım fakat bazı durumlardan gidemedik. Hâlâ dışarda bir yerlerde kalıyoruz ramazandan önce en azından 1-2 aylık ramazanı güzel geçirelim ve kafamızı toplayalim diye iki şehir seçtik fakat neresi daha güvenli bilemiyorum Zonguldak ve Sinop düşünüyoruz ama hak verirsiniz ki o deprem korkusu içimizden bir an gitmiyor ve burdan kaçarken gittiğimiz yerde de depreme yakalanmak istemiyoruz.. bu şehirlerde yaşayanlar yardımcı olabilir mi hem deprem konusunda hem de insanları çevresi nasıl hangisinde daha iyi kafa dinleyebiliriz fikir verir misiniz ? Karadeniz taraflarinda veya başka yerde önerebilir misiniz şuan aklımızda sadece o iki yer var
Konya Ilgın'da tam şehir merkezinde, en nezih mahallede 2 katlı müstakil bahçeli evim var. Evi satılığa çıkarmıştım ama siz kendinizi hazır hissedene kadar satmam. Zaten satış için de çok gönülsüzüm.
Kaymakamlığa evi depremzedelere tahsis etmesi için dilekçe vermiştim, dilediğiniz zaman gelip yerleşebilirsiniz.
Ev 2 katlı ama 2 ayrı girişi olan altlı üstlü 2 daire. Alt katı maalesef kiracı yakıp yıkmış ama üst katta daha düne kadar teyze yaşıyordu..
Kaymakamlığa anahtarları teslim ettim, belki birileri yerleşmiş bile olabilir. Bu sebeple mutlaka öncesinde oradan bilgi almalıyım, anahtar şu anda bende olmadığı için oturan olup olmadığını bilmiyorum.
hiç bir kira talep ETMİYORUM, tek isteğim ata evinin bacası tütsün, sizler de mağdur olmayın.
Evler betonarme min 150 m2 sıcak suyu olan sobalı evlerdir. Konya ovası deprem konusunda güvenli kabul ediliyor.
Bu önerim tüm depremzedeler için geçerlidir.
Avrupa'da Erasmus öğrencisiyken 35 civarı şehir gezdim. Türkiye'de de elimden geldiğince gezdim. Mardin mi Paris mi desen Mardin derim, o kadar çok sevdim. Çok şanslısınızMardine gelin mardine burası çok güvenli bir şehir çok da sakin tatlı küçük memleketim benm ya
Rabbim yardımcımz olsn inşallah
Bir sinoplu olarak aölüyorum deprem riskinin olmadığı bir şehir sakin mutlu bir şehir fakat ordada 2 3 yıldır sel felaketleri ve heyelanlar oluyor bilginiz olsun yağmurdan kaçarken doluya tutulmayınDaha önceki konumda deprem bölgesinden başka bir ile gitme kararı almıştık onu yazmıştım fakat bazı durumlardan gidemedik. Hâlâ dışarda bir yerlerde kalıyoruz ramazandan önce en azından 1-2 aylık ramazanı güzel geçirelim ve kafamızı toplayalim diye iki şehir seçtik fakat neresi daha güvenli bilemiyorum Zonguldak ve Sinop düşünüyoruz ama hak verirsiniz ki o deprem korkusu içimizden bir an gitmiyor ve burdan kaçarken gittiğimiz yerde de depreme yakalanmak istemiyoruz.. bu şehirlerde yaşayanlar yardımcı olabilir mi hem deprem konusunda hem de insanları çevresi nasıl hangisinde daha iyi kafa dinleyebiliriz fikir verir misiniz ? Karadeniz taraflarinda veya başka yerde önerebilir misiniz şuan aklımızda sadece o iki yer var
Teşekkür ederiz yine bekleriz siiziAvrupa'da Erasmus öğrencisiyken 35 civarı şehir gezdim. Türkiye'de de elimden geldiğince gezdim. Mardin mi Paris mi desen Mardin derim, o kadar çok sevdim. Çok şanslısınız
O da pek kaprisli beÇorum Amasya civarında da yıkıcı bir deprem bekleniyor.
Sinan Bozkurt’u takibe alın isterseniz. Hep nokta atışı yapıyor.