Asla girmeyin o eve. Hangi gün hangi saat hangi şiddette deprem olacağı belli değil.Kızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
Kalacak yerim yok başka ailemden de uzağım napacam bilmiyorumAsla girmeyin o eve. Hangi gün hangi saat hangi şiddette deprem olacağı belli değil.
Çadırları malum mülteciler gasp etmiş durumda,öğretmenim okulları açacakları için geldim napacagımı bilmiyorum ne uyku uyuyorum ne oturabiliyorumHayir guvenmeyin asla.Tekrar bakilsin son depremden sonra.Hatayda oyle oldu son az hasarli dedikleri sonraki depremle komple yikildi kac ev.Lutfen girmeyin guvenmeyin.
Cadir ? Kyk ? bunlar tahsis edilmedimi orda henuz
gecmıs olsun..az hasarlı sımdı durduk yere yıkılmaz ama en ufak depremde yıkılabılır. artcı denılen depremler bıle mübarek 5 yada 6 .. guven olmaz.. ben saglam bınada koca turkıye harıtasında tek beyaz alanda yasıyorum. onda bıle öldüm dirildim ne biçim sallıyor. bu depremler cok baska bı dozda arkadasım. allahım korusun hepimizi. yurtları arastır kalıcak yer ara . kıralık bulamazsın o belli de.. valla multecının anlamı zarar gormekten korkup gerı donemeyenmiş. bunlar bayrama tatıle falan gıdıyo dönuyo.... ınsallah kalacak yer ayarlarsınKızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
Evet bende ondan korkuyorum artçilarla daha da zarar görmesindengecmıs olsun..az hasarlı sımdı durduk yere yıkılmaz ama en ufak depremde yıkılabılır. artcı denılen depremler bıle mübarek 5 yada 6 .. guven olmaz.. ben saglam bınada koca turkıye harıtasında tek beyaz alanda yasıyorum. onda bıle öldüm dirildim ne biçim sallıyor. bu depremler cok baska bı dozda arkadasım. allahım korusun hepimizi. yurtları arastır kalıcak yer ara . kıralık bulamazsın o belli de.. valla multecının anlamı zarar gormekten korkup gerı donemeyenmiş. bunlar bayrama tatıle falan gıdıyo dönuyo.... ınsallah kalacak yer ayarlarsıncok uzuldum..
Allah razı olsun..Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Amin inşallah.Allah razı olsun..
Size de hepimize çok gecmis olsun cok kotuydu gercekten..ben bi de tek yaşıyorum inanın her sarsıntida yerde beton parçacikları buluyorum. Baska bir kalacak yer bulsam 5 dk durmam ya da en kötü arabada yatarim diye dusunuyorumHayır hocam kesinlikle kalmayın o evde, o sonuçlara asla güvenmiyorum ben. Ben de Kahramanmaraş’ta öğretmenim, eşimle çocukları nasıl dışarı çıkardık o anki korku ve şokla hatırlamıyorum bile, korkunçtu. Bizim evimize de ilk incelemede az hasarlı demişler ama sağlam kalan bir karış duvar kalmamış. İncelemeye gelen ekip duvarlar tamamen yıkılıp ev yeniden örülecek demiş şaka gibi. Buna rağmen oturulabilir raporu verip bu sonuçlara güvenip girmeyin demişler. 7 katlı bir bina, 2. kattı benimki. Çıktık biz evden asla girmem o eve.
Lütfen siz de girmeyin, canınızdan kıymetli hiçbir şey yok, çadır vs imkanınız yok mu?
Hayır tabiki de. Raporlara güven olsaydı onca bina yıkılmazdı.Kızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
bizim burda çoğu aile site bahçelerine kendi imkanları ile çadır kurdu orada yaşıyorlar valla biz hasarsız rapor verilen eve girmeye korkuyoruz sizin dediğiniz gibi olsa asla girmemSize de hepimize çok gecmis olsun cok kotuydu gercekten..ben bi de tek yaşıyorum inanın her sarsıntida yerde beton parçacikları buluyorum. Baska bir kalacak yer bulsam 5 dk durmam ya da en kötü arabada yatarim diye dusunuyorum
Afadla falan gorussenizÇadırları malum mülteciler gasp etmiş durumda,öğretmenim okulları açacakları için geldim napacagımı bilmiyorum ne uyku uyuyorum ne oturabiliyorum
Başka eve geçin güvenmeyinKızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Öğlen olan depremde bile ayaktayken yere savruldum çok korkunçtu. Binaya az hasarlı raporu verildi 8 katlı bir bina son kattayım ama evimde ciddi çatlaklar kopmalar var. Alt katlarda durum daha kötüymüş diye duydum. Kiracıyım, buradan gitmek için dönem sonunu tayini beklemek zorundayım. Sizce verilen rapora güvenip oturmak mantıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?