Depersonalizasyon

Tamm cnm dicem zaten terapi aliyorum

Sizde gidin psikiyatriye ben ertlemenin cezasini cok agir odedim malesef

Doktorun teshisini begenmiyor falan yazmismisiniz dalga gecer gibi bi konusmaydi kusura bakmayinda tanimadiginiz biri hakkinda o sekilde konusamazsiniz

Doktorun teshisini begenmiyor falan yazmismisiniz dalga gecer gibi bi konusmaydi kusura bakmayinda tanimadiginiz biri hakkinda o sekilde konusamazsiniz
Dalga falan geçmedim hanımefendi böyle bir durumunuza şahit oldum gördüğümü söyledim. Söylenenler sizin iyiliğiniz için bütün konularınızı gördüm nerdeyse hatırlıyorum şimdi tek tek niye böyle düşündüğümü yazmıyim siz kendinizi biliyosunuz zaten. Doktor size hafif depresyon tanısı koymuş siz yaşadıklarınızı anlatan bir konu açıp bunlar şimdi hafif depresyon mu diyodunuz en son? Beğenmemekten kastım bu. Size sürekli farklı çözüm önerileri ile gelindi onları da beğenmediniz. Sürekli buraya farklı bir psikolojik bozukluk ile ilgili konu açıyosunuz, ve bu yaşadıgınızı düşündüğünüz doktora sormadığınız veya sormayı unuttuğunuz kendi kendinize koydunuz teşhisler. Belli ki bi rahatsızlığınız var böyle yaparak kendinize zarar veriyosunuz anlatmak istedigim bu. Yoksa banane benim elime ne geçecek sizinle dalga geçip ya. Tanımadığım biri hakkında o şekilde diye tabir edilecek bişey konuşmadım ben. Gözardı edelim karşılıklı birbirimizi olsun bitsin yani. Geçmiş olsun umarım iyi olursunuz ha bir de neye inanırsanız o olursunuz.

Kendine yabancilasma diyelim kisaca.ruyadaymisin gibi sanki yasayan sen degilsin senin yerine vucut baskasi yonetiyor gibi v.s...
Bu genelde ağır ruh hastalıklarında görülüyor benim bildigim. Siz yine de doktorunuza sorun tabii. Tedaviyle iyilesen bir durum. Sizde varsa korkmaniza gerek yok, doktor takibinde olacaksınız nasılsa. Kendinizi ihmal etmeyin. Sağlıcakla.

1- Ben konunuza ilk kez denk geliyor ve yorum yapıyorum dolayısıyla bana her konuma yazma gibi bir sey söylemeniz yanlış. Sizi de tanımam etmem.
2- Depersonalizasyon psikolojik bir tanı ise, bunu zaten görüştüğünüz psikiyatristiniz teşhis olarak koyardi, doktora bende bu var mi demek onlarin alanina mudahaledir. Teshisi doktor koyar, hasta değil. Ben de bu konuda eğitim almadığıma göre "bosuna okumussun" demeniz de yanlış zira ben size tıbbi bir tanı ya da tedavi sunmadim, doktorunuza danisin ve internetten araştırma yapmayın dedim ve başka bir üye ile fikir alışverişinde bulunduk, yani yorumlarımda sizinle diyalog kurmadigima göre yazma deme hakkina sahip degilsiniz zaten burasi acik bir forum ve biz de istediğimiz konuya yorum yapabiliriz, saygı sınırları çerçevesinde! Ben size hakaret etmedim, yargılamadım bu kaniya nereden vardiniz dedim siz ise saldirmayi sectiniz.
3- Ben 10 yıldır bu forumdayim, forum kurallarini en alttaki kullanim.sozlesmesinden okuyabilirsiniz. Hic bir konuda saygı sınırını aşmadım, aşmam da zira tarzim degil, yani karakterime ters. Siz de öğretmen olduğunuzu soyluyorsunuz eee bu bilgi bana ne katacak ya da ne alaka söyleme geregi duydunuz? Sizin öğretmenliğinize bir laf etmedim ki ayrica ben öğretmen degilim, kimseye bir sey öğretme derdim de yok, okuduğum bölümler de beni bağlar siz benimle ya da baska bir uye ile bu sekilde konusamazsiniz öncelikle uslubunuza dikkat edin. Ayrıca tıbbi konularda sizden daha bilgili olduğumu dusunmeme rağmen size teşhis/tedavi önerisinde bulunmadım tam tersine internetten arastirma yapmayin dedim. Sizin psikolojiniz kadar iletisim tarzinizi da düzeltmeniz gerektigi kanisina vardim, kullandiginiz üsluba bakarak. Her begenmediginiz konuda bu sekilde cevap veriyorsanız insanlarla cok problem yaşarsınız.
Tekrar söyleyeyim öncelikle forum kurallarini iyi okuyunuz.
Iyi forumlar...

Son düzenleme:
Her yorumuma cevap yazmissiniz da ben bu yazismalari baska bir uye ile yapmistim.sizinle degil.
Doktorun teşhisini bile yanlis bulan birinin bana bu yorumu yazmasi da garip.
Neyse size iyi forumlar...

Her yorumuma cevap yazmissiniz da ben bu yazismalari baska bir uye ile yapmistim.sizinle degil.
Doktorun teşhisini bile yanlis bulan birinin bana bu yorumu yazmasi da garip.
Neyse size iyi forumlar...
Hala doktorun teshisini yanlis bulan diyor hanimefendi bela misiniz gidin benim postumdan ben size laf anlatamiyorum.doktor yanlis teshis koymadi ama dogruda degildi baska doktora gittim fatkli teshis koydu ve onceekini elestirdi bu taniyi nasil koymus diye buna ne dersiniz.ben hayatim biyunca agir bi problem varsa,eger tek doktorla kalmam bu benim sorunum bi cok kiside benim gibi dusunuyor benim postlarimdan uzak durun size uzun uzun anlatamicam

40 yaşındayım 10 11yasindaydim ilk yasadigimda yada farkettigimde orası net değil.hic geçmiyor .kafan mesgulse unutuyorsun ama bazen deli gibi geri geliyor.mevsim felan dikkat etmedim hayatımda hep .duygularımda çok az.benim bir fikrim var bu hastalığı yaşayanlarda acaba var mı diye merak ettiğim için yazıyorum size acaba çocukken yada bu hastalık başlamadan önce büyük bir olay yaşadınız mı .mesajla beni elektrik çarptı oluyordum kablo prizden cikmasaydi.cok uzun süre bu şoku atlatamadim uzun süre konusamamisimda.hala gördüğüm rüyaları hatırlıyorum .bişey bozuldu sanki o zaman .bunun gibi hayati tehlike olan bı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…