- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
- Konu Sahibi Sonbaharimhep
-
Tamm cnm dicem zaten terapi aliyorumBen bu durumun öncesinde ağır bir depresyon geçirmiştim. Antidepresan kullandım 2 sene kadar. Sonra iyileştim derken böyle bir şey yaşadım, psikoloğa falan gitmedim dediğim gibi çok kısa sürdü. Üzerinden zaman geçmişti arkadaş ortamında bir psikoloğa bahsettim, öncesinde yaşadığım depresyonun tetikleyebileceğini söyledi. Genel olarak başka diğer psikolojik rahatsızlıklarla ortaya çıkıyormuş. Tabi kesin olarak bunu yaşadın diyemem psikoloğa ya da psikiyatriste gitseydin keşke dedi.
Konu sahibi arkadaşım, doktoruna mutlaka bahset bir sonraki randevunda. Gerekli görürse ilaçlarında değişiklik yapar. Terapi alıyor musun ?
Sizde gidin psikiyatriye ben ertlemenin cezasini cok agir odedim malesefBen varım ama iyileşmedim.
İlaç kullanmıyorum aklıma gelince düşünmemeye başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum.
Çok küçük yaşlardan beri yaşıyorum bu problemi o zaman adını koyamıyordum sonradan ne olduğunu anladım.
Doktorun teshisini begenmiyor falan yazmismisiniz dalga gecer gibi bi konusmaydi kusura bakmayinda tanimadiginiz biri hakkinda o sekilde konusamazsinizYa ne alaka kul hakkıymış hakkını helal etmememkmiş allah aşkına. Diğer üye ile aramızda geçen konuşmalarda konu konuyu açtı öylesine konuştuk sizinle bir alakası yok onların.
Yani en fazla iyiliğiniz için söylenmiştir
yoksa size ne garezimiz var mutlu mu olucaz içinde bulundugunuz durumdan. Karşıdan bakınca gördüklerimizi yazıyoruz.
Siz iyi olun da biz itham ediyor olalım ne diyim.
TesekkurlerGeciyor hayatta hicbirsey kalici degil bunu bilince daha kolay gecer. Degisik bir durum ve de zor yani ben nerdeyse bir sure tamamen gercekten kopmus gibiydim, korkunc geliyo bazen.
Dalga falan geçmedim hanımefendi böyle bir durumunuza şahit oldum gördüğümü söyledim. Söylenenler sizin iyiliğiniz için bütün konularınızı gördüm nerdeyse hatırlıyorum şimdi tek tek niye böyle düşündüğümü yazmıyim siz kendinizi biliyosunuz zaten. Doktor size hafif depresyon tanısı koymuş siz yaşadıklarınızı anlatan bir konu açıp bunlar şimdi hafif depresyon mu diyodunuz en son? Beğenmemekten kastım bu. Size sürekli farklı çözüm önerileri ile gelindi onları da beğenmediniz. Sürekli buraya farklı bir psikolojik bozukluk ile ilgili konu açıyosunuz, ve bu yaşadıgınızı düşündüğünüz doktora sormadığınız veya sormayı unuttuğunuz kendi kendinize koydunuz teşhisler. Belli ki bi rahatsızlığınız var böyle yaparak kendinize zarar veriyosunuz anlatmak istedigim bu. Yoksa banane benim elime ne geçecek sizinle dalga geçip ya. Tanımadığım biri hakkında o şekilde diye tabir edilecek bişey konuşmadım ben. Gözardı edelim karşılıklı birbirimizi olsun bitsin yani. Geçmiş olsun umarım iyi olursunuz ha bir de neye inanırsanız o olursunuz.Doktorun teshisini begenmiyor falan yazmismisiniz dalga gecer gibi bi konusmaydi kusura bakmayinda tanimadiginiz biri hakkinda o sekilde konusamazsiniz
Bu genelde ağır ruh hastalıklarında görülüyor benim bildigim. Siz yine de doktorunuza sorun tabii. Tedaviyle iyilesen bir durum. Sizde varsa korkmaniza gerek yok, doktor takibinde olacaksınız nasılsa. Kendinizi ihmal etmeyin. Sağlıcakla.Kendine yabancilasma diyelim kisaca.ruyadaymisin gibi sanki yasayan sen degilsin senin yerine vucut baskasi yonetiyor gibi v.s...
1- Ben konunuza ilk kez denk geliyor ve yorum yapıyorum dolayısıyla bana her konuma yazma gibi bir sey söylemeniz yanlış. Sizi de tanımam etmem.Yeter artik her postuma bisey yazip gunagimi almatan vazgecin yazmak zorunda degilsin internetten okuyup kendine haatalik turetmiyorum.düsmeye gor sizin gibilerin agzina sakiz oluyorsun.ben ogretmenim ogrretmen neyin ne oldiguni cok iyi biliyorum.benim postlarima yorum yapma arkadasim git baskasini rahatsiz et.insan anlayamaz sormayi unuttum doktora sanki dr nin odasina girip saatlerce kalmiyoruz teshislerim konuldu zaten ama bundan hic bahsetmedim.seni de hiccc ilgilendirmez ne yqzdigim ne actigim sizin gibiler yuzune girmek bile istemiyorum buraya kendi kotulugunuzde bogulun.yok dr ler bosuna mi okuyirmus ben burda bunu diyecek bisey yaptigimi gormuyorum.sende bosuna okumussun bence anlamanda sorunlar var
Her yorumuma cevap yazmissiniz da ben bu yazismalari baska bir uye ile yapmistim.sizinle degil.Bu ayni sey degil diyorum ya size uzun uzadiya anlatamicam.ben vucuduma yabancilasma da yasiyorum bunun da sizin versiginiz ornekle hic bi alakasi yok .deprrsyon panik atak.ansikyete teshislerim zaten var.doktora gitmeden tlfnuma yazip gidiyorum unutmamak icin gerek ortam gerekse cok hizli saatlerce kalmiyorum odada o anda cikmasin diue aklimdan bunu demeyi unutmusum siz bas agrsiiyla buni karsilastirin ne diyim yazmayin bana
Hala doktorun teshisini yanlis bulan diyor hanimefendi bela misiniz gidin benim postumdan ben size laf anlatamiyorum.doktor yanlis teshis koymadi ama dogruda degildi baska doktora gittim fatkli teshis koydu ve onceekini elestirdi bu taniyi nasil koymus diye buna ne dersiniz.ben hayatim biyunca agir bi problem varsa,eger tek doktorla kalmam bu benim sorunum bi cok kiside benim gibi dusunuyor benim postlarimdan uzak durun size uzun uzun anlatamicamHer yorumuma cevap yazmissiniz da ben bu yazismalari baska bir uye ile yapmistim.sizinle degil.
Doktorun teşhisini bile yanlis bulan birinin bana bu yorumu yazmasi da garip.
Neyse size iyi forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?