• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik geçirenler umut var mı?

Merhaba arkadaşlar kasım 2023 de boş gebelik yaşadım yani kese vardı içi boştu kanamam aldı kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 36 haftalık hamileyim ve sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. Umudunuzu yitirmeyin güzel düşünün güzel enerjiler yayın 🌸

Merhaba arkadaşlar kasım 2023 de boş gebelik yaşadım yani kese vardı içi boştu kanamam aldı kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 36 haftalık hamileyim ve sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. Umudunuzu yitirmeyin güzel düşünün güzel enerjiler yayın 🌸
Darısı başımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Boş gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Varsa hikayeler dinlemeye ihtiyacım var 😞
Canım Öncelikle başına geldiyse çok geçmiş olsun ben Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim çok kötüydü sonra hiç adet olmadım direk hamile kaldım şuanda 8 +5 haftalık gebeyim umudunu kaybetme vermek istese Allah öyle bi nasip ediyorki hiç beklenmedik bi anda

Merhaba canım bende 7. haftada yolk sac vardı ama embriyo görülmedi boş gebelik geçirdim 4 gün önce kürtaj oldum doktor 2 hafta önce gelişimin durduğunu söyledi ne yazıkki aynı endişeleri yaşıyorum ya bir daha aynısı olursa diye çok korkuyorum 😞
Bende ilk gebelik ve 7. Hafta da kürtaj oldum boş gebelikten Ekim 19 da nedenini merak ettiğimden tıbbı genetiğe test verdim ilk gebelikte bakılmıyor deniliyor fakat ikinci kez bunu yaşamaktan korkumdan doktora anlattım oda yaptı bakalım sonuç 1,5 ay sonra çıkacak birşey var mı merak ediyorum inşallah birşey çıkmaz. Sonuç çıkana kadar da kontrollü ilerleyeceğiz. Sonuca göre gebelik planlarım artık nasipse. Bazı şeyleri bazı anları atlatmak gerçekten zorladı beni.. Acele etmemek en iyisi ama hep neden acaba diye aklıma geliyor…

Bende ilk gebelik ve 7. Hafta da kürtaj oldum boş gebelikten Ekim 19 da nedenini merak ettiğimden tıbbı genetiğe test verdim ilk gebelikte bakılmıyor deniliyor fakat ikinci kez bunu yaşamaktan korkumdan doktora anlattım oda yaptı bakalım sonuç 1,5 ay sonra çıkacak birşey var mı merak ediyorum inşallah birşey çıkmaz. Sonuç çıkana kadar da kontrollü ilerleyeceğiz. Sonuca göre gebelik planlarım artık nasipse. Bazı şeyleri bazı anları atlatmak gerçekten zorladı beni.. Acele etmemek en iyisi ama hep neden acaba diye aklıma geliyor…
ben de daha kürtaj olmadan hemen gittim kan verdim genetikte. İnşallah bi an önce sağlıklı gebelik olur sağlıklı bebekler doğururuz

Çok geçmiş olsun . Benim kürtaj sonrası patolojiye gönderildi sonucum temiz çıktı kan testinde neye bakılıyor acaba?

Back