deowell göğüs büyütücü bant kullananların gorüşleri buraya

arkadaslar gelısme yokmu yazan kımse olmamıs yoksa herkes ben gıbı bekleyıstemı

daha öncede dediğim gibi bende çok az bir dolgunluk var
ama banttan mı bilmiyorum 13 gün oldu kullanmaya başlayalı
6 bant bitirdim

arakdaslar şu KÜÇ ve MASAJ hakkında detaylı bır bılgı rıca etsem ben.
1)KÜÇ dedıgınız sey üzüm cekırdegı kurusu onu sabah aksam 1 tatlı kasıgı bişekilde mi yıyourz yoksa özellikle birseylemı karıstırıyoruz ?
2)MASAJI özel bır yağ ilemı yapıyourz ve nasıl yapıyoruz ne sıklıkla yapıyorz.
3) bu ıkısını ne kadar süre yaptınız ve ne kadar sürede memişler cvp verdı sıze :)
4)gercekten etkısını goren varmıı?

:tey arkadaşlar ben dün basladım kullanmaya ıkı kutu siparişi verdım umutluyumda musteri temsilcileriyle konustum garanti bile veriyolar en azından kullanmadım diye pişman olmıyacağım eger sızlerden kullananlarda varsa etkılelrını yazalım olumlu veya olumsuz... simdiden teşekkurler ılginize
Bundan 2-3 yıl önce deowell bant kullanmıştım. Kullanıldığı sürece dolgunluk oluyor, göğüsler yayvan olmuyor,toparlanıyor. Göğüs şekli ortaya çıkıyor,dümdüz durmuyor yani. Ama ben bir paket kullanmıştım sadece.Daha fazla kullanılınca nasıl bir değişim olur,bilemiyorum tabi.
Kullanımı bıraktıktan bir süre sonra da eski haline dönüyor ...
Bende böyle oldu yani.

--------------------------------------------------------------------------------

1)KÜÇ dedıgınız sey üzüm cekırdegı kurusu onu sabah aksam 1 tatlı kasıgı bişekilde mi yıyourz yoksa özellikle birseylemı karıstırıyoruz ?
3) bu ıkısını ne kadar süre yaptınız ve ne kadar sürede memişler cvp verdı sıze :)

--------------------------------------------------------------------------------

cevaplar
1- Küç'ü sabah akşam bir tatlı kaşığı olarak alıyorsun. tadını beğenmezsen yoğurt yada meyve suyuyla alabilirsin. Ben bir tatlı kaşığı ağzıma alır almaz koca bir bardak su ile içiyorum ve tadını çok fazla hissetmiyorum.

2- Masaj için buradaki arkadaşların kullandığı bir çok yağ var. Genelde Mersin ve çörek otu yağı dolgunluk yapıyor. Ama yine ben :) portakal yağı kullanıyorum, portakal yağı sıkılık ve toparlama sağlıyor.

3- Ve benim anladığım, her ne yaparsan yap bir ayı geçmeden sonuç almıyorsun. ilk bir haftada azda olsa değişiklik oluyor bunu farkedersin.

4- Gerçekten etkisini gösteriyor ama sabretmen lazım, bazı arkadaşlar etkisini görür görmez bu işlemleri bıraktığı için eski haline dönüyor

arkadasım hormonla alakalı degıl ya adet duzensızlıgı varmı sende varsa hormondan dolayıdır burdan anlarsın benım adetım duzenlıu ama goguslerım yok yanı hormona baglamamak gerekıyo ve ayrıca bende sıteye en az 5 kere yorum yazdım yorumum gozukmuyo sımdı arıcam agzıma gelenı sayıcam valla kızdım bende sımdı satarken yalayıp yutuyolar hanı musterı memnunıyetı allah kahretsın onları
canım tabiki hormonal bir problem olsa adet düzensizliği yaşarım öyle bi problemim yok ben müşteri temsilcisinin sorduğu abuk soruya değinmek istemiştim.bunların cevapları ürünleri satana kadar kendilerininde inandığını sanmıyorum .ben onlara sitelerinde bantlardan fayda görmediğimi yazdım nerdeyse 10 gün olacak daha bana dönüp cevap veren yok.ikinci kutudan devam ediyorum halen yok bi gelişme.

kızlar benimde 1 kutum bitmek üzere,ama zaten 3 kutu olumlu sunuç veriyor dediler,3 kutuyu bitirip hiç faydasinı görmeyen varmı,ona göre 2.kutunun siparişini versemmi vermesemmi diye düşünüyorum,3 kutuyuda kullanan varsa sonuçları yaszın lütfennn

ben ikinci kutudayım hiç bişey yok daha.sende bir fark varmı.3 ayda kesin sonuç diyorlar ama 30 45 gün içinde etkisini göreceksinizde diyorlar ona bakarsan...ben 3. kutuyu almayı düşünmüyorum faydası olsa 45 gündür azda olsa bir fark görürdüm.ben fayda görmediğimi söyledim müşteri temsilcisine bir cevap alamadım satana kadar her türlü garantiyi veriyorlar ama sonrasında bantlardan bi etki görmediğimi söylediğimde muhatap olacak kimseyi bulamadım.

benimde 1 kutu bitecek bu hafta sonu ama bende hiç bir fark göremedim daha ve göğüslerim yumuşadı sankii çok sinir bozucu bir şey ikinci kutuyı alıp almamakta kararsızımm:(

ben ikinci kutudayım hiç bişey yok daha.sende bir fark varmı.3 ayda kesin sonuç diyorlar ama 30 45 gün içinde etkisini göreceksinizde diyorlar ona bakarsan...ben 3. kutuyu almayı düşünmüyorum faydası olsa 45 gündür azda olsa bir fark görürdüm.ben fayda görmediğimi söyledim müşteri temsilcisine bir cevap alamadım satana kadar her türlü garantiyi veriyorlar ama sonrasında bantlardan bi etki görmediğimi söylediğimde muhatap olacak kimseyi bulamadım.

2. kutuyu bitirince tekrar yorum yazarmısın
bence onuda bitir
merak ediyorum sonuçları

sağol canım,1.kutunun son bandındayım,sadece çok az bir dolgunluk var ama büyüme kesinlikle yok bende :( karar verdim 2.kutuyu almıyorum.ama küçle çörek otu yağına devam :)

2. kutuyu bitirince tekrar yorum yazarmısın
bence onuda bitir
merak ediyorum sonuçları[/faydası olacağına inanmıyorum artık ama ikinci kutuyu almış bulundum kullanıyorum bakalım şimdilik bi gelişme yok yazarım sonuçları sen takip et tatlım.

haftaya 1. kutum bitecek bende kendimdeki gelişmeleri yazacağım

cevaplar
1- Küç'ü sabah akşam bir tatlı kaşığı olarak alıyorsun. tadını beğenmezsen yoğurt yada meyve suyuyla alabilirsin. Ben bir tatlı kaşığı ağzıma alır almaz koca bir bardak su ile içiyorum ve tadını çok fazla hissetmiyorum.

2- Masaj için buradaki arkadaşların kullandığı bir çok yağ var. Genelde Mersin ve çörek otu yağı dolgunluk yapıyor. Ama yine ben :) portakal yağı kullanıyorum, portakal yağı sıkılık ve toparlama sağlıyor.

3- Ve benim anladığım, her ne yaparsan yap bir ayı geçmeden sonuç almıyorsun. ilk bir haftada azda olsa değişiklik oluyor bunu farkedersin.

4- Gerçekten etkisini gösteriyor ama sabretmen lazım, bazı arkadaşlar etkisini görür görmez bu işlemleri bıraktığı için eski haline dönüyor

İLGİN VE CEVABIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM ARKADASIM PEKI SADECE PORTAKAL YAGINIMI KULLANIYORSUN YOKSA DIGERLERINIDE KULLANIP 2. KÜR OLAAAKMI PORTAKALI KULLANIYORUSN. PEKI SON SORUM ARKADASLAR MASAJI GUNDE KAC KEZ YAPIYORUZ YANI BANYODAN SONRA SUNDAN BUNDAN SONRA GBI BI SEY VARMI ?? KAC DAK NASIL YAPIYORUZ..:kedi: COK OLDUM BILIYOURM AMA ESIM GELMEDEN ASKERDEN BUYUTMEM LAZIM MEMMİŞLERİ :kedi:

arkadaslar 1. kutu bıttı mılım buyume olmadı ıkı kutu almıstım zaten dıger ıkı kutuyuda kullanım barı bunun yanında kuc ve yagda kullanıyodum gelısme olmayınca olnları bıraktım ugrasamadım ve artık ugrasmıcam vazgectım olmuyo bacılaryasakkelime

arkadaslar 1. kutu bıttı mılım buyume olmadı ıkı kutu almıstım zaten dıger ıkı kutuyuda kullanım barı bunun yanında kuc ve yagda kullanıyodum gelısme olmayınca olnları bıraktım ugrasamadım ve artık ugrasmıcam vazgectım olmuyo bacılaryasakkelime

Hayır hayır, vazgeçmek yok. Bize kendimizi ne iyi hissettirecekse onun peşinden gitmek zorundayız. En olmadı silikon taktırırsın yine istediğin olur. Ben öyle yapcam mesela. Daha hiç bir yönteme başlamadım ama sonuç alamazsam en kötüsü silikon olacak sanırım.sositososito

berna yorumları oku ben alma derim şahsi fikrim ben 1 kutuyu bitirdim hiç etki görmedim giden para boşuna gitti:( bende okadar heveslenmişken pofff söndümmm yani hiç bir işe yaramadı bende

arkadaşlar masajlada bir gelişme yok bende yaaa:((
birde bu bantı kullandıktan sonra adet dönemlerinde sorun olan varmı

Back