Deowell Breast Enlargement Göğüs Büyütücü Bant kullanan varmı?

ben iki sene once kullanmistim 3 paket kadar.
baya iyi gidiyordu bir iki cm buyudu ama buyukmekten ziyade goguslerimi sertlestirip baya toparlamisti ... birakinca yine eski haline donuyor .en buyuk sikintisi bant acayip kasinti yapiyor surekli yer degistirerek yapistiriyordum yine de sirtimda kirmizi kirmizi isilik gibi dokuntuler oldu terleyince hele yapiskaninin bir kismi sirtinizda kaliyor bi sure sonra cekilmiyor

ADAYASEMINI arkadas
deo well ve bsuccess i birlikte kullandiginizi yazmissiniz nasil etkisini gordunuz mu? ikisi birden yan etki yapti mi?bende bsuccess kullanmaya basladim ama hizli etki etmesini istiyorum sizde ise yaradiysa bende alayim banttan

ben 20 yasınadayım ve göğüslerim oldukça küçük.bu durumdan cok sıkıldım daha snra bu bant cıktı karsıma.sipariş verdim .ancak daha sonra bu yorumları okuyunca ümidim kırıldı diyebilirim bandı bugün kullanmaya basladım.mecburen artık.insallah işe yarar gelişmeleri yazmaya devam edicem inş ama inş işe yarar.bu durumda olan kişilerin ne hissettklerini cok ii anlıyorum.arkadaslar sonunda bnun bi yolunu bulucaz diye ümit ediyorum....opuyorumnanaktan

merhaba arkaşlar, uzun zamandır üye olmama ve forumları takip etmeme rağmen şimdiye kadar doğru düzgün hiçbir yere yazmadım. yazdıysam da hatırlamıyorum :)

neyse, gelelim konumuzaa..ben de burdan okuduklarımla deowell banttan sipariş verdim. yaşım 24, boyum 182 ve göğüslerim yok denecek kadar küçük ): ilk paketi kullanırken hiçbir faydasını görmedim ancak böyle şeyler hemen sonuç vermez deyip ikinciyi de kullanmaya devam ettim.

sonuç mu? sırtımda kaşınmaktan yara olup kalmış izler, kare kare kızarıklıklar, boşuna harcamış olduğum tonla para ve en önemlisi hala küçücük ve hiçbir gelişme olmayan göğüsler..

bu durumdan sonra gerçekten moralim bozuldu bıraktım ben de, şimdi öğrenciyim ama ilerde para kazanmaya başlayınca kim ne derse desin kesinlikle silikon yaptırcam. bu yazdıklarım benim kndi deneyimlerim umarım bu bantlara bakışınızda faydalı olabilmişimdir...

arkadaşlar bende deowell gögüs büyütücü bant almaya karar verdim foruma yazan arkadaşlara baktığımda %50si işe yaradığını %50si yaramadığını yazmış bundan çıkaracağımız sonuç demekki bünyeden bünyeye değişiyor bence işe yaramadı diyenlere bakıp moral bozacağımıza alıp denemekte fayda var diyorum en azından denemedim demeyiz !!aklinialirimsmile

ben de bu bantlardan sipariş verdim. haftaya elimde olcak inş.göğüslerim yok denecek kadar küçük ve sütyenin üzerinde delhiz gibi bi boşluk oluşmasından bunaldım. göğüs dekoltesi olan bi kıyafet giyemiyorum.öğrenciyim ve silikon seçeneği için yeterli param yok. denicem bunu ama aklımda binbir türlü soru var hala. sırtta izler oluştuunu söleyenler var. bu izler ne kadar kalıyor.malum yaz içime dert oldu. gerçi içime dert olan asıl sorun istediğim bikiniyi giyememek ama ..:)))

canlarım uzun süredir bu siteyi takip ediyorum sizler için en genel geçer ve etkisi olan yorumları topladım ben aynen bu yazanları uygulayacağım kesinlikle bunları yapmadan para tuzaklarına düşmeyin pahalı kremler almayın hersey bitkileren geçiyor...

işte yorumlar (((((( Arkadaşlar uzun zamandır bloglarınızı takip ediyorum ve sizin bilgilerinizden yararlanarak bende göğüs büyütme serüvenine başladım. Tam tamına 1 ay 5 gün oldu bu süre boyunca tek yaptığım şey çörek otu yemek ve akşamları yatmadan önce çilek yağı ile masaj yapmak ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki göğüslerim büyüdü. denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. bol şanslar
--------------------------------------------------------------------------------

sabah akşam yedim kızlar bununla birlikte her akşam yatmadanda msaj yaptım çörek otunuda 1 tatlı kaşığı yedim evet caım 6 cnmlik bi büyüme var ve ben en büyük etkenin çilek yağ olduunu düşünüyorum kesinlikle çilek yağı ile masaj yapmanızı tavsiye ediyorum etkisini görceksinizdir. çörek otunu nasıl ydiğime gelince ben direk çiğnemeden yutuyorum kızlar küçüde öyle yutuyodum hatta. bide benim göğüslerim kilo verdiğim için yumuşamıştı çok ama şu 1 aydır hem sertleşti hemde
--------------------------------------------------------------------------------

canım benimkinin markası karden. üstünde karden çilek aroması yazıyo çörek otuna gelince ben çiğemeden yutuyorum küçüde öyle yutuyodum suyla yutarsan bişey olmaz)))))

bu cümlelerr site kullanıcılarının ve güwenilir ben sınadan sonra başlayacağım bi krem kullanıom şuan 3 kutu gaza geldim 189 :( ama keşke bu yorumları okuupta 189 luk kremi 200 tl lik göğüs büyüten bantları alsa idim.. ama bu iki ürünün faydaısnı görmo deilim.. 4 cm ws büyüdüler.. yanlız bu parantez içindeki şeyleri uyguluycam bigün 80 yapacağım onları :D:D:D:D

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back