ölçülerini biliyomusun
Hayır bilmiyorum nasıl ölçülüyor dün akşam aynada baktım hiç bir fark yok gibi çok sinir oldumm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölçülerini biliyomusun
canım ben cok az bır buyumeye bıle razıyım artık utanmadan esımın yanında soyunmak ıstıyorum bende kullanıyorum ama sızzlama olmadı sadece bandın yerı cok kasınıyo
Hayır bilmiyorum nasıl ölçülüyor dün akşam aynada baktım hiç bir fark yok gibi çok sinir oldummlmaz:
arkadaslar ben memnunum ya 1 ay sonra nasıl olucak bılmıyorum ama ne kaybedıcezkı yanında kazanacaklarımı dusunerek dahada umutlu oluyorum
bugün bende 2. bantımı yapıştırdım. bu sefer sağ kürek kemiğimin üstüne yapıştırdım
ÖZLEM 44 sen müşteri temsilcilerini aramıştın
bu bantları göğüslerimize yapıştırsak olur mu
ne bileyim 3. bantı sol göğsüme
4. ye sıra gelince sağ göğsüme ???
sevgili asis müşteri temsilcisiyse bende görüştüm göğüslerede yapıştırabilirsin fakat bandın emilimi kürek kemiğinden daha kolay oluyormuş bu yüzden kürek kemiğine tavsiye ediyorlarmış.
sevgili asis müşteri temsilcisiyse bende görüştüm göğüslerede yapıştırabilirsin fakat bandın emilimi kürek kemiğinden daha kolay oluyormuş bu yüzden kürek kemiğine tavsiye ediyorlarmış.
valla arkadasım banada kalbe ve genıtal bolgeye yakın kullanmayın demıslerdı her neyse artık kurek kemıgıne devam edıcem ben sen memnunmusun ne zamnadan berı kullanıyosun
bir şeye inanmak güzel bir şey bence
olumlu düşünürsek olur ve büyürler dye düşünüyorum
nasıl üzülünce sinirlenince vücudumuz buna cevap veriyor
midemiz ağrıyor, başımız ağrıyor bazı hastalıklar oluyor
olumlu ve oraya odaklanarak düşünürsek büyürler ve faydası olur bence
ben nerdeyse bir aydır olumlu düşünüyorum ama bi faydası olmadı hatta o kadar olumlu düşündüm ki ikinci kutuyu bile almıştım.parama üzülmüyorum çok önemli değil bidaha bu kazığı yemem tabiri caizse fakat bu deowell bantların göğüsleri büyüteceğine inanıp kullanıp sonrada hayal kırıklığına uğramak kötü.neyse en azından bunu da denemedim demem napalım.kızlar onca bayan var silikon yaptıran bi akıllı biziz doğal yolla büyütecek olan.allah aşkına kim istemez doğal yoldan büyüsünler demekki silikon taktıranlarında bir bildiği var ki yapay yola başvurmuşlar.demek ki neymiş bantmış hapmış deowell miş hepsi hikaye.....y...miş.