Deowell Breast Enlargement Göğüs Büyütücü Bant kullanan varmı?

walla adayasemininde büyütüp kaçtı heralde büyüten kaçıo anam bi benmi kaldım küçücükkk :roflol:

ahh be keşke dediğiniz gibi büyüse hiç kaçar mıyım bi kaçgündür netimde sorun vardı. dört tane bantım kaldı malesef pek bi glişme yok gibi şimdiki hedefim göğüs byütücü kemer kullanmak ki bu son çare bu da işe yaramazsa bırakıyorum uğraşmayı.

deowell breast bant bende şu an kullanıyorum 40 gun oldu başlayalı beraberınde adaçayı ve rezene çayı içiorum 2beden buyuduler hıç umudum yok gıbıydı sonuca bende çok sasırdım inş boyle devam eder istediğin gibi olur ve bugunde masaja başladım çilek ve kayısı yağıyla 5 dk masaj yapıorum:)pes etmeyın ben çok uğraştım ve bu defa sonuç çok iyiii:):):)

ayy ne güsel işe yarayan birilerine tanık olmak yaa. ben de kemerden çok memnunum boyutsal olarak tabi ki henüz büyümedi daha bu hafta aldım iki gündür falan kullanıyorum ama hafif dolgunluk oldu bile. ayrıca b succes sipariş ettim çarşamba gelecek ikisini bir arada kullanacağım bakalım neler olacak sonuçları bildiririm mutlaka bu arada günler ddir aktardan touch me yi sordurdum üretimini durdurmuşlar sebebini bilmiyorum. bu yüzden ben de alamadım. şimdi hapa başlıcam kısmetsee

kesınlıkle kullanmayın derım kıslar ben sıtesındede belırttım urunun bendekı sonucunu. hıc ama hıc bı degısıklık olmadı hala eskısı gıbı bukadar abartılıyo urun ıse yarıyo dıye ama zerre kadar degısıklık olmadı benden tavsıye almayın hem unıdınıze hem paranıza yazık

ben kullandım kıslar urun sıtesındede belırttım goruslerımı hıcbı ıse yaramıyor zerre kadar degısıklık olmuyor alıpta hem umıtlerınıze hemde paranıza yazık etmeyın :(:( bole bı sahtekarlık olmaz yanı utanmalılar...

alıpta paranıza yazık etmeyın hıcbı ıse yaramıyor hıcbı degısıklık olmuyor kullandım ve sonucta hala aynı sekılde aynı buyuklukte goguslerım kıslar :(:oklava:

selam millet ben konuda belirtildiği gibi göğüslerimden şikayetçiym 1.80 boyum var göğsüm yok ve bu benim canımı çok sıkıo bu bantlar veya göğüs büyütücü kemer işe yarıyomu gerçekten bri bana yardm etsn bişi sölesin çıldrıcam:(a.s.

burdaki topic lerden kendine uygun olanı seç başla olumunekankayizsmile

denendi onaylan bir de siz deneyin

çemen kürü

bitkisel yağlar

bir sürü konu var delikafadulden

ben haplara kremlere pek güvenmiyorum 20 li yaşalrı aşmamak gerek bence (bn 17 yim ama :D )

çünkü hormonların tavan yaptığı dönemde kullanılması daha iyidir

arkadaslar ben 3ay düzenli kullandım 70den 80e büyüttü ve çok mutluyum. Bende sadece ilk ay göğüsümde kaşıntı yaptı. yorumları okuken şaşırdım, ben kesinlikle tavsiye ederim, ancak 2veya 3 kutu kullanmalısınız.

arkadaslar ben 3ay düzenli kullandım 70den 80e büyüttü ve çok mutluyum. Bende sadece ilk ay göğüsümde kaşıntı yaptı. yorumları okuken şaşırdım, ben kesinlikle tavsiye ederim, ancak 2veya 3 kutu kullanmalısınız.

tebrikler canım çok sevindim senin adına, yaşın kaç acaba, öğrenebilir miyim?

deowell breast bant bende şu an kullanıyorum 40 gun oldu başlayalı beraberınde adaçayı ve rezene çayı içiorum 2beden buyuduler hıç umudum yok gıbıydı sonuca bende çok sasırdım inş boyle devam eder istediğin gibi olur ve bugunde masaja başladım çilek ve kayısı yağıyla 5 dk masaj yapıorum:)pes etmeyın ben çok uğraştım ve bu defa sonuç çok iyiii:):):)

çok güzel!!! yaş kaç canım? bir de ölçülerin neydi şimdi kaç oldu, söyleyebilir misin?

bu bana umut oldu çünkü 3 gün önce kullanmaya başladım
olumlu bakmak istiyorum her şeye

Back