deowell göğüs büyütücü bant kullananların gorüşleri buraya

Hayır bilmiyorum nasıl ölçülüyor dün akşam aynada baktım hiç bir fark yok gibi çok sinir oldummlmaz:

canım once gogus altını sonrada gogus ucunun hızasından ölç mesela benım gogus altım 75 gogus ucu81 1 ay sonra tekrar olcucem sonucalrı yazarım tekrar sık sık olcme bırde kompleks olur sonra

bırakınca eskiye döner gibime geliyor bu bant krem yağ vs vs.. kaydirigubbakcemile

3 ay kullanan ve 1 ay bırakınca geri dönmedi diyen olursa yaz bitince kullanırım

bu sabah 6. bandı yapıştırdım ama nedense hiç bir etki göremedim buda beni çok üzüyor bu aralar moralim bozuk sanki moralim bozuk olunca daha çok küçüldü gibime geldii pof ya

üzüntü bazılarının midesine bağırsağına vurur
bizimde göğsümüzü etkiliyor galiba
oradaki yağlar eriyori göğüslerimiz ufalıyor ((((

arkadaslar can sıkıcı durumdur emınım ama canınızı sıkmayın olumsuz dusunmuyın bırsey kaybetmıcezkı kazanıcagız az daha sabredın 1 ayı 1.5 ayı bır devırelım bunun yanında soguk-sıcak dus yapın egzersız yapın masaj yapın ve olumlu dusunun en kotu ıhtımal yıne eskı goguslerımızle yola devam etcez

masaj tekniğide önemli
masaj yapalım derken iyice yumuşatmayalım memişleri

evet ya masaj yapıyorm bende sanki yumuşama oldu nasıl yapıyorsunuz siz masajı birde soğuk takviyesini ben banyodan çıkarken yapıyorum sıcak sudan soğğa bi anda şok oluyo bende donuyorum bırrrr bakalım hatta şınav çekiyorum kollarımı çalıştırıyorum ama cık temmuzda düğünüm var pofff

bence dik ve sert olması kocaman olmasından daha iyidir

masajın dışında sporda yapmalıyız

şınav çekmek ve özellikle dambıl ile ağırlık çalışmak göğüse çok iyi geliyormuş.
göğüs kaslarını çalıştıran tek şey dambıl ile kolları çalıştırmak beraberinde de göğüs kasları çalışıyormuş

arkadaslar ben memnunum ya 1 ay sonra nasıl olucak bılmıyorum ama ne kaybedıcezkı yanında kazanacaklarımı dusunerek dahada umutlu oluyorum

arkadaslar ben memnunum ya 1 ay sonra nasıl olucak bılmıyorum ama ne kaybedıcezkı yanında kazanacaklarımı dusunerek dahada umutlu oluyorum

bugün bende 2. bantımı yapıştırdım. bu sefer sağ kürek kemiğimin üstüne yapıştırdım

ÖZLEM 44 sen müşteri temsilcilerini aramıştın
bu bantları göğüslerimize yapıştırsak olur mu

ne bileyim 3. bantı sol göğsüme
4. ye sıra gelince sağ göğsüme ???

yok canım sakın ole yapma kalbe yakın ve genıtal bolge yasak bır gun sag kurek kemıgın bırgun sol kurek kemıgıne yapıstır bakalım nolucak bende 5 . banttayım hemen bırseyleerın olması ıcın erken 1 ayın sonunda bakalım nolucak ama olucak gıbı

bir şeye inanmak güzel bir şey bence
olumlu düşünürsek olur ve büyürler dye düşünüyorum

nasıl üzülünce sinirlenince vücudumuz buna cevap veriyor
midemiz ağrıyor, başımız ağrıyor bazı hastalıklar oluyor

olumlu ve oraya odaklanarak düşünürsek büyürler ve faydası olur bence

sevgili asis müşteri temsilcisiyse bende görüştüm göğüslerede yapıştırabilirsin fakat bandın emilimi kürek kemiğinden daha kolay oluyormuş bu yüzden kürek kemiğine tavsiye ediyorlarmış.

sevgili asis müşteri temsilcisiyse bende görüştüm göğüslerede yapıştırabilirsin fakat bandın emilimi kürek kemiğinden daha kolay oluyormuş bu yüzden kürek kemiğine tavsiye ediyorlarmış.

teşekkür ederim idilce hihoyyyt

valla arkadasım banada kalbe ve genıtal bolgeye yakın kullanmayın demıslerdı her neyse artık kurek kemıgıne devam edıcem ben sen memnunmusun ne zamnadan berı kullanıyosun

:1no2:
valla arkadasım banada kalbe ve genıtal bolgeye yakın kullanmayın demıslerdı her neyse artık kurek kemıgıne devam edıcem ben sen memnunmusun ne zamnadan berı kullanıyosun

ilk kutunun içinde son bantım var bir ayı tamamlamak üzereyim ama göğüslerimde zerre kadar büyüme yok.güya 30- 45 günde farkı hissedecektik bu bantı satanların deyişiyle.ikinci kutuyu almış bulundum ama artık hiç umudum kalmadı ne yani 3 ay kullanınca lank diye büyüyümüverecekler hiçmi gelişme olmaz ya...burda olumlu sonuç aldıklarını yazanlar var hani bende neden yok bi gelişme ? bu bantlarla büyütenlere hayret ediorum ve artık bunun işe yaradığını söyleyenlerin bu bandın pazarlamasında çalışanlar olduğunu düşünüyorum.isyanlardayım arkadaşım .bu deowell bandını satmak için yalan söyleyenlere yazıklar olsun başkada lafım yok.

ben nerdeyse bir aydır olumlu düşünüyorum ama bi faydası olmadı hatta o kadar olumlu düşündüm ki ikinci kutuyu bile almıştım.parama üzülmüyorum çok önemli değil bidaha bu kazığı yemem tabiri caizse fakat bu deowell bantların göğüsleri büyüteceğine inanıp kullanıp sonrada hayal kırıklığına uğramak kötü.neyse en azından bunu da denemedim demem napalım.kızlar onca bayan var silikon yaptıran bi akıllı biziz doğal yolla büyütecek olan.allah aşkına kim istemez doğal yoldan büyüsünler demekki silikon taktıranlarında bir bildiği var ki yapay yola başvurmuşlar.demek ki neymiş bantmış hapmış deowell miş hepsi hikaye.....y...miş.

ya sımdı okuyunca morelım bozuldu ben yanında küç ve çörek otuda kullanıyorum bırsseylerde olursa zaten bandın sayesınde olmaz ya masajla destekte var küç yiyorum yanında bakalım ben yazarım burdan 15 gune kadar bırde canım tabı bırden buyume z aman ben yorumlardan bırını okumustum bayanın bırıde yazmıstıkı 3 kutu sıparıs vermıs 2.kutunun yarısında baslamıs buyume belkı vucuttan kaynaklanıyo buyusunde 6 kutuda alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…