arkadaslar 3. bantı yağıstırdım inanılmaz derecede fark var hıssedebılıyorum bınu bır ay kullandıktan sonrakı halını dusunemıyorum bıle
arkadasım kendı sıtesınden ıkı kutu sıparıs verdım cok emnunum ıkı kutu bıtırdıkten sonra .bıle almayı susunuyorum kalıcı sonuclarmıs deowell yaz googleden cıkar sıtesı
yok arkadasım bende zaten o dedıgın olmuyo yanı adetım yaklastıkca gogsum felan sısmez zten adetımde yakın degıl farkedebılıyorum gercekten etkılıymıs bende sızın gıbı ınanmadım ama en azından zararlı cıkmam dıye aldım menunumsımdı.bandı yapıstırdıgım yer delı gıbı kasınıyo ve goguslerım agrımaya baslıyo buda bırseyler oldugunun gostergesıdır bant yuzde yuz bıtkısel oldugu ıcın her hangı bır yan etkısıde yok ayrıca
özlem bu bantın fiyatı ne ?
merhaba arkadaşlar
bu bantı bende çok araştırdım % 100 diyor
ve kullandıktan sonra kesinlikle küçülmüyor diyor
65 tl ye aldım ben bugün kargoyla elime geçti.
1 saat öncede yapıştırdım. inşallah faydasını görürüm.
bu arada özlem44
sen bu bantı nerene yapıştırdın?
ben sol kaburga kemiğime yakın bir yere yapıştırdım ve küçük minik kare bir bant
seninkide böylemi
insallah canım bu dedıgın ücret kargo dahılmı?
ben 1.ci kutunun yarısına geldim ama bu kadar bir gelişme olmadı yani bazen aynada bakınca yandan büyümüş diyorum ama çok bi fark göremedim akşam yatmadan masaj yapıyorum banyodan çıkmadan soğuk su ileşok yapıyorum bakalım 1. ci kutunun sounda sonuç alırsam 2. kutuyu alırım şuan pek bişi olmadı ben kaburgama yapıştırdım 2. sini sağ göğsüme 3. göbeğime 4. göğsüme 5. srıtıma:))))
mrb arkadaşlar ben 1 kutu yu bitirmek üzereyim ilk başlarda göğüslerde sızlama gibi birşeyler oldu tamam etki ediyor diye düşündüm ama halen göğüslerimde bi büyüme fark etmiyorum.kesin sonuç için 3 kutu kullanın diyor sitesinde ben yinede umudumu kırmadan 3 kutuyu kullanıcam daha bi fark göremedim ama bakalım dedikleri gibi 3 kutuyu da bitirince kesin sonucu alacakmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?