S
sylviaplath
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi esmer_güzelİM
Ben aldığım bir tüpü tam 3 yıl boyunca kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.haftada 1 kere kullanmak yeterli oluyor ,su ile geçmiyor üstelik yani kullandıktan sonraki gün yine duş alsanız tekrarlamınıza gerek yok.bir yorumda leke bıraktığına dair bir şikayet gördüm ama zaten bunu yediriyorsunuz cildinize leke bırakması söz konusu dahi değil.
merhaba arkadaşlar bana yurt dışından hediye olarak geldi deotak kırmızı kutulu,türkçe açıklaması olmadığı için kullanım talimatını okuyamadım.acaba bu ürünü ne zaman kullanmak gerekiyor her gün mü mesela?ya da sabah mı?akşam mı?deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim..
Arkadaşlar ben yeni koltukaltımdan küçük bir kist aldırdım..deotak,roll-on vs. gibi koltuk altı terlemsini önleyen ürünler ter bezlerinde tıkanmaya yol açtığından kist oluşumuna neden oluyormuş. Kullanmamanızı tavsiye ederim...
Yıllardır kullanıyorum hatta bundan başka bir ürün kullanmadım diyebilirim. Tercih etme sebeplerimden biri de terlemeyi önlemiyor olması çünkü terlemek zorundayız! öteki türlü gözenekler tıkanıyor ve kist oluşuyor... bir kutusu aylarca gidiyor aylarca gidiyor ve kesinlikle koku olmuyor. etrafımdaki herkese tavsiye ettiğim bir ürün.
Kist tabiri yanlış olmuştur bilemiyorum ama bizim deotakla tanışmamız ablamın koltuk altında bir kitle oluşması ile başladı ve doktor kullandığı terleme karşıtı ürünlerin yapmış olabileceğini söyledi. deotakı doktoru tavsiye etmişti.Kist ile gözenek tıkanmasının yakından uzaktan alakası yoktur, kist oluşabilmesi için bu bakterinin vucuda girmesi ve kapsül oluşturması gerekiyor, buna bağlı olarak vucudun herhangi bir yerinde oluşabilir. Bunun haricinde kesinlikle terlemeye mudahale edilmemeli haklısın.
Kist tabiri yanlış olmuştur bilemiyorum ama bizim deotakla tanışmamız ablamın koltuk altında bir kitle oluşması ile başladı ve doktor kullandığı terleme karşıtı ürünlerin yapmış olabileceğini söyledi. deotakı doktoru tavsiye etmişti.