Deotak ile Terlemeye ve Kokuya Son

• Konu Sahibi esmer_güzelİM
  • Başlangıç Tarihi
bu deotak asrın icadı bence terliyosun ki terlemek doğal ve sağlıklı ama kokmuyosun.önemli olanda bu neden terlemeyi önlemek istiyosunuzki:sm_confused: terlemek zorundayız ayrıca iyi bişey önemli olan kokmamak ben çok memnunum bi tişörtü 2 3 gün giyebiliyosun bende bide kıyafette leke yapmıyo iyi yedirdikten sonra bi sorun yok

Kokuyu kesinlikle çözüyor ama prespektüsünde zaten terlemeye karşı bir önlem sağladığı yazmıyor yani ürün başarılı...Daha evvel foot and care firmasının koltuk altları için yuvarlak kutuda bir kremi vardı onu sürünce 1 ay kokuyu engelliyordu ama 12 lira olan fiyat bir anda 35 çıkınca kimse yüzüne bakmadı...

Bende kullandım her banyodan sonra sürüyorum ama işe yaramadı (
iyice yedirmedm sanırım:kedi:

Bende kullandım her banyodan sonra sürüyorum ama işe yaramadı (
iyice yedirmedm sanırım:kedi:

Muhtemelen canım çünkü çok az miktarda ürün bile yetiyor...Sen iyice cildine yedir...

ben bgn aldım ama marketten içinde prespektüs yok yeşil olanı aldım; yanlış hatırlamıyorsam 7liraya aldım umarım orjinalidir

bende kullanıyorum. yaklaşık 5 yıldır. fiyatı da 7,5 tl. en son aldığımda. uzun sürede dayanıyor. koku olayını kestiği doğru. ama terlemeyi kesmiyor. zaten normal olan da bu. terlemeyi kesmek vücudun yapısına aykırı olur .

Deotak ı bende uzun zamandır kullanıyorum ama kıl köklerini besliyor gibi geliyor bana nedense. Bu yüzden kullanmayacağım sanırım...

ben de yaklaşık bir senedir deotakı kullanıyorum terin önüne geçmiyor ama koku oluşmasını engelliyor. ee zaten önemli olan da bu değil mi? o yüzden de memnunun açıkcası

1bucuk sendir kullanıorum lakin deotak teri engellemez sadece kokuyu giderir ki bi hafta deil ben hergün kullanıorm cok da memnunum terlemek son derece sağlıklı kızlar arkadasım terleyemedigi için koltukaltında sürekli kistler oluşuo saglıgınızın kıymtini bilin

bende memnunum ama bana 3 gün falan gidiyor ama yine de çok iyi

arkdaslar bende deotak krem kullanıyorum sızın de yazdıgınız gıbı terlemeyı onlemıyor sadece ter kokusunu yok edıyor fakat ben cok pımpırıklı bır ınsanım deo tak ı ıkı haftadır kullanıyorum ama bu urun koltuk altında herhangı bı yanetkıye sebep oluyormu bununla ılgılı bı arastırma yapan ve kesın sonuclara ulasan varmı bı kıst yada bezeye sebep oluyorsa urunu bırakacagım benım aldıgım ürünün içinden prospektus cıkmadı. bu konuda benı bılgılendırısenız sevınırımmmm....

Yıllardır kullanıyorum düzenli olarak ve çok çoooooooook memnunum...Başka hiçbir roll-on kullanmadım senelerdir.Süper bişi bence...

deotak ı yıllardır kullanıyorum özellikle yazın her banyodan sonra kullanıyorum koltukaltı terlemesinden dolayı tişortlerimde hiç ıslak bi görüntü olmuyo terde kokmuyorum çok güzel bi ürün ben çok memnunum

ilk çıktığı günden beri deotak kullanıyorum. ki 15 yılı geçmiştir herhalde. tecrübelerime güvenebilirsiniz.

1. çok terleyenler için 1 hafta etkili filan değil her her duştan sonra sürmeniz gerek. yani uygulanan bölge yıkanınca etkisi geçer.

2. terleme üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. şapır şapır terlersiniz, teri asla engellemez.ürünün tek özelliği bakterilerin çoğalabileceği koşulları yok ederek kötü kokuların oluşmasını engellemesidir.

3. giysi üzerinde leke bırakmaz.

4. hiçbir yan etkisi yoktur. (dünyanın en hassas ciltli insanlarından biriyim)

bu forumda bir arkadaşımızın paylaştığı üzere; ter kokusunu önlemek için karbonat kullanmak da aynı işi görüyor. (hergün kullanmak şartıyla) ben yılların deotak kullanıcısı olarak artık karbonata geçtim.

fakat bana göre deotakın karbonata göre tek avantajı, bir krem olduğu için aynı zamanda nemlendirici vazifesi görmesi. ayrıca hergün sürme zorunluluğu yok karbonat gibi. ben yeşilini kullanıyorum, memnunum diyebilirim. fakat karbonattan da aynı şekilde memnunum. karbonat daha doğal bir materyal olduğu için ağır basıyor açıkçası.

Son düzenleme:
1 senedir kullanıyorum, en etkilisi bu oldu gene. Yalnız öyle 1 hafta neyim sürmüyo etkisi. Benim gibi sürekli terleyenler için 1 gün bile dayanmıyor =) Ayrıca kokuyu engellediği de yok. Sadece aşırı terlemeyi ve terleme sonucu oluşan kokuyu "azaltıyor". Ama ben memnun değilim valla. Hem ucuz hem de diğer roll-onlara göre daha iyi olduğu için kullanıyorum hepsi bu. Ama forumda gördüm. Karbonatı denicem. Umarım işe yarar.

kokuya karşı bile çözüm olmadı bana.
haftada bir kere kullanılacak dediği için fazla kullanmadım da.
varlığı yokluğu bir. boşuna para verdim.

ter kokusunu iki gün önlüyo.ama cildi kurutuyomu nedendir bilmem ama kaşıntıya sebep oluyo.diğer rool-onlarda böle bir şey yaşamadım

yaklasık olarak 8 yıldır kullanıyorum.herhangi bir zararını görmedim.tek dezavantajı ter kokusu olmadığından başkalarının ter kokuları inanılmaz miğde bulandırıyo.yakın cevreme bak kendime almıstım fazladan bir kutu da sana vereyim diyerek baslattığım oldu.terlemeye etkisi yok;ki ben asırı terlerim.

Bende kullanıyorum. Kesinlikle çok iyi bi ürün. ayak kokusu için olanları falanda var o da lapi tak. 1 hafta değilde çok ter kokanlar her banyodan sonra sürsünler (bolcaa) . fayda edecektirr

bencede koltuk altını tıkadığı için zararlı, idrarla atamadığımız zehirli maddeleri terle atıyoruz, ilerde büyük hastalıkların sebebi olabilir terlememek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…