Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Densiz insanlara karşı tavrınız nedir ?
- Konu Sahibi Sahmerann
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bdv densiz laf sokmak saygısızlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Tebessüm edip geçebilirdiniz en azından benim fikrim bu.Merhabalar. Densiz insanlara karşı tavrınız ne oluyor hanımlar ? Nişanlımla düğüne gitmiştik, koluna girmiştim. Kapıda karşıladılar, adamın biri bana gülerek korkma kız kaçmaz dedi. Bende gülerek sizi buraya kaçanları tutmak için mi koydular dedim sonra nişanlıma döndüm aşkım güzel konseptmiş bizde yapalım dedim. Adamı daha yeni görmüşüm dur bismillah saçma sapan laf bence. Sonra nişanlıma dedim niye böyle dedi... o öyledir şakacıdır dedi. Hiç gelemiyorum böyle şeylere ya ben şakadan anlamıyorum galiba. Rahatsız olmakta haksız mıyım ? Siz ne yaparsınız böyle durumlarda ? Mesela şaka adı altında yersiz bir lafa karşı ? Teşekkürler.
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Sahmerancm kafana takmadigin birsey var mi şuu nişanlingillerrden?
Yok galiba Valla sonradan farkına vardım haklısınız saçma laf olsada kafaya takmam saçma. sanırım stresliyim bu aralar
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Siz herkesle böyle kavga mi ediyorsunuz ?
8 yaşındaki çocukla hic tanımadığınız insanlarla ?
Neden bu kadar gerginsiniz ? Bence bir psikologa gorunun
Sizde bir psikoloğa görünün yeter artık konularıma yorum yapmayın istemiyorum yorumunuzu
- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
Sorunlarım olduğu dönemde gidiyorum. Maalesef kimsenin yorum yapma özgürlüğünüzü sizin seçme şansınız yok .Sizde bir psikoloğa görünün yeter artık konularıma yorum yapmayın istemiyorum yorumunuzu
Keyfim isterse yaparım .
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Yok galiba Valla sonradan farkına vardım haklısınız saçma laf olsada kafaya takmam saçma. sanırım stresliyim bu aralar
Kuzum bosverrr bak nisanlin takiyo mu onunla ilgili hic sorunun yok zannedersem. Cok ciddi bir sacmalikla karslasmadigin surece tebessum et geç. Mutevazilik ve herseye cevap vermemek asil bi duruştur.
Bende direkt bozarım çok net!Merhabalar. Densiz insanlara karşı tavrınız ne oluyor hanımlar ? Nişanlımla düğüne gitmiştik, koluna girmiştim. Kapıda karşıladılar, adamın biri bana gülerek korkma kız kaçmaz dedi. Bende gülerek sizi buraya kaçanları tutmak için mi koydular dedim sonra nişanlıma döndüm aşkım güzel konseptmiş bizde yapalım dedim. Adamı daha yeni görmüşüm dur bismillah saçma sapan laf bence. Sonra nişanlıma dedim niye böyle dedi... o öyledir şakacıdır dedi. Hiç gelemiyorum böyle şeylere ya ben şakadan anlamıyorum galiba. Rahatsız olmakta haksız mıyım ? Siz ne yaparsınız böyle durumlarda ? Mesela şaka adı altında yersiz bir lafa karşı ? Teşekkürler.
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Sorunlarım olduğu dönemde gidiyorum. Maalesef kimsenin yorum yapma özgürlüğünüzü sizin seçme şansınız yok .
Keyfim isterse yaparım .
Ben sizin yorum yapma özgürlüğünüzü elinizden alıyorum ve izin vermiyorum yapamazsınız izin alırsanız belki veririm ama düşünmem lazım...
- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
Allah akıl fikir versin.Ben sizin yorum yapma özgürlüğünüzü elinizden alıyorum ve izin vermiyorum yapamazsınız izin alırsanız belki veririm ama düşünmem lazım...
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Kuzum bosverrr bak nisanlin takiyo mu onunla ilgili hic sorunun yok zannedersem. Cok ciddi bir sacmalikla karslasmadigin surece tebessum et geç. Mutevazilik ve herseye cevap vermemek asil bi duruştur.
Yok bir sorunumuz çok şükür. Aynen canım sağol dolmuşum bu aralar valla
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Allah akıl fikir versin.
Bak kardeşim seni kırmak istemiyorum konuma yapılan yorumlara her zaman saygılı olmaya çalışmışımdır sende pek tabi herkes gibi yapabilirsin fakat her konuma olumsuz emoji bırakıp kötü ve değişik yorum yapman beni rahatsız etti
şaka yapmış aklınca güler geçerdim.ben sizin gibi hazır cevap değilim.Abartmanın anlamı yok şakaMerhabalar. Densiz insanlara karşı tavrınız ne oluyor hanımlar ? Nişanlımla düğüne gitmiştik, koluna girmiştim. Kapıda karşıladılar, adamın biri bana gülerek korkma kız kaçmaz dedi. Bende gülerek sizi buraya kaçanları tutmak için mi koydular dedim sonra nişanlıma döndüm aşkım güzel konseptmiş bizde yapalım dedim. Adamı daha yeni görmüşüm dur bismillah saçma sapan laf bence. Sonra nişanlıma dedim niye böyle dedi... o öyledir şakacıdır dedi. Hiç gelemiyorum böyle şeylere ya ben şakadan anlamıyorum galiba. Rahatsız olmakta haksız mıyım ? Siz ne yaparsınız böyle durumlarda ? Mesela şaka adı altında yersiz bir lafa karşı ? Teşekkürler.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Hahaha! Ya çok komiksiniz ama kusura bakmayın, ilkokul çocuğu gibi laf çarpmalar filan... Ne uğraşıyorsunuz adama haddini bildireceğim diye... Gereksiz, hadsiz bir laf etmiş ama neticede terbiyesizlik değil. Bana biri böyle dese, "ne olur ne olmaz, ben yine de işimi sağlama alayım da" der, daha çok yapışırdım eşimin koluna. Hatta "sizin de gözünüz kapıda olsun, kaçmaya kalkarsa indiriverin aşağı," diye de eklerdim. Densiz insanlarla başa çıkmanın en iyi yolu, ciddiye almamak, dalga geçmektir bence.
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Hahaha! Ya çok komiksiniz ama kusura bakmayın, ilkokul çocuğu gibi laf çarpmalar filan... Ne uğraşıyorsunuz adama haddini bildireceğim diye... Gereksiz, hadsiz bir laf etmiş ama neticede terbiyesizlik değil. Bana biri böyle dese, "ne olur ne olmaz, ben yine de işimi sağlama alayım da" der, daha çok yapışırdım eşimin koluna. Hatta "sizin de gözünüz kapıda olsun, kaçmaya kalkarsa indiriverin aşağı," diye de eklerdim. Densiz insanlarla başa çıkmanın en iyi yolu, ciddiye almamak, dalga geçmektir bence.
Valla cevap vereceğim diye ekstra bir çabaya girmedim o an ağzımdan öyle çıktı. İlkokul tarzı bir konuşma karşısında bende çocuklaşmış olabilirim... aynen ciddiye almamak doğru
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
İşte boş verin, dalgaya alın. Karşınıza her türlü insan çıkabilir, hepsiyle aynı seviyeye inmenin alemi var mı?Valla cevap vereceğim diye ekstra bir çabaya girmedim o an ağzımdan öyle çıktı. İlkokul tarzı bir konuşma karşısında bende çocuklaşmış olabilirim... aynen ciddiye almamak doğru