ibolya mesajını aldım sana çağrı attım canım :)
gülcüm 14 -00 te çamlık hayal kahvesinde buluşma.....oğlanı getir benim de var oynarlar beraber :)
:umursamaz: :mymeka: ay bunlar işi pişirmişler kaynana kaynana kendine gel benden habersiz börekler toplantılar açılın bakalım
kızlar benim oğlan sizin bildiğiniz gibi değil oraya geldiğim andan itibaren 5 dk bile oturamam . cok hareketli ve herşeyi inceleme gibi bir isteği var beni rahat bırakmaz
kızlar benim oğlan sizin bildiğiniz gibi değil oraya geldiğim andan itibaren 5 dk bile oturamam . cok hareketli ve herşeyi inceleme gibi bir isteği var beni rahat bırakmaz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel olurdu canım çektibirde anuşka abla hayal kahvesi açık alan bir yer mi, malum sigara içen arkadaşlar var, bende dahil tabi kaydirigubbakcemile3 bebecik sigara dumanına maruz kalmasın istiorum da
hayal kahvesi tam olarak nerede acaba ben yerini bilmiyorum. tarif edermisiniz
selam hanımlar ALLAHTAN bir mani olmazsa bende gelicem.hayal kahfesini bilmiyorum.birbirimizi nasıl bulucaz
Canım, tamamen açık alan. Şu Çamlık'ın girişindeki eski çay bahçesi var ya, işte oranın yeni düzenlenmiş hali. İçin rahat etsin güzelim...
bir aksilik cıkmazsa ben yarın 15:00 gibi geleceğim . cocuğu annem bakarken gelebileceğim.
ben nasipse mutlaka gelicem tek derdim çamlık yakınındaki köpekler.köpek korkum yüzünden yürüyüşe bile çıkamıyorum.neyse yarın köpeklerden çığlık çığlığa kaçan bir kadın görürseniz işte o benim.varsa biriniz fotoğraf makinesi getirsin.(mümkünse kiloları göstermeyen cinsi olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?